Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 419
  • 697
  •   1
Отговори
# 255
  • В две тъмни очички
Нещо напоследък не мога да се включа, не знам що така  newsm78
Да ти казвам ли защо или сама ще се сетиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес не издържах на напъна от нерви и хванах мойто мъж под ръка и забегнахме по Софията! А дребното го оставихме на свекърва ми! Реших малко шопинг терапия да направя защото си бях харесала едни ботички ... Отидохме в Аутлета до нас и то имало само 36 и 40 номер....ядосах се! Тръгнахме към Аутлета на бул България и попаднахме в НАЙ-ГОЛЕМИТЕ задръствания. От вкъщи до там стигнахме за 2 часа без 10 мин! Добре , че си харесах други боти , та бързо ми мина  Mr. Green
Решихме, че е рано да се прибираме и скочихме до МОЛ-а на Стамболийски, където м/удругото да знаете, че няма нищо хубаво! Само боклуци и надути цени! А да....и мноооооооооооого хора!

Използвам НЕ-то, само в екстремни ситуации. Последните дни Влади започва да реве като й се скарам (щото ако кажа НЕ без леко да кресна, все едно нищо не съм казала). Това обаче не пречи да си прави белите и сама да си казва "Не-не-не-не" и да ме гледа! Маймуна голяма!

# 256
Честит ви рожден ден Мартина и Александър!
Много късмет пожелавам!

# 257
  • София
и аз не казвам НЕ - едно, че няма нужда, второ, че дара не схваща какво значи.
[/quote]
 newsm10 подкрепям, защото аз казвам "не", но той го възприема като игра, само се обръща усмихва се и продължава да го прави, като че ли чака да му кажа пак "не".според мен са малки още иначе и аз съм чула че не трябвало да се казва не ама то иначе няма как да разбере уж му отвличаш вниманието да ама мойто не забравя Mr. Green

# 258
Днес бяхме на детско коледно тържество. Както и предполагах, Ого като видя Дядо Мраз, обърна джуките и ревна Simple Smile)) И подаръка не пожела да си вземе. Но през останалото време много се забавлява.

Shamsina, какви са температурите по вашия край?

22-23 градуса е през деня. Пратете малко сняг за Коледа Simple Smile)

# 259
Честит Първи Рожден Ден на Александър и Мартина, да растат здрави, весели, спокойни и щастливи!

# 260
  • София
Честит Рожден Ден на Александър и Марина да растат живи и здрави и много щасливи и усмихнати newsm59 nbirthday newsm38  bigdance2

# 261
Честит първи рожден ден на Биляна и Стефан!
Умнички и весели да растете!

...Каза,че супола е от зъбите.изписа ни Ериус...(ама не е познала) Blush[/color]
Защо?

Жоржи, готова ли е спалнята? newsm53
Не съм сигурна, че ще се справя със снимките от Р.Д. на Снежи, но беше много хубаво - направихме си сами украса, тортата доизкусурихме, гостите  бяха усмихнати, бебана и тя...

Бубе, как е Влади?

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 02:12 от Az i ti

# 262
Пак забравих какво щях да пиша.. Crazy
Първо честит рожден ден на БИЛЯНА И СТЕФАН! Да са живи и здрави ,много усмихнати и послушни!

Еее имало и кротки бебета явно. Моето човече е супер диво . Пристиването ни винаги е не насила ( поне 40 мин ) Резултат- мама май заспива преди бебето Simple Smile ПОсле като дремна вечертя 30 мин и до 3ч дежурствам с водата около кошарата . После ставам пак около 5 пъти и следва взимане на човечето при мама и тати.
Не използвам често ! Как няма като от едното "не" , отива и прави друго "не". Не мога да го оставя да полива с шишето например, да се катери по шкафовете, опъване на кабели, отива да пипа тоалетната чиния (вече затрарям банята и вътре става сигурно 60 градуса ), блиска с играчки по ТВ...ей с това играе цял ден. Има купища играчки ,а то иска да прави бели  Mr. Green

Честит ходещи крачета на проходелите мъници!

Аз заведох малкия да му отворят чурката когато беше на 6м. Отвориха я , имаше зор 1 ден . След 3-4месеца взе, че леко се позалепи и пак ходихме (скоро) , но нямаше проблем , защото беше съвесеем мъчнико , но ние не можехме да се справим. Предпочитам специалист да се занимава с тези неща , отколкото да направя аз нещо. Аз си мисля ,че е по-добре това нещо да се прави докато децата са по-малки , за да не се стресират прекалено, че си е кофти процедура Sad

ОООф  след днешния дъждовен ден , сега вятъра е направо ураганен...мразя такова време Sad

А може ли да се пресъединя в групата във ФБ?

# 263
  • Стара Загора
Оо и ние сме като вас,аз денонощно правя дежурства около кошарата с шишето с вода,даже някой път имаме навика да се изправяме,не знам защо така.Иначе купуваме много играчки,но на него са му по-интересни другите неща например телевизора,шкафовете да ги отваряме и да ровим вътре чудо сме  Party Heart Eyes

# 264
  • Стара Загора
А и да не забравя честит рожден ден на БИЛЯНА И СТЕФАН! Да са живи и здрави ,много усмихнати и послушни!

# 265
Добро утро Simple Smile

Влизам набързо да почерпя за първия рожден ден на малкото ми диване Simple Smile

И понеже много ми хареса идеята на Бебеш, ето какво изрових вчера Simple Smile

Стефан, 1-ви месец (прелестно, спящо бебе  Heart Eyes) Стефан, 12-ти месец (терминатор, разрушител, който никога не спи Simple Smile

И малко спомени от миналогодишните архиви...

Четв., 23 Дек. 2010, 20:01
Цитат
Девойки току що както ви четях ми изтекоха водите - айде сега ми стискайте палци  

Четв., 23 Дек. 2010, 23:55
Цитат
Айде да се похваля - стискането на палци помогна. В 21:50 се роди синът ни Стефан - 50 см, 3090, много красив. Родих бързо и съвсем натурално. Сега даже ми е смешно. Като се сдобия с нещо по-модерно от тоя телефон ще ви разправям. 10х на всички за позитивните мисли - определено помогнаха

Оххх, какви мили спомени ми донесе ровенето из старите теми...

И понеже сантименталното настроение още не ме е пуснало искам да благодаря на всички ви, момичета, за думите, съветите, подкрепата, смеха, спомените, които създадохме заедно и прекрасните мигове, които споделихме  Hug

И нещо забавно накрая. Преди извесно време, както сладко си планирах таз-годишната коледна програма се зачудих защо по дяволите не мога да си спомня как съм изкарала миналата Коледа, с кой комплект роднини сме били на Бъдни вечер, и къде сме ходили след това... абе бая мислене му хвърлих преди да се сетя Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 266
Добро утро !!
Честит рожден ден на Биляна и Стефан  newsm38 Пожелавам им безгрижно детство!

Нека да пием по кафе и да ви пожелая ползотворен ден !

# 267
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СТЕФАН Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БИЛЯНА Hug

ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ Simple Smile

Пожелавам на всички болнички да оздравяват и да имате прекрасен ден Hug

# 268
Честит рожден ден на БИЛЯНА И СТЕФАН! newsm59  party023  Gift

Мишел, леле как ми заприлича Стефан на моя Петър в личицето. И косата му е същата.

Рал, Зън, голям ужас сте изживели, дано не се повтаря.

Има купища играчки ,а то иска да прави бели  Mr. Green

Ето затова с ММ решихме да не купуваме играчки за Коледа и РД на Петър. В момента изобщо не играе с играчките си. Нарочихме столчето за кола да му е подаръкът. Подаръците му от родителите ни са шейна и триколка и това е. Имаме лош пример от племенника ми, който е затрупан от играчки и въпреки това постоянно иска още и още. Нищо не му е интересно, всичко омръзва точно за 3 минути.

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 09:08 от dimara

# 269
  • Пазарджик

Честит Рожден Ден на Стефан на мама -Michelle, Биляна на мама flower!Много Здраве и късмет им желая!

Мишел много сладък Стефчо Heart Eyes
Еления Hug
Зън да минава бързо и да не се повтаря Praynig Hug

Разбрах от какво е стъклото,след като снощи обърнах цялата детска стая,намерих другата му част.Оказа се стъкло от рамка,преди няколко дена сменяхме рамките за снимки на Таня(получи подарък -рамка и реши ,че другите рамки са и бебешки Grinning),да ама аз лично ги смених и прибрах,как е изпаднало стъклото не знам,а и от тогава колко прахосмукачки съм пускала newsm78Важното ,че се разминахме само с уплах от моя страна.
За "Не-то"казвам го ,често,щото в къщи не е много безопасно Embarassed(кабели,контакти),докато идем в новия апартамент Нели ще порасне.Като го кажа по строго,тя се разплаква,а ако го кажа с нормален тон,ми се смее,и в двата случая не постигам нищо. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт