Към 10 ч ми се обади госпожата на каката ни,че много я боли корем и да ходя да я взимам. Изстрелях набързо дядо й да тръгва от тях и да отива до у-щето,че бебка спеше и нямаше как да тръгна аз.... През това време още едно обаждане от училището - плачела и се превивала и ...на мен сърцето ми слезе в петите
Едвам ги дочаках да дойдат,оставих бебето на дядото и оттам беж по болници...кръвни изследвания /взимаха и за първи път кръв от вената
/,урина /тя като се запъна - не ми се пишка,та не ми се пишка,направо ми идваше да
/,консултация с хирург,да ни пращат ли в болница или не, докато най-накрая не се прибрахме в къщи отиде по голяма нужда и корема започна да минава
А сто пъти я питах дали не й се ходи до тоалетната - тя не и не, и реве
Ама поне 5-6 часа бях на нокти
Чувствам се все едно съм прекопала нива
А госпожата й и тя жената преди малко ни се обади да пита как са нещата,че и тя си изкарала акъла
!
Сега вече разбирам защо майка ми винаги си мисли най-лошото,когато се притеснява за мен. 
Косата ми все повече побелява....а нямам още 30
. Бяхме за приемане в болница, но нямаше кой да гледа Ади. Останахме си вкъщи, но всеки ден ходихме в болницата за конски дози урбазон и преслушване. Сега вече Бобо е добре, но пак минаваме на поддържащо лечение за астма. А толкова се надявах, че го е израстнал този проблем 
. Една от вечерите бяхме до късно в болницата и се наложи сестра ми да я приспи. Мислех си, че ще бъде трудно, защото тя заспива със сукане, но когато сестра ми легнала до нея, Ади започнала да издава звуци с уста все едно че суче и така се приспала сама
.
Помня само, че майка ми щеше да я удуши после...
! 
Не се сдържах и я прочетох на ММ, който се пукна да се хили и заключи, че твоят Вико е майстор!

Наваксах си яко пропуснатите дни.
как е Бобо сега? 

Сега и с този сняг и новата къща вече ми стана мноооого коледно и мисля утре да се отдам на предколеден шопинг

Препоръчани теми