Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 380
  • 697
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!
Като ви чета какво и кога ядат бебетата ви, изпадам в дупка Sad
Ан-Мари продължава да не яде. Заспива в 20,30-21,00-кърмя я. После се буди за ядене  в 23, в 2, в 4, и в 6 часа  е будна. Никога не е спала цяла нощ. А да спи на стола-абсурд.
Вода пие по 20 мл. на ден.

# 196
Одеве не можах, но сега да се отчета.
Вечеря към 19 -19,30 най-често супа със сухар и после се закусва към 6,30 - в зависимост кога се събуди. Нощем не давам нищо. Колкото и да се буди и каквото и да прави. Носене, приспиване, че и игра, но без консумация.
За спането и нощем като и през деня - ред няма неща и да го говоря -мъка, мъка...
Днес ми се очертава форумен полуден, тай че пишете, а аз ще спамя  Mr. Green

# 197
Добро утро, мислех да сервирам кафето, ама ме изпреварихте Simple Smile
Честит 1ви рожден ден на Мартина и Александър и честит празник на техните майки zahira и Stefi_krasimirova !
Елч, голям сън е ударила твоята принцеска, пу-пу да не са и уроки.  Поздравления на детето, за първото пристъпване!  Party
Клече, моя син си яде супичката от кухнята към 18-19ч., понякога заспива преди вечеря, та я яде към 19:30-20:00ч. супичката, задължително с хляб, че той не обича редки манджи... И ако е спал до по-късно съответно пие АМ към 21:00-21:30ч. , а ако не е спал си пие млякото към 20:00-20:30ч. и заспива почти веднага.
Уъндергърл, честита ви докторка тогава, дано да стане сърдечен хирург Wink
Нинченцето, не е нужно да го правите прощъпулника в клубче, малко е детето още...?
Ну-заяц, може да е щото се кърмите още и за това не проявява такъв глад, кърменето и стига?
Хайде най-накрая стана Коледно и в София, заваля сняг  Mr. Green като децат Mr. Green съм, много ми е весело  Party

# 198
Здравейте!!
Влизам на бързо,че не смогвам от задачки ooooh!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Александър на мама Zahira, Мартина на мама stefi_krasimirova .Пожелавам прекрасно детство!!!

За храненето.Вечер супа.После мляко давам и през нощта то иначе при нас няма спане ooooh!
Мелона и ние сме така със съня как ми се иска да поспи поне 1 ч. ама нема и вечер е така.

# 199
Честит рожден ден на Мартина и Александър newsm38

при нас има около 10 см сняг и продължава да валииии newsm44.обаче духа много вятър и май ще пропуснем разходката.

малката от снощи е с разстройство.дадох и ентерол и хидрасек и сега ще изчакам да видя какво е положението като се събуди,и ако е пак така ще звънна на доки.дано да не е сериозно,че така съм се наплашила-миналата седмица племенника на мм за 3 часа така се беше дехидратирал,че изкараха 4 дни в болница. Tired

хубав ден!

# 200
vladka_sun, дай на малката нар, отвара от джоджен.

# 201
 Здравейте!

Честит рожден ден на Александър и Мартина! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!   bouquet   bouquet   bouquet

Да седна малко на спокойствие да драсна някой ред, че тези дни не съм седнала...

За прощапулника, явно ще се възползвам от идеята и ще го направим и ние на РД. Само че ние вероятно ще сме в заведение т.к. в нас е тясно и се чудя може ли там да се направи и самия прощапулник  Thinking Някой проверявал ли е?

Ну Заяц, ще прояде рано или късно, но ти не преставай да правиш опити и да й предлагаш всеки ден нещо готвено или пюре. Може би се буди толкова често, защото кърмата не я засища, знам ли? Ивайла, например вчера за пръв път си изяде цялата супа от дк, даже не й стигна, което си е постижение, а и предлагам от доста време. досега кога хапне, кога не, но повече от половината не е изяждала, та малко по малко свиква със вкуса. Успех ти пожелавам, Тя може да е капризна и да не иска да яде много неща, но пък от тези, които харесва си хапва, но със моя син големи проблеми имах, що нерви съм изхабила, трябва просто повече упоритост и търпение   Hug А, тази книга и аз я четох преди сигурно 2год., може да намериш полезни неща в нея, но може би трябва да я прочетеш пак, когато Ан Мари порасне малко.

Анабела, тапичка била Тина, Ивайла последно беше 67см. голяма смешка е  Simple Smile

Мелона, и моя звяр спи по толкова денем, но пък за сметка на това нощно време спи, така че не се оплаквам  Simple Smile

Хубав ден, момичета!

# 202
  • Пловдив
Тути честито ти проходило детенце - да крачи смело напред в живота   bouquet

И при нас е много снежно  Party
Заведохме Виолета на яслата - днес ще имат празник, Дядо Коледа, подаръци  Grinning. Занесох и по едно торбичка с подаръци за Госпожите и лелите от яслата - че много са слушали Laughing и догодина ще трябва и Стаско да вземат на яслата.

# 203
vladka_sun, ако има от къде да намериш сок от дренки, също запича.
Давай и повече течности, дано избегнеш обезводняването.
Вал, от кога смяташ да го даваш на ясла?

# 204
Aдис Hug Не се отказвам ( овен отказва ли се Wink ), всеки ден предлагам и готвено и готово пюре. Имам домашни продукти, фризера ми е пълен, с идеята да й готвя, а тя каква стана ooooh!
Честити ходещи крачета, Тути  bouquet
Честит празник със закъснение на Мона! Много красива торта!  bouquet
Честит рожден ден на Мартина и Александър!
Бъдете здрави!

# 205
Добро утро!
Да се похваля,Викче си играе сам в детската с новите си камиончета,а аз блежено върша трите любими дейности:пия кафе,гледам сутрешен блок и пиша във форума. Mr. GreenКакто казва Ноеми-така и 100 години се живей! :lol
Да са честити рождениците -Александър и Мартина!

За вечеря Викче яде манджа някаква(сядаме 4-мата на масата и вечеряме в 6-7 часа)После към 8.30 -9ч заспива с 150 мл АМ.Сутринта към 4.30-5ч пие още толкова.
Мантуто ни се зачерви-йеее!Снощи го вардих да не го намокрим и спа спокойно детето.
Честити краченца на Нелката!
Владка,оризова водичка,оризова каша,дренка...
Хубав ден!

# 206
Честно казано мисля, че Ан-Мари на Ну Заяц може и да не се буди, понеже кърмата не стига.
Ще каза защо. Защото и Краси се буди по същия начин, само дето аз вече не кърмя и освен супата пие после АМ, а сутрин към 5-6 пак пие АМ и закусва към 9. Не би трябвало да е гладна, ама ето на буди се. ooooh! И ние няма нито една, ама нито една цяла нощ да сме спали откакто се е родила. Confused

Я да ви питам за мантуто трябва ли да са здрави, както за ваксина? И ние трябва да направим проба, имам и бележка, но дребната точи сополи.

Честит рожден ден на Алексансър и Мартина, да са много здрави, весели и послушни.

# 207
Защото и Краси се буди по същия начин, само дето аз вече не кърмя и освен супата пие после АМ, а сутрин към 5-6 пак пие АМ и закусва към 9. Не би трябвало да е гладна, ама ето на буди се. ooooh! И ние няма нито една, ама нито една цяла нощ да сме спали откакто се е родила. Confused
Все едно аз съм го писала... ooooh!

Честит 1ви рожден ден на Александър и мАртина! Да са живи и здрави , много усмихнати и послуни!

За шишетата - през деня давам водата в шише със сламка . Вечер водата е в шише с биберон. ПИе и от чаша , но рядко.

Завиждам ви на снега , при нас вали гаден дъжд....

# 208
Бендж, Роси Thinking и аз не мисля, че е гладна. Специално за съня смятам, че зависи от типа нервна система на детето.
А ако ви кажа, че откакто се е родила, не съм я чула да плаче, че е гладна ooooh!
Преди време ви питах как (по)казвате "не" на малките човечета, но почти никой не ми сподели. Започвам да си мисля, че съм прекалено строга към Манча Thinking

# 209
Да. Децата имат неспокойни нощи по много причини, може от емоцията през деня, да са по чувствителни децата.... може от болежка, колика... от много неща и от глад може да е.
Когато отбих Анджело се будеше по 100 пъти на нощ, до тогава му давах да суче, но след като го отбих просто го гушках и заспиваше след известно време... Сега като се разбуди, лапа палеца и заспива... чудя се много как ще го отучвам...
Бенджолина, трябва да е здраво детето, иначе няма да го имунизират.
Еления, какви камиончета?  Grinning
Ну заяц, директно казвам строго "НЕ!" и той чак се стряска, и аз понякога си мисля, че съм прекалено строга, но пък ако не викна все едно не говоря на него...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт