Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 406
  • 697
  •   1
Отговори
# 270
  • В две тъмни очички
Благодаря, че питаш! Дребната е много кисела, мрънка почти постоянно. Тази нощ,обаче, се събуди само 2 пъти! Първият път в 12 (още не бях легнала да спя), а вторият път в 4:30. Приспах я лесно и в двата случая, само че след втория не можах да заспя повече! То беше въртене в леглото, то чудо! В 6 окончателно станах, взех си една книга , отидох в хола , за да не преча на ММ и към 7 съм заспала. Познай какво се случи в 7:30  Whistling дребното наддаде вой.
Току що изпи 350 мл сок и иска още ... сега ме дърпа за крачолите, дава ми шишето и мрънка , че иска да го напълня  Shocked

Мишеллллл, честит първи рожден ден , на сладък Стефан! Нека да е винаги толкова жизнено детенце, много да те радва и слушка! Да го намачкаш от мен!    bouquet

Честит рожден ден и на принцеса Биляна и поздрави за мама Флауър! Нека расте здраво и добричко дете!    bouquet

# 271
Мишелчее честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и да стане един послушен господин!

Честит рожден ден и на Билянка!

Ние пак нямаме вода...почвам да си мисля, че тея от басейна в СПА центъра ни точат  Mr. Green
Зън  Hug

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 09:12 от мама зайка_

# 272
Отчет от консултацията днес: 8100 ( +100 гр. ooooh! ), 74 см. ( +2см. ).
Благодаря на всички за съпричастността към НЕяденето на Манчи.
Бебеш, тя винаги е с нас на масата, изобщо "не я грее" дали ние ядем или не.
И за отговорите за "не"- то. Аз също се опитвам да го използвам само в опасни за нея  ситуации. А в останалите, предлагам алтернатива или й отвличам вниманието.

Честит празник на Биляна и Стефан!  nbirthday nbirthday newsm38
Зън, съчувствам ти Hug
Тути  Hug...ужас!
Кой имаше фонтана с топките на плейскул? Люба, Ети.....или бъркам? Моля да споделите как го приемат дребните?

# 273
Честит рожден ден на Стефко на Мишел!Да расте здравичък и силен!
Мишел,помня ги и аз тези редове! Hug
Честит рожден ден на Биляна на мама Флауър!
.....................
За анкетата,имаме 3 хранения различни от мляко,но вклщчващи и мляко все пак...А сверявайки си часовника с анкетата разбирам,че са малко..... Thinking

# 274
Добро утро момичета Simple Smile
Едвам си познах темичката, с новото заглавие  Hug много е хубаво!
Честит 1ви рожден ден на Стефан и Биляна! Да са здрави, засмяни и много щастливи!
Тути и моя син така реве, като му взема забраненото, но аз гледам бързо да го разсея с някоя друга играчка, че иначе е много инатлив. Хубаво е, че не се е срязала Нели на стъклото...
И аз казвам НЕ като е до ток, гас такива опасни работи. Даже като кажа НЕ се затичвам срещу него, което води до невероятен ефект- Калин се оцъкля, отваря уста и чака момента на сблъсъка  Grinning
Joy Joy Joy
Анджело замръзва и ме поглежда миличко, защото знае че не трябва, щом така съм казала... после прави втори опит да посегне, но само гледа и все едно се е опарил, така му играе ръчичката, но без да пипа...  Party
Рал, имала си емоция, милата. Те децата често не разбират... я кажи, колко е голяма каката?
Еления, представям си дуо-то  Crazy  Crazy Hug Hug
Зън  Hug как е сега баткото?
Ехаа мрм, вярно добре си хапва момчето  Flutter
kak@r@la, мерси за поздрава и аз обичам много Алиша Кийс  Grinning и Джей Зи, ама повече Алиша  Grinning
Мишел, тази кошара е разкошна, Стефчо стои ли вътре?
Относно бързото омръзване на играчките, давайте им да си играят с 2,3...5 играчки, а другите прибирайте за след 3-4дни, така ще има по-голям интерес и + от тях... поне при Анджело е така... когато ги забрави, после отново са му интересни... само плюшените играчки не му омръзват.
мама Зайка, тая торта е страхотна, ти ли я правила или е от нета?
Като повечето от анкетираните, и Анджело има 4 твърди хранения, аз броя твърда храна, храната различна от мляко.
Ароматизира се стаята, отивам да сменявам пампеси...

# 275
Малеее, докато изчета последните постове и те вече се натрупали още нови отговори...  Crazy

Честити да са ни днешните рожденници Биляна и Стефан! Да са живи и здрави, да растат умни и добри деца, и да имат прекрасно, щастливо и запомнящо се детство!   bouquet

Еления, много се смях и аз с Вико.... Главата му е като торпедо...  Joy Преследва и улучва всичко по пътя си...  hahaha

Ние ядем 3 пъти твърда храна: попара, обедна манджа и десерт. И имаме 2 млечни хранения.

# 276

Относно бързото омръзване на играчките, давайте им да си играят с 2,3...5 играчки, а другите прибирайте за след 3-4дни, така ще има по-голям интерес и + от тях... поне при Анджело е така... когато ги забрави, после отново са му интересни... само плюшените играчки не му омръзват.

Прибирам за по 2 седмици играчки, но не... Пак не му са интересни.

# 277
ааа, кака рала, при нас шнапи е абсолютният хит! дара само като чуе първата секунда цъфва и започва странния си танц с ръце, а после се включват и краката с още по странни повдигания и потръсвания Laughing Laughing Laughing

мишел, да ти жив и здрав сладурският стефан!
много да те радва и е да е много щастлив!
и на мен много ми харесва идеята за качване на снимки и първите ни постове.

мацки, извинявайте, ама какъв е смисълът да честитяваме рождения ден на дечица, чиито майки не са влизали в темата от една година?

# 278
ха добро снежно утро и от мен  Nature Snowman

Мишиииии честито ти рожденничее - Стефан ! Да расте здраво, умно, палаво и красиво дете, да има едно прекрасно детсвто, да е гордостта на тати и слабостта на мама Simple Smile)))) Честито дипломиране страхотно КОледно настроение!

Честит първи рожден ден и за Биляна на мама Цвете Simple Smile)

ние сме добре, сдобихме се с 6ти зъб, в очакване и на останалите и така до 2 годишна възраст, след тва ако Господ е рекъл може и да се наспим някога  Laughing

мисля да излезем с шейната към обяд, малко е студенко, но за 30 -40 мин. да се овъргаляме в снега  Nature Snowman

Весели празници за всички нас, бъдете щастливи край семейното огнище, много топлина, детски усмивки(плач) и любов!

Нека магията на Коледа порази всяка една къща!

# 279
lyubomira_naidenova   Sunglasses Ех, за съжаление не е правена от мен...от нета е. Но ти ме надъха да се развихря за една торта  Whistling

Мале ние имаме 5 хранения, той адаптиране мляко не пие, яде много кисело мляко, сирене, извара...
закуска: филия с масло и сладко + чай или макарони или каша
обяд: каквото съм сготвила, супа топчета, мусака, пържоли... Mr. Green
следобед: филия намазана с нещо
обекуска: половин кофа кисело мляко
вечеря я супа, я пак кисело мляко с бисвити...
Катеее много яки пожелания! ЦУУУН!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНие вече бяхме навън, аз дърпам шейната, кучетата ни гонят отзад....мани мани. Хубаво, че ги познавам, но в другите квартали не ми се рискува...

Между другото това ни е любимото детско с Калинката! Много се смеее и вика ПОУУУУУ

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 10:39 от мама зайка_

# 280
Защото и Краси се буди по същия начин, само дето аз вече не кърмя и освен супата пие после АМ, а сутрин към 5-6 пак пие АМ и закусва към 9. Не би трябвало да е гладна, ама ето на буди се. ooooh! И ние няма нито една, ама нито една цяла нощ да сме спали откакто се е родила. Confused
Все едно аз съм го писала... ooooh!
Почти същото важи и за нас - с тази разлика, че УЖ се кърмим - тия събужаници са за да си посуче... около 10-20 мл, предполагам... Заспива веднага щом налапа зърното, но докато не се добере не млъква - бори се зверски, реве, хвърля бибата... Оная нощ така жестоко изрева, а на мен толкова ми се спеше, че не ми хрумна веднага да я сложа на гърда, та рева безутешно повече от десет минути... Татко й скочи, люля я на ръце - няма помощ! А и сякаш усети, че се каня да я отбивам, сега си иска и през деня да суче... Най-вече като е много уморена, за приспиване ooooh!
Аз от това най-много се пазех, че моя приятелка закъса яко - най-малкият й син не можеше да тръгне на ясли - обаждат й се от там, че не заспива следобед, реве неспирно, а той искал да си суче, моля ви се....

# 281
Честит 1ви рожден ден на Стефан и Биляна!

Само при нас ли няма сняг  Cry

rossy-pm, все се каня да пиша, не съм те виждала, но една вечер те сънувах  Grinning Беше странен сън, някаква жена тръгна да ни запознава, аз я прекъснах и казах "Аз те познавам, ти си Роси-пм, нали?"

# 282
Мишел, честит 1ви рожден ден на Стефан! Пожелавам му да е жив и здрав, да има незабравимо и щастливо детство и много да ви радва!

Честито дипломиране на теб!

# 283
  • ул. "Мечтание"
Michelle, много мило ми стана докато те четях!  Heart Eyes
Честит рожден ден на Терминатор Стефан!   bouquet Нека да е щастлив и доволен от живота!

Честит рождин ден на Билянка! Желая ѝ едно пъстро и радостно детство.

За храненията на Искрен - има дни в които само на цица виси и друго не иска. В други дни си хапва по 3-4 пъти на ден разни работи. Честно да си кажа все ми е тая колко твърди хранения има, не гоня норматив нито с бройката, нито с количествата, които изяжда. Вярвам, че гладен няма да стои и не си го слагам хич.

# 284
Еех, да седна и аз на компа тая сутрин...
Мишел, честит рожден ден на твойто гардже! Да плувате в море от щастие така умело и забавно, както плувате в басейна!  Hug Да ти е жив и здрав, и вие покрай него!
ЧРД и на Билянка, да е жива и здрава!

Чакам малкият звяр да стане и хващаме пътя за родопската яка, при наште. Там ще творя сладките (оф, така се нахвалих с тези сладки, сега ако се изложа, ще бера срам пред вас  Mr. Green). Довечера сме замислили леко излизане с ММ, а майка ще варди Зори, дано да не ни се изпорти плана...
Зайкаааа, изпревари ме ти с кучетата, аз докато се наканя и вие с Калин вече сте си спретнали впряга.  Laughing А за Кунг Фу панда и на нас ни е много любимо детско, голям смях е. Аз нищо че съм почти на 30, детски си гледам с кеф, не съм изтървала ни едно на Пиксар!  Wink
Пепита, не се коси, мила, че нямате сняг! То да му имам и снега тука! Стана една отвратителна киша и сега се почва голямото джвакане по улиците...  ooooh!
Елч, тва с подрусването и потръсването и ние го умеем, хваща се за дивана и почва едно друсане на дупето, обаче е много съсредоточена, гледа си в краката все едно да не обърка стъпките  Joy
Следобед пак ще пиша, че нещо изветрях...

Общи условия

Активация на акаунт