Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 26

• 71 126
  • 694
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета! Имам  един въпрос ,ако може да ми отговорите.При поставянето на  золадекса ми  се  получи доста голяма  синина за  първи път от почти 2 години . Това  определено   ме  притеснява  и  си мисля дали е правилно  поставен ?Бих се радвала  ако някой има мнение  по  въпроса .    bouquet

# 601
  • София
Здравей LILS!
Не се притеснявай, за това което се е получило. Хематом е, ще се разнесе. Но внимавай при кого ходиш да ти поставя капсулката, защото това се е получило от неправилно поставяне. Друго нещо което трябва да знаеш е, че след поставянето трябва да си в покой - да не правиш резки движения, да не вършиш тежка физическа работа, поне през деня. Ако се нуждаеш от по-подробни обяснения, пиши ми на лични.
Желая на всички момичета хубав и спокоен почивен ден!!!! Целувам ви!

# 602
Здравейте!   bouquet

Нямам представа дали в това има смисъл. Но го пускам тук, защото знам, че има такава тема, четях я, докато майка ми се бореше с рака.

http://galacticclubbg.skyrock.com/3063706873-k-t-n-t.html

Може да го знаете, извинете ме, ако е коментирано, но нямам сили да проверя и да изчета всичко, защото при мен болката от загубата е силна и всяко нещо ми напомня ...други неща. От друга страна, не можах да го подмина, без да го оставя тук.

Hug

# 603
  • София
Да, коментирано е , но всяко напомняне е добре дошло. Защото всички знаем, че понякога подминаваме или забравяме важни неща.

# 604
  • София
Здравейте, момичета! На 22-ли трябва да постъпя за І-ва химиотерапия, но пропуснах да попитам дали се отива на гладно или е добре нещо да похапна. Неудобно ми е да се обадя в отделението. Ще съм Ви много благодарна, ако ме посъветвате как да постъпя.

# 605
Зара, отиваш гладна ,защото преди да те наливат ти правят кръвни изследвания.След като ти вземат кръв вече можеш да си закусваш,да си пиеш кафенце,и каквото там обичаш! Peace

# 606
  • София
Пропуснах да се представя - аз съм Lu4i....., през 2006 г. се регистрирах в сайта с това име, защото тогава ми се роди внученцето, сега е на 5,5 годинки. Сега, с тази диагноза не ми се иска да ползвам името на детенцето. По-добре е да съм със собственото си име.

# 607
  • София
Сисс, благодаря ти за информацията. Казаха ми, че ще се прибера същия ден у дома. Дано всичко е наред. Приятна вечер. Simple Smile

# 608
  • София
Зара привет! Разбира се, че ще се прибереш в къщи още по обяд. След това ще имаш "махморлук" два-три дни Mr. Green, след което ще започнеш обичайното си ежедневие. На 22р-и всички ще бъдем мислено с теб и ще стискаме палци всичко да мине по-бързо.
Мили момичета желая ви лека, приятна и спорна работна седмица!

# 609
  • В царството на игрите:)
Сис, в София, не вземат кръв в деня на химиотерапията, а предния или отиваш направо с готови, така, че мила Зара си закуси и си пий кафе. Вземи си книжка или вестник и си чети..
Желая ти всичко до приключи по бързо и без особени странични действия Hug

# 610
  • пловдив
Zara53 присъединявам се на 22 към  fingerscrossed на момичетата. Всичко ще мине добре!
Малко имфо и от мен, щом ти е първа химия....  Майка отиваше на гладно за всеки случай, но заредена с кроасани, солети, банани.... каквото и хареса и щом включваха системата, пусках телевизора и... купон  Mr. Green , но.... да споделя и още нещо... при майка банките бяха 2, след първата банка преди да включат втората помоли да изчакат и отиди до тоалетна  Embarassed течността си е доста, а със система в ръка си е гадно.... не бяхме подготвени първия път и си беше неудобно  Peace  С теб сме  Hug

# 611
  • Пловдив
Zara53, fingerscrossed fingerscrossed Hug

# 612
  • Пловдив
Миленка, да те питам ша одали на Банкя, или няма да ода. Laughing Laughing Laughing

# 613
Сис, в София, не вземат кръв в деня на химиотерапията, а предния или отиваш направо с готови,

Е тия вашите пък си умират да ви шетат напред -назад... ooooh!
Днес за кръвчица...Утре за отровица...Баси!
Е в Благоевград е по-стройна организацията.Отиваш,даваш кръв.До 12ч си свободен да се разходиш из града.Наливат те за 2-3 часа и марш вкъщи да си драйфаш на спокойствие! Mr. Green

Ха добрютро,компанията!   bouquet
При нас пролет пукна...Вчера беше 13 градуса.Днес както се очертава пак ще е така...И след тая люта зима,като сега е такова златно време,кажете ми как да работя ,Ъ?!
Пожелавам на всички ви слънчева,успешна и усмихната седмица!  bouquet

п.п.Чакам час и място за кафепиенето,че да започна да се подмазвам на шефа! Mr. Green

# 614
  • В царството на игрите:)
Момичета, добрутро и от мен Simple Smile Много тежки два дни ме чакат с доста задачи, но ще се опитам да намеря време да питам за Ваничка. В този смисъл точно за точно място и час на кафепиенето ще говорим като се върна bowuu В сряда заминаваме с фамилията на Семково за 4 дни. Да видим планината и планината да ни види Mr. Green
Сиско, ти почни да се подмазваш на шефа - няма да е излишно и си права, че в Онкото в Дървеница разкарването е голямо Rolling Eyes
Прегръщам ви и  ви пожелавам слънчева седмица!

Общи условия

Активация на акаунт