Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 397
  • 697
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте от мен Hug

Честит Първи Рожден Ден на Александър и Мартина bouquet newsm59

Днес беше тежък ден Whistling Към 10 ч ми се обади госпожата на каката ни,че много я боли корем и да ходя да я взимам. Изстрелях набързо дядо й да тръгва от тях и да отива до у-щето,че бебка спеше и нямаше как да тръгна аз.... През това време още едно обаждане от училището - плачела и се превивала и ...на мен сърцето ми слезе в петите Sad Едвам ги дочаках да дойдат,оставих бебето на дядото и оттам беж по болници...кръвни изследвания /взимаха и за първи път кръв от вената Sad/,урина /тя като се запъна - не ми се пишка,та не ми се пишка,направо ми идваше да Banghead/,консултация с хирург,да ни пращат ли в болница или не, докато най-накрая не се прибрахме в къщи отиде по голяма нужда и корема започна да минава ooooh! Tired А сто пъти я питах дали не й се ходи до тоалетната - тя не и не, и реве Confused После пак ходи и сега всичко е ОК Hug Ама поне 5-6 часа бях на нокти Tired Чувствам се все едно съм прекопала нива Crazy А госпожата й и тя жената преди малко ни се обади да пита как са нещата,че и тя си изкарала акъла Rolling Eyes Embarassed

Ще пиша утре пак. Хубава и спокойна вечер на всички:hug:

# 241
да поздравя днешните рожденници

Аз имам тройно критична седмица, направо не ми се говори

Хора, които имате снимки на мойто дете с вашите - Ноеми, Анабела, Заек, може ли като имате някакво време да ми ги пуснете на скайп или да ги турнете У фейсбука

# 242
Тути,Ралче, Hug Hug!
Рал,разбирам те какво ти е.Като ми се обадят от градината,че не е добре Стела,направо изтръпвам и минутите които стигам до там ми се струват часове а през това време си представям всякакви ужасни картини как се мъчи детето а майка му все не идва. ooooh!Сега вече разбирам защо майка ми винаги си мисли най-лошото,когато се притеснява за мен. ooooh!
Важното е че всичко е свършило и детето се е успокоило.
Тути,ама наистина от къде се взе това стъкло.?!? Rolling Eyes
.....Ох,преди малко Вико докато се държеше за леглото ,отивайки към кака си се подхлъзна на една играчка,извъртя се,удари се в дървото на леглото после рекушира с глава по на кака си главата(чукнаха си главите)и после падна тежко (по глава)на пода.И след това в един глас и в една и съща секунда се чу адския двоен рев ooooh! Crazy Crazy Crazy Косата ми все повече побелява....а нямам още 30 Crazy

# 243
Рал, нашата кака беше така известно време, после нещата се нормализираха. Знам, че сигурно си се побъркала докато е траело всичко, но важното е че всичко е минало.

Еления, мила и по-лошо ще става  Mr. Green

# 244
Една анкетка пуснах, че нещо ми доскучава  Crazy

Еления снощи съм те сънувала  Laughing

# 245
  • София
Привет!

Скоро не съм писала, защото Бобо направи астматичен пристъп в събота Sad. Бяхме за приемане в болница, но нямаше кой да гледа Ади. Останахме си вкъщи, но всеки ден ходихме в болницата за конски дози урбазон и преслушване. Сега вече Бобо е добре, но пак минаваме на поддържащо лечение за астма. А толкова се надявах, че го е израстнал този проблем  Tired

Тези дни не обръщах много внимание на Ади и явно й липсвам, плаче за мен, като ме гушне ме гали и целува, или по-скоро лигави Simple Smile. Една от вечерите бяхме до късно в болницата и се наложи сестра ми да я приспи. Мислех си, че ще бъде трудно, защото тя заспива със сукане, но когато сестра ми легнала до нея, Ади започнала да издава звуци с уста все едно че суче и така се приспала сама Simple Smile.

Започвам да ви чета, че доста съм пропуснала.

Лека вечер!

bouquet

# 246
Рал, и аз като малка имам едно изпълнение като твойта щерка. Болки в корема, рев, от детската градина - в спешното, изследвания, съмнения за апандисит и накрая... запек  Mr. Green И то защо? Защото лелката в детската градина не ни даваше да ходим по голяма нужда в тоалетните, понеже ги била измила  #Cussing out  Помня само, че майка ми щеше да я удуши после...
Зън,  Hug!  Hug
Еления, няма такава случка просто! Цвилила съм от смях просто!  Joy Не се сдържах и я прочетох на ММ, който се пукна да се хили и заключи, че твоят Вико е майстор!  hahaha

# 247
Една анкетка пуснах, че нещо ми доскучава  Crazy

Еления снощи съм те сънувала  Laughing
Как няма,през 2 поста и все съм аз. hahahaНаваксах си яко пропуснатите дни. Embarassed
За анкета не ми става ясно кое точно е твърда храна?
Всяка храна различна от мляко?
Или твърда на вид?
Лелее,Зън! Hug как е Бобо сега?

# 248
Зън, прочетох в другата тема за Бобо. Бързо да се възстановява  Hug!

# 249
Зънfingerscrossed за Бобо, по-бързо да израства тази астма и вече да се оправя.

# 250
  • София
Бебеш преведи ли страничките от френски, имам приятелка с езикова школа, каза ми 15 лв. на страница  Peace

какче доволни ли сте от шейната?

Честито на всички, които празнуват днес  Hug

Зън  Hug

Ние вече си имаме украсена елха най-накрая  People Santa Сега и с този сняг и новата къща вече ми стана мноооого коледно и мисля утре да се отдам на предколеден шопинг  santa2

# 251
  • София
Тути и Рал, добре че се е разминал по-сериозен проблем!
Зън, дано Бобо бързо да израсте пристъпите!

А за височината аз не се притеснявам, че е нисък - всички сме високи и очаквам Боян да е, по-скоро се чудя как за 3 месеца не е мръднал на сантиметри, а при цялото си ядене е качил 200 гр. За анкетата пълни яденета ли броите? Боян яде попара, 3 яденета от кухнята със сухари (без крема де) и много бисквити, солети, корички и т.н. Отделно АМ около 500 мл +кърмене. Въобще хапва си момчето пу-пу-пу:)

# 252
кака рала, много готина песничка! не съм рожденик, ама много ми хареса! Laughing
дара и тя я одобри Simple Smile

еления, тути, като чета днес и на мен ми побеля и малкото останала черна коса  Laughing Laughing Laughing
да не се случват повече такива инфарктни дни!

# 253
Цитат
кака рала, много готина песничка! не съм рожденик, ама много ми хареса!
дара и тя я одобри
това е най- новия хит сред бразилските футболисти, нещо като новата макарена, имало си и танц специален. Направо Даринка да започва да го разучава Laughing Направо си я представям как върти дупето

Между другото при нас пък вашата песничка с крокодила е голям хит, не мога да си представя как песен на немски може да звучи толкова готино. Само дето не мога да разбера всичко, което се пее, нЕма такъв шибан език, или всъщност има- френски, шведски, датски,холандски и всичките му там фински езици/ май бяха унго- фински/

и понеже ми е готино и ми се танцува
http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8

# 254
Честита 1-ва годинка на всички! Много здраве и усмивки!

Честити ходещи крачета на Нели. 'Що и моя не заспива така....
На всички с лошите изживявания тия дни- да няма повече такива,или да са сведени до минимум.
Зън, скорошно оправяне на Бобо,и наистина,дано да го израсте  Praynig

Консултацията показа 10600гр и 76см.
Утре сме на 1-ви рожден ден.Много се вълнувам.

Общи условия

Активация на акаунт