Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 414
  • 697
  •   1
Отговори
# 285
Не мога да се стърпя да не плясна едно любимо коледно поздравче и тук  Hug Hug Hug:

# 286
Бубиии  Hug Хаха стига бе! Ами аз съм от Смолян и ние ще сме у Родопите! Ай се видиме ако има как  Rolling Eyes
Поздрава е жесток!   bouquet

# 287
Буби, дай боже такива снежанки всекиму - цитат от мъж ми Laughing

# 288
Честит първи рожден ден на Стефан  Hug  bouquet newsm59 newsm67  Gift Да порасне послушно и добро момче, да има щастливо детство  Hug

За анкетата - имат се предвид хранения , различни от шише с мляко или кърмене. Храненията съдържащи млечни храни също се броят за твърда храна.

# 289
  • ул. "Мечтание"
Слушам и роня крокодилски сълзи, че няма да мога да ги видя на живо скоро!  Cry
Поздрав от мен!

# 290
  • София
Много музикални поздрави днес Simple Smile
Хайде нещо и в моя стил Wink

# 291
Честит рожден ден на Стефан  newsm38!
Честито дипломиране и на мама Мишел!

Az i ti, как сте с бъбречетата, израснахте ли проблема?

# 292
 Мишел, Честит Рожден Ден на Стефан! Да ви е жив и здрав, да има много щастливо детство и да бъде така остроумен и приказлив като мама  Simple Smile!    bouquet

Честит Рожден Ден и на Биляна! Да е жива и здрава и много усмихната!   bouquet

Тути,  Hug

Рал,   Hug

Зън, важното е, че вече Бобо е по-добре  Hug дано все по-рядко ви се случват такива пристъпи.

да се поолача и аз. За четвърти път тази год. Мартин прави отит, като последните три са за период от два месеца, и то все на едно и също ухо. Имаме си двама УНГ специалисти при които го водим, но като се случи да се оплаче от ухо в събота и неделя отиваме в Исул т.к. само там има дежурни, а то предимно тогава стават нещата за съжаление. В Неделя вечерта мм го води с болки в ухото, чак плачеше детето и лекарката като видяла, че името излиза в компютъра казала "Е, как пък все събота и неделя се разболява, та да го водите тука..."  #2gunfire направо побеснях, питам го защо не се е скарал с нея за тези думи, а той ми вдига рамене...След 5 дни прием на АБ, от снощи отново е с болки и Т, която е над 39, два пъти даже беше 39.7. Е как пък така всеки предписва АБ без секрети и антибиограми, омръзна ми от такива лекари вече...Следобед имат час за лекар, дано само отита не е станал вече гноен...Извинете ме, ама нещо много се напрегнах...

Приятни разходки момичета, ние днес няма как да излезем, а така ми се искаше да поиграят малко в снега...

# 293
# 294
  • София
Адис,защо не го заведете при Улевинов,имам няколко познати майки с такива проблеми и са много доволни от него,преглежда срещу 20лв в Александровска болница,има много инфо в нета за него и съм сигурна че си го чувала.Дано Марти да се оправя бързо и трайно Hug

# 295
  • София
Привет!

Благодаря на всички за пожеланията за скорошно оздравяване на Бобо  Hug. Наистина много ценя вашата подкрепа. Не знам какво му стана на моето момче. Като бебе нямаше алергии, дерматити, АБКМ или нещо подобно. Като стана на 4 изведнъж започна да прави пристъпи като боледува зимата  Sad. Лекарите ми дават надежда, че ще го израсте и в това ми е надеждата.

Тути, това със стъклото наистина звучи много страшно. Добре, че си я видяла навреме. Аз имам някаква фобия от стъкло, като счупя някой съд вкъщи полудявам и в лудата си глава едни страшни сценарии чертая  ooooh!

Рал, добре, че и на вас ви се е разминало  Hug

Адис, дано бързо да се оправи Марти! май нашите синове са живото доказателство, че момчета се гледат по-трудно  Rolling Eyes

За храненията - предлагам 4 пъти твърда храна, като единият път е млечна каша. Тя обаче си решава колко пъти ще яде. Понякога само веднъж.

bouquet

# 296
Здравейте, момичета  Grinning

Не мога да се концентрирам да кажа нещо по темите и само за яденето последно се сещам  Blush
Брех, ние много ядем явно  Blush
Имаме 4 твърди хранения всеки ден. Попарата преди обяд (закуска), обедно, следобедно и вечеря и час-два след вечерята кърмене на заспиване, но явно гладно е детето - хапва си с кеф и песен на уста в повечето пъти   Grinning

Кефи ме това дете как заспива през деня като талпа както си седи в повечето случаи, обаааче на заспиване вечер и през нощта само със сукане, и то не по 10-15 мин., понякога откарва час сигурно... Поне се разредиха напоследък буденията.

Сега се сетих, вода много обича, но не изпива колосални количества де, сок съм давала 2-3 пъти.
Вече пие доста добре от чашка с мек накрайник, взех на Томи Типи, много е готина, предната я забравихме в една кръчма из Родопите Embarassed Че от нея не искаше да смуче, а като махнех клапата се оливаше само и се мъчехме с обикновена чаша, но сега е супер  Simple Smile

Обаче пишка доста нощем, предимно позата и на спане е по корем и все по-често се събужда към 5ч мокра цялата, защото течността се излива само в предната част на памперса и прелива от всякъде.
Сега мисля да взимам по-голям размер за през нощта.

Чао за сега от нас, че малката реши че и трябва внимание  Mr. Green

Мишел
, честит ти рожденник! Да бъде здрав, все така игрив, послушен от време на време и много да те радва!  Hug

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 15:29 от Христиана

# 297
  • Стара Загора
Здравейте,весели празници ви пожелавам Simple Smile  Hug Ще се радвам ако ме включите в темата си и си пишем по-често Simple Smile Hug

# 298
Здравейте сладки,

Честит рожден ден на терминатор Стефчо, да расте голям, здрав и умен!!!!

ех, Зън и Адис бързо малчовците да израстват тези мъки, а на вас много сила ви желая  Hug Hug

Ние заминаваме в неделя за Кърджали и мисля там да стоя до към 2-3 януари, хич не ми е празнично да ви кажа честно-честно, но се надявам там малко да се поусвежа  Wink
Иначе за р.д на Емата нашия тати отиде днес да резервира едно клубче, че няма къде в къщи да се съберем.

# 299
... Az i ti, как сте с бъбречетата, израснахте ли проблема?
Да, слава Богу, едното вече е идеално, второто се доближава...
Следващият преглед ще е чак в края на лятото...
и аз не казвам НЕ - едно, че няма нужда, второ, че дара не схваща какво значи.
newsm10 подкрепям, защото аз казвам "не", но той го възприема като игра, само се обръща усмихва се и продължава да го прави, като че ли чака да му кажа пак "не".според мен са малки още иначе и аз съм чула че не трябвало да се казва не ама то иначе няма как да разбере уж му отвличаш вниманието да ама мойто не забравя Mr. Green
А моята девойка отлично разбира значението - ако й го казваме аз или баща й се спира, поглежда обидено, но не прекрачва забраната...
Обаче ако е баба й, с най-голям кеф довършва белята...  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт