Отговори
# 510
Таничка, не помня точно, но май през лятото им беше паузата между двата сезона. Дано снимат по-скоро следващите епизоди  Rolling Eyes

И аз съм си свалила филмите, които Краси препоръча, но не ми е останало време да ги изгледам  Confused.
Тя, между другото, се позагуби нещо, дано са добре с Джу  Praynig

# 511
  • София / Сливен
Здравейте  от нас днес водихме с мъжа ми Дани на китайски много често ходим там на България и поръчахме салатка с кълнове за пръв път му давам но много му хареса яде с вилица с лъжица и накрая с ръце просто беше атракция.
Вчера майка беше на гости купи подаръчета на децата и на Дани взе [кола за яздене и бутанеэimg]http://www.lionbg.eu/userfiles/productlargeimages/variant_2325_1557.jpg[/img] много се радва.

# 512
Ние днес хубаво си поиграхме на снега. Лилка  упорито беше решила да направи снежен човек но малките дребосъци постоянно го разваляха само Ивчо и помагаше  hahaha

Crossing Arms

Joy Joy Joy

# 513
Побут-побут, темичке  Mr. Green

dilqnkaa, Браво на малкия ученик! Дано да му хареса в яслата и да оправите сополките бързо, та да щурее на новото място !

Аз също получавам по 120лв всеки месец - хич не им се сърдя на НОИ Simple Smile

Краси, верно се изгуби някъде - дано всичко е наред и чакаме новини за близнаците  Heart Eyes

xybavelka , Браво на Дани, че е харесал това нещо - явно го влече здравословното хранене Peace

В този ред на мисли, нашата шматчица беше на нещо като диета тези дни и вчера я черпя за вечеря с микс от моркови, карфиол и броколи и хич не беше очарована. Обаче като ги поръсих с нашата самардала (по нашия край това е много тачена сол - сминдуха е бледа имитация на това чудо) и всичко се излапа, естествено искаше да й соля на всяка хапка, та се лъгахме някак. На кой ли ще се е метнала  newsm78 - аз имам спомен как като ходех на гости на една приятелка и постоянно бях залепена на солницата и си топях пръста в самардалата и си близвах  ooooh!

Иначе да си се оплачем - в сряда за закуска в яслата са имали яйчен пастет и явно добре са я нахранили с него - сега си имаме нова сестра + от съседната група лелките, че са в сборна група и кой да знае, че детето има алергия от белтък на яйце. Та взех си я с начален стадий на уртикария, на другия ден пак беше на петна, ама не много - пика беше в петък, когато се събуди вече почти цялата червена и подута, едвам овладяхме ситуацията - да чукнем на дърво всичко е наред вече, ама понеделник ще се разправям с персонала. Такива ми работи. Толкова за нас.

П.С. уф, вдъхновено докато опиша нашата сол и си прецаках поста, та го писах на ново

# 514
  • София / Сливен
penelopata незнам дали е привърженик Дани на здравословно хранене но не и на хигиенично от чинията храната пада по масата обира си я с ръчишки и пъха в устата.
Днес решихме да отидем на Арена в Младост добре че не взехме 3 билета само за Алекс то няма вече детски кът от кога, нямаше къде да оставим малкия в този ред на мисли къде мога да го водя в къщи пощурява по цял ден иска да си комуникира с други дечица иска развлечения голям студ голям сняг незнам докога ще е.

# 515
  • София
Темата пак замря нещо. Но идва ред на следващото ни бебенце да се появи и дано се активизираме повече тогава Heart Eyes

Силвенце, мило, много прегръдки за Изи и дано не се случват такива изцепки повече в яслата... те майките не случайно не са привърженици на сборните групи, не знаеш какво да очакваш....

Вчера забелязах, че е тръгнал кътник! Без особено да разбера, малко киселее, де, но иначе нито се лигави, нито нищо. Но разбра, че е някаква радост и си отваря устата да покаже като я помоля  Mr. Green

Днес пък ме изненада със следното. Ще я мия преди лягане и я събличам, а тя ми казва: има пиш, пиш. Питах я иска ли да пишка на гърнето, а тя - "да". Сложих я, постоя и в един момент свърши работата. Това се случва за втори път (с голям интервал  Mr. Green ) и през другото време хич не й пречи да си ходи и наакана (казва от време на време пост фактум....)

Мислех да излезнем до една приятелка днес, но се оказа, че е мисия невъзможна. Улиците били супер зле - нищо не е било изчистено, яко коловози в кварталите, та си спестих изживяването. Дано утре е по-лесно.

Напоследък много си кара колата и вика: "Габи има кола" и е като Фитипалди, блъска се в стената, напред назад, направо не знам какво да очаквам като я пусна в парка на пролет. Ще има да хвърчи по алеите...

След гостуването ни у Силвето и Мири, Габи си "има" бебе в корема - потупва го доволно  hahaha А най ми е сладко-смешна като си кърми куклата - "бебе иска ама, бебе иска дуга"  Joy

Та така. Не са се случвали кой знае какви интересни неща тия дни, освен, че наистина много философства, лигави (глези/тръшка) и инати, но това е май вече при повечето дечица.

Лека нощ и лека седмица на всички! И пишете по-честичко  Heart Eyes

# 516
Хайде и аз да се разпиша Mr. Green, надявам се това да не замрази темата  Whistling.

Неможах да се въздържа, Malini и при нас се получи същото, преди месец годе долу ми каза, че иска да ака на "папа", което означава на седалката в тоалетната, помислих си че пак ме пързаля или вече има нещо в памперса, но я сложих и зачаках, и наистина детето си свърши работата, и тук наскоро пак така само че искаше да пишка. Дано това да е добър признак, че скоро поне дневният да махнем. Имаше период, в който всеки път в който се наака, казваше че иска да ака, но вече го беше свършила, на няколко пъти пък след това нищо, а я слагах...

Ние в началото на седмицата бяхме с температура, избиха ни другите два предни зъба, бях се притеснила да не е някоя настинка, че незнам коя ваксина отлагаме вече... и сега ни станаха общо 10 зъба, кътниците като че ли май бяха по леки, като избиваха. Понякога си мисля, че колкото по късно ни избиват зъбите, толкова по болезнено ще бъде Praynig дано греша обаче...

Ми това е общо все при нас, май друго интересно няма или поне не се сещам в момента... newsm78

П.С Ако искате може този път по рано да пуснем анкета за заглавие на нова тема, че да могат повечко предложения и хора да участват в нея

А сетих се в събота за пръв път я пуснахме в детски кът и тя въобще не ни отрази...замина да си играе детето и даже като искахме да тръгваме започна да мрънка. Тъй като бяхме с майка ми и тя каза, че била готова вече за ясла...ами как няма да е детето си иска игра с деца, друго е от висенето с мен вкъщи, особено сега зимата в тоя грип... и по редките срещи с други дечица.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 00:28 от Just а Woman

# 517
Хайде и ние да се разпишем  Hug
Миналата седмица си бяхме в Разград с Ади.Те с баба си се гледаха,а аз малко поработих в офиса.Бабата се представи много добре,като изключим,че и даде сок от портокал+лимон при положение,че и бях оставила ябълка и знае за алергията й.Станаха и пак ранички по личицето,но вече почти се оправиха.Милата много се беше ошашкала,защото Ади беше решила,че няма да яде от нея  Laughing Ще яде сама или от някой друг,но не и от баба си.
Пътуването към Карлово си беше живо приключение.С 2 колежки се прибирахме,но колата е със задно предаване.В северна БГ съответно яко сняг и лед.Карахме с 20,но на един завой колата реши,че няма да завие та се забихме в една пряспа.После бяхме за скрита камера как 3 клечки ринат сняг с ръце за да изкарат колата и се мъчат да я избутат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Добре,че мина един бус с много мъже вътре,че ни избутаха.
Малини,и на нас ни тръгнаха най-вътрешните кътници.Предната събота беше с 38,5 от тях от сутринта до 5 часа и после все едно нищо не е било.Сега като яде и попадне храна върху венеца почва да плаче.Знам ли,сигурно я боли.
Стягаме се вече да местим багажите към Разград да постоянно.От сега ми става лошо като се сетя - опаковаш,прибираш,разопаковаш,пак прибираш и подреждаш  Sick
Нели,браво на Борисчо.Дано свикне много бързо с яслата и да не се разболява.
Краси,кажи как са близнаците?Вие с Джу как сте?
Чакаме вече прекрасната мадама на Силвето да я видим каква ще е сладуранка и тя  Heart Eyes
Всички болнички да оздравяват бързо и повече никакви такива   bouquet

# 518
Привет момичета! Hug

Хайде да се оплача Боби, започна да кашля и сега си е вкъщи, ще ходим на доктор да видим.
От сутринта само бели прави и вече не ми издържат нервите, потопи ми и телефона в кафето и съответно вече не работи. Cry

alex88, ужасно преживяване, важното е че сте се прибрали. Hug

penelopata, ех защо не се интересуват тези хора. ooooh!

Ставам белите продължават. Да оздравява и да отива на ясла, там поне ги слуша.  Joy

# 519
Приветче и от мен. Като чета за другите малчугани и за техните щуротии поне се успокоявам, че моето не е най-големия ДЗВЕР! Дано всичко това да е само период, защото хич не ми се иска да се гледаме с караници и разправии и чуденки какви мерки да вземем за да се оправят нещата. Явно просто трябва да изчакаме да мине този период.

Дилянка - супер че Боби се адаптира така бързо и без проблем, но това с хремата, сополите и кашлицата май е редовен номер. Затова се караме с мъжа ми и той не иска да го даваме на ясла защото там цял само да боледува и да си стои повече вкъщи болен отколкото здрав в яслата!  Confused

krischana - сцената с луканката ми е горе долу позната  Laughing . И Пламен има такива моменти, дето ти взимаш нещо и просто ти трябва технологично време за да му го дадеш отново и то така че да му е по-лесно да направи това което иска, а той през това време се спуква да ти дава зор!!! Ама на Пламен за "търпението" не мога да му се сърдя, защото аз самата съм ужасно нетърпелива по принцип като човек и явно това го е наследил от мен.  Rolling Eyes

Да се оплача, че въпреки че не ходи Пламен на ясла, вчера пак вдигна Т. 38-38,9 С. Днес сутринта отново е с температура макар и не толкова висока. Няма ли да се махат вече тези гадни вируси!  Sad

За информирането че има "ако" - от няколко седмици го прави този номер. И ми прави впечатление че вече на 100% си казва преди да свърши работата и съзнателно се усеща. Само дето не винаги иска да го свърши в тоалетната. Понякога отива в банята, слага си дъската, и застава с гръб към тоалетната за да го сложи някой. Но има и случаи в които казва че има "ако", и като го питаш "искаш ли да ходим в тоалетната" той казва "НЕ" и категорично отказва да седне на тоалетна или на гърне и в крайна сметка върши работата в памперса. Но съм го оставила когато той реши и е готов да си покаже и те така. И без това е достатъчно инатливо рогато диване, че да го насилвам и за това.

# 520
Бързо оздравяване на всички болнички!  Praynig

Ние сме само настинали( ама при минус 20 да ходиш на детска, не си е работа Laughing). Изписаха ни капки Коларгол( как хич не ги харесва тези капки) и сиропче за кашлица продължаваме да си пием.

Лекарката каза да не ходи на ясла поне до сряда, но ще взема да го оставя тази седмица вкъщи.
И ако всичко е наред в понеделник пак на ново. Hug А и не ни даде контактна бележка, така че пак ще се ходи при нея. Wink

˙·•● milkinis ●•· , честно да ти каза и във вкъщи като си стоим пак се разболяваме и на ясла същото, така че вече не знам кое е по добре. Confused
Бързо да оздравява Плами, и целувки от нас. Heart Eyes Heart Eyes

# 521
Ох, тези зъби. ooooh!
Аз мислех, че само последния кучешки избива, а се оказа, че и 2 (цели двааааа) кътника, последните долни. Не спи спокойно, буди се, плаче, яде си ръцете, удря си главата в стената. Не се храни, даже отслабнала ми се струва, днес е на едно зрънчо, само това иска. Даже се замислям дали да не купя една каша, почти съм сигурна, че ще я яде.
А снощи си играеше на спалнята, подскачаше и накрая падна и крачетата и се залепиха за печката. Баща И много бързо я махна, всичко стана за секунди, но достатъчно да се изгори, беше боса. Сега е с мехури, на едното краче два пръста, на другото няколко пръстчета, отстрани и отгоре. Мажа я с разни мазила, дано бързо се оправи и не останат белези. Praynig

Болничките бързо да оздравяват! Praynig

# 522
Baby Love®  ох миличката  Praynig много ме е страх мен от печките, от друго нищо толкова да ме е ужас, ама баба й долу са с печка на дърва и въглища и замирам всеки път като мине покрай нея. Дано се оправи мишка малка бързо
Да ви кажа какво странно нещо. Преди 2-3 дни вдигам ръкавите да мия ръцете и гледам на ръчичките надраскано, помислих че е набарала някъде химикал... Днес същата работа - и на двете ръце и съвсем ясно си личи, че са 6 - шестици. Ще взема да ги питам в яслите що за щуротия е това. Племеничката ми обясни, че при тях като слушали в градината им пишели или лепяли лепенки  ooooh! някой да е чувал такава  глупост. една приятелка ми казва преди малко - сигурно е победител в боксовите игри затова
И последната новост да ви споделя - от известно време като я сложа да спи, започва нашата оглед на чаршафа от всички посоки дали е подпъхнат под матрачето и там, където не е идеален ми показва и почва да се разправя  Joy  ooooh! и чака да го оправя. Някои вечери направо ме вбесява като му прави инспекция по няколко пъти 

# 523
Добро утро в тази мразовита зима! Hug

Baby Love®, миличкото детенце, бързо да му минава изгореното.
И Боби си залепи пръстчетата на котлона имахме две мехурчета, минала за около седмица. Hug И въпреки всичко сега пак пипа там. #Cussing out

krischana ах леле сладурана, контролира детето. Hug Heart Eyes

# 524
Здравейте ,аз да споделя ,че тъкмо похвалих моя Радо че сериозно не е боледувал откакто тръгна на ясла и ето на ,вчера го водих при педиатърката  и каза че правел спазъм , и сега е на АБ ,но дано се разминем с това ,че от престоя ни в болницата с боронхота миналата година ми е достатъчен .
Крисчана много странно това нещо с тея 6-ци ,задължително ги питай .
Baby Love® дано мине скоро ,Радо така беше пипнал ютията ,и то около 5-1 мин след като беше изключена ,но пак имаше мехурчета на ръчичката и от тогава за печки ,ютии ,фурни за всикчо знае приближава се и казва Ух.

Общи условия

Активация на акаунт