Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 396
  • 697
  •   1
Отговори
# 225
  • София, Лагера
Честит рожден ден на порасналите ни мъничета!

Тути, изби рибата с тази снимка  Joy

Пфууу, най-накрая успях да ви изчета!  Crazy За тези, които не ме помните, аз съм Биричката...  Joy
Бире, я те помним и всеки път като те видя се сещам за оназ китна кръчма в Пловдив и ми се допива    Whistling beer2

Пресиян оздравя. Ама го оставих вкъщи днес... и вече съжалих 100кратно  Mr. Green. От сутринта е  smile3540 smile3540

Ха , добро утро. Чакам да дойде монтажник от фирмата за паркети и спалнята е готова  newsm19
Е какво да си помисли човек сега...  Flutter Whistling Мама Зайка да каже какво си помисли!  Twisted Evil

Нещо напоследък не мога да се включа, не знам що така  newsm78

Хубав ден на всички!

lovekiss lovekiss

# 226
  • София

Иначе Боян 3-ти месец не е пораснал и сантиметър - 81 см, 10.300 кг.

Честит рожден ден
на днешната порция празнуващи

mrm и Дани вече два месеца е така - нито сантиметър, нито грам отгоре  Shocked какво ви каза педиатърката на вас, аз почвам да се притеснявам

Буби, аз също се бях вдъхновила да творя в кухнята, но ще посрещам нашите + свекитата и няма да ми останат сили ..... може да пробвам за Великден

Бире, добре завърнала се  beer 

нещо щях да казвам на Тути  Thinking

# 227
  • ул. "Мечтание"
Привет от мен!
Прелитам ниско и набързо. Много задачи имам и съм поизморена и на компа не мога да се съсредоточа. Не съм ви чела от вчера, надявам се не съм пропуснала нищо съществено!

Честит рожден ден на вчерашните и днешните рожденници!  newsm59  bigdance2 Tada newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38

# 228
Мрм, 81см. много висок, да ти е жив и здрав.
Буби-барабата може да се дави от сополките.
Бира с таратор, добре дошла (каза новодошлата, надявам се с всички да се опознаем)  bye
Уф, моя син спи, ще взема до него да опъна, че е много заразително...  smile3507

# 229
Четох по диагонал, да си кажа за НЕ-то. Да, използвам, щото Огнян започна да си проявява характера. Дали разбира или не, не знам, но като кажа сериозно НЕ и замръзва на място, след което следва рев. На 3тата минута се хили пак като ряпа. Гледам, като казвам НЕ и да обяснявам защо не е редно да се пипа/прави нещо. Иначе теориите за НЕ-то съм ги чела и аз. Не съм сигурна, че в дългосрочен план дават резултат, обаче Simple Smile

Днес съм майка-отличник - направих обяд, изчистих къщата, че и пробни коледни сладки спретнах.

# 230
  • София, Лагера
Аз казвам твърдо "Не" само като е нещо опасно. Иначе казвам "Недей, Тервелче" и взимам каквото не трябва да е в ръцете му (и аз сама се чудя на търпението си). Но Пресиян много му вика "не", не знам защо така, от нас не го е видял  Thinking

Shamsina, какви са температурите по вашия край?

# 231
Ноеми и нашата кака,взе да му крещи.Но е нормално и аз я разбирам.Ако аз бях дете и мах такъв досадкик,който постоянно да ми троши играчките и да ме скубе-не само бих му крещяла. Laughing..като го види ,че се задава вмигом си вдига партакешките и офейква на високо за да не я стигне брат и.научи се и играчките да си подрежда на високо. Grinning
Любомира,хич даже не се втрисам,че не качва.Знам че е нормално на тази възраст да има застой.Дори и да свали 1 кило нямам против. Whistling

# 232
  • София, Лагера
ох, ЕленияJoy Joy Joy

# 233
  • Пазарджик
Аз пак тук,да се оплача.Днес ми е критичен ден.Иде ми да си забия главата в стената.Счупих GSM на Таня,видях ,че Нели го е докопала и да го взема да не го счупи тя,така го подхвърлих,че се разглоби,резултата-джойстика не работи.После оставих Нели в детската стая за да ида до тоалетната и като се върнах я видях с едно голямо стъкло в ръката-счупено,докато стигна да го взема,кръвта ми замръзна и тя като ревна,чак се засиня.Помислих си ,че се е срязала някъде,облечена в червено,тя реве аз оглеждам,после разбрах ,че за стъклото е ревала.От къде дойде това стъкло не разбрах и Таня не знае.А голямата маймуна-Таня се прибра от Английски вир вода,сега съм я накиснала във ваната да се загрее малко,беше посиняла от студ.
Нощни може ли да дадеш едно мнение за този четец http://get.bg/product_info.php?cPath=237_1386_744&products_i … 2ls1hin3rstr0gal3

Таня не крещи на сестра и,но когато тръгна на училище и си играеше на ученици и учител,така строяваше децата,че чак се бях замислила от къде е този модел на държание. Mr. Green

# 234
Тути,  слава богу, че Нели не се е порязала! Като си представя картинката и изтръпвам! Пий една чаша винце за успокоение тази вечер. Hug
Хей, забравих да честитя рождените дни на днешните дечица рожденници! Да са румени и засмени, щастливи и добрички! Много радост им желая, както и на родителите!   cook

Ох, като чета колко малчовци не искат да ядат, начело с Ан-Мари и Дара... Confused Но се питам дали няма нещо общо с растежа на зъбите, понеже това доста често го споменават. Зори яде, манждите от кухнята много ги уважава, даже днес омете цяло бурканче пиле с картофи (нервакът чакаше и той, ама уви... като види бурканчетата от кухнята и почва да трепери вече  Laughing). Само дето супите не иска и да ги помирише, само си ги разнасям в амбалажа...

# 235
Тути  Hug Много гадно божее! Сърцето ми спира като си мисля за бебе и стъкло... Cry Добре, че нищо не е станало, пу пу препоръчвам водка за успокоение.
Мрм  Crazy Моето чаве е 74 см....9350
И аз казвам НЕ като е до ток, гас такива опасни работи. Даже като кажа НЕ се затичвам срещу него, което води до невероятен ефект- Калин се оцъкля, отваря уста и чака момента на сблъсъка  Grinning
Ноеми Жоржи, монтажист и спалня...в едно изречение е са как да не си помислиш! Нещо като боб, мъже и малка стая  Mr. Green
Бире Привет!  Hug

# 236
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Александър на мама Zahira, Мартина на мама stefi_krasimirova

Тути, добре, че не се е порязало детето. Ама къде го е намерила това стъкло?

Най-сетне и ние видяхме сняг. Излязохме за 10мин. на двора да види бебока що е туй сняг и има ли полза от него Grinning. За съжаление е много мокър и не става за шейна. Жалко...

Снощи имахме много странно събуждане - със смях, вместо с мрънкане. Петър се събудил и се кикоти на глас в тъмното. С ММ се спогледахме потресени Shocked

В една книга четох, че  децата от1-3години трябвало да изпиват вода по 115-125мл на кг тегло. С нарастване на възрастта нуждата от вода намалявала newsm78.

НЕ казвам понякога, но гледам да е рядко, малко неща му забранявам. Обикновено не се съобразява с мойто НЕ, тогава го отстранявам от това, което не трабва да пипа или прави.

# 237
Честит рожден ден на патеричка на вчерашните рожденници Мона, Самуил, Вероника и Веселин!   bouquet

Честит рожден ден на Александър и Мартин   bouquet
Бъдете здрави, усмихнати и весели деца!

Сърдечно благодаря на всички за пожеланията за дипломирането   bouquet Hug Ноеми, социална педагогика завърших  Peace

Ну Заяц, като се отвори тема за храненето аз все съм съпричастна с теб, защото Дани е по същия начин. На ден му се събират 5-6 лъжички твърда храна, някой път ако се излъже малко банан или супа от на Алекс или някоя бисквитка, но съвсем символични количества. Суче си и не се притеснявам. Все ще прояде някога. Grinning

А за НЕ-то казвам само когато нещо е опасно за него. Но като цяло къщата е обезопасена, затова рядко се случва. Не мога да очаквам, че ако си оставя порцелановия сервиз на достъпно за него място няма да се опита да си поиграе с него, например  Mr. Green

Тути
, честит ви краченца  Hug И снимката със спящата Нели ме срази направо! Голяма сладурана!  Hug

И при нас е вече снежно. Сутринта излизахме, Дани поспа блажено докато валеже сняг, а следобяд голяма борба беше с количката, докато вземем Алекс. Вярно се смъкват килограми с това бутане по снега   Mr. Green Дано да имаме повече възможност, за да свалим още някой килограм  Mr. Green

# 238
  • sofia
Тутиии, мила ! Hug

# 239

Честит Рожден Ден на днешните пораснали мечета   bouquet
Ну заяц - аз си казвам "не", когато е нещо сериозно (като бъркане в контакта и изчопляне на предпазителите и игра с кабели), но иначе и казвам обикновено "мама не обича да правиш така" или "на мама не и харесва" или правя тъжна физиономия. Но и Рая си е доста артистка, само ме плаши, че ще направи нещо. Като намери някой боклук и аха да го лапне и аз "стоп - не" и тя аха да го лапне, но само се прави и се хили.
Бебеш - нямам момченце, но тук още в родилния дом те питат дали искаш да бъде обрязано бебето или не (може и веднага) - не мисля, че по-голямата част са обрязани, но определено не са "ЗА" за забелването...
Е вече всички си имате снежна Коледа - еееех. Друго си е. А тука едно слънце пекнало... не е истинско  Confused
И Рая е от не ядящите и мажещи и тъпчещи храна на всякъде само не и в устичката. А като чета за 80см. - леле тя е още 70, поне се надявам да стигне 8 кг. до рождения си ден.

Общи условия

Активация на акаунт