Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 419
  • 697
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте мамчета Hug Днес ми е един прекалееено спокоен ден,в сравнение с вчерашния Hug Благодаря на всички за подкрепата и съчувствието Ви! Ох, с Вас ги преживявам нещата по-лесно Hug Heart Eyes Heart Eyes

Любомира - каката е на 6. Уж вече е голяма,ама ....дечко си е Wink Laughing Много ми помага за бебка,много е послушна,добро дете е, ама доста често ме изправя и на нокти Mr. Green

Адис Hug Дано да не е гноен отит Praynig Praynig И ние сме ходили в Исул - пак в почивни дни - няма да забравя как с 40 градуса температура  в Педиатрията на бул.Нестеров ни се накараха защо сме отишли там, а не в Исул,тъй като детето било с възпалено ухо Rolling Eyes Close
Бързо да се оправяте Peace Praynig

Зън И на Бобо пожелавам скорошно излекуване и дано по-бързо да израсте тези пристъпи Praynig Със сигурност много се притесняваш,представям си какво ти е на душата,но важното е  - че ще го израсте Peace Много кураж и стиснати палчета от мен fingerscrossed fingerscrossed

И Буба хапва доста твърда храна - 4 пъти дневно,и АМ пие два пъти,ама кво от това - 8 кг с мокри дрехи Crazy Crossing Arms

Мишел Да ти е жив и здрав малкия голям Стефан Hug Много да те радва Hug   bouquet

Честит Рожден Ден и на Биляна! Жива и здрава да е!   bouquet

Хубава вечер на всички Hug

# 301

Бъдете здрави Стефан и Биляна.
Тути  Hug - ти случайно си изпуснала стъклото, а аз с целият си акъл позволих на Рая да си играе с коледните играчки, котака ги беше бутнал от елхата и тя естествено ги набарала и като се разхвърчаха едни стъкла, защото тя ги удря едно в друго  Embarassed
Хайде весели празници и много настроение.

# 302
 Честит рожден ден на Биляна и Стефан! Много здраве, щастие и безгрижно детство!
 Как се справяте с деца и мъж едновременно и на едно място, моят е тук от няколко дена и хаосът е пълен. Не знам да се хиля ли или да го удуша? Оня ден взе Рая сутринта а аз да поспя, ставам, детето вони и е мокро до ушите, не бил забелязал. Питах го закусила ли е, той каза - да, царевични пръчици и снакс и мирише на мръсни чорапи! Отиде да си сменя шофьорската книжка, ама не бил обръснат и му казали да се върне, той ги помолил да ползват старата снимка, не се бил променил много. Поискали му телефон и той не знаел моя, дал на брат си, само дето е объркал половината цифри, сега щял да се обажда на този номер и да предупреди, че ще го потърсят от кат. Днес бяхме на прощъпулник на Божидар (Сенедра), по обичай се оставяли монети и оставихме, само дето някои си ги взеха като си тръгваха, играл си бил с момената и не се усетил... и още и още... Сори за офа ама ако не се оплача... поглей съм го удушила!

За детето забравих да се отчета  ooooh!, сложиха и хипатитната ваксина днес, 9 700 и 75,5 см

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 19:21 от leprikon

# 303
  • София
Честит празник на всички, които празнуват днес  Hug Да сте живи и здрави   bouquet

Адис  Hug

# 304
Честит Рожден Ден на Стефан на мама -Michelle, Биляна на мама flower!Много Здраве и безгрижно детство!

Тути,честито проходили крачета и да нямате повече неприятни инциденти Hug
Зън  Praynig пожелавам ви без повече пристапи Hug
Адис, Praynig прегрътки за Марти Hug
За храненето Божидар обича пържени картофки.Пържа ги без мазнина.Имам фритюрник на Тефал ето този:
Сок не съм давала още.
Лека вечер Hug

# 305
Ох, leprikon, направо ме съсипа!  rotfImao rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532
Да ти е жив и здрав да те ядосва! Само такива да са ти ядовете с него!  Hug
Ама, ако имаш още случки, дай насам - отдавна не се бях смяла така...  Mr. Green

smile3521 newsm10 smile3521

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 19:56 от Az i ti

# 306
леприкон, напълно те рабирам. Да знаеш, че може и много много по-лошо да е....

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 22:17 от Бебешондел

# 307
Сенедра, доволна ли си от фритюрника? Какво количество готви на един път и за колко време?

# 308
Зън, само да ти кажа, че майка ми като малка е била с астма и много алергии към прах, плесен и т.н., но с времето е преминала и в момента абсолютно нищо й няма. Дано и при Бобо е така и то по-бързо!  Praynig
Адис, тая лекарка е само за мен, да я захвана аз! #Cussing out Ей, големи идиоти има! На мангалите, които нощно време висят пред спешните кабинети нищо не им казват, намерили на кой да правят забележка!
Така... А сега по въпроса за медената къщичка и сладките (, на които в тестото забравихме меда  Mr. Green), прилагам снимки в групата, че нещо се омотах с този фейсбук... Сладките бяха лесни за мацане, но сглобяването на къщата се оказа супер предизвикателство, да не говорим, че се отчупи на едно място, та лепихме с хоросана  Mr. Green Добре, че беше майка ми, че се справи с лепенето (, понеже е умна, тъй като е математичка, както се изказа баба ми...  Joy Joy Joy).
Но бая играчка падна, иначе и тестото, и печенето са супер лесни. За сладки рецептата е идеална!
Аз тази вечер ще съм купонджийка за сефте от година и половина насам, така че  dance

# 309
А, да, забравих - Зайка, към Смолян надали ще отскочим, ние тук наблизо в две села покрай Пловдив - Марково и Гълъбово (в полите на Родопа са). Но много бих се радвала да се видим, ако ни се отвори случай. Hug

# 310
  • София
Мишел, честит ти рожденник! Желая на малкия голям сладур Стефан много здраве, щастие, весело детство и щури игри!  Heart Eyes Много целувки!  Hug
Идеята за снимките преди и сега много ми допада, а и за цитатите от преди година също. Направо настръхвам като ги чета, толкова е вълнуващо чудото, което ни се случи!  Heart Eyes

Зън, Адис, бързо да се оправят дечицата!  Hug

Днес Вико спа през деня 30 мин. и аз съм като изтискана. Но пък затова пък в 20 ч. заспа веднага в прегръдките на тати!  Heart Eyes И дойде времето на мама да разпуска.  Wink

# 311
  • София
ral_r, адис, Зън,  Hug повече да не се повтарят тия болести!

leprikon, както го разправяш и аз много се смях, ама знам какво ти е, повярвай ми. Всеки има такива периоди, споко Hug Пий едно и си свиркай

Честит рожден ден на малък Стефчо! Да е жив и здрав, прекрасен младеж и умничето на мама!

Отивам да готвя коледни манджиииии

# 312
Благодаря, че питаш! Дребната е много кисела, мрънка почти постоянно. Тази нощ,обаче, се събуди само 2 пъти! Първият път в 12 (още не бях легнала да спя), а вторият път в 4:30. Приспах я лесно и в двата случая, само че след втория не можах да заспя повече! То беше въртене в леглото, то чудо! В 6 окончателно станах, взех си една книга , отидох в хола , за да не преча на ММ и към 7 съм заспала. Познай какво се случи в 7:30  Whistling дребното наддаде вой.
Току що изпи 350 мл сок и иска още ... сега ме дърпа за крачолите, дава ми шишето и мрънка , че иска да го напълня  Shocked
Това с буденето преди зората и трудно (или невъзможно) заспиване след това ми е мнооооооого познато. Вече. Уви. Брат й спеше по цяла нощ като котенце! (е, след седмия месец, когато му спряха коликите Mr. Green)
Ама това за сока сериозно ли е? Shocked Имаш предвид 350 или 35 мл???  Crazy

# 313
Привет  момичета! Hug

Оставих ви на 6-та страница...е, не мога да ви стигна...Опитах се да прочета малко, но не успявам, че каката се прибра и естествено компа е за нея сега... Simple Smile

Желая на всички малки сладури, които не успях да поздравя тези дни да растат здрави, много щастливи, да се радват на детството си и да имат много късмет! Hug На родителите им - да бъдат здрави, за да се грижат за най-ценното в живота си! Heart Eyes  bouquet

Не мога да се включа по темите, но ще се върна да прочета, когато мога, защото имаше много интересни неща...
На тези, които са болнички - бързо да оздравяват!

Сами има един странен навик - като се смее за нещо изведнъж започва да си удря главицата или в стола за хранене, или в леглото, стената...удря си главата, зъбите, носа...и започва един рев...някое друго бебче прави ли такова нещо? Rolling Eyes На него му е смешно докато го прави, ама после....

Приятна и спокойна вечер на всички!  newsm51

# 314
  • София, Лагера
Хау!
Честит рожден ден на Стефан! baloni Мишел, наздравеHug  bouquet

Девойки, ние утре пътуваме към Свищов при прабабите (бабите на ММ) travel
Желая на всички прекрасни празници, изпълнени с хармония, здраве и обич!  santa2  Close-mas:  Nature Snowman 

Общи условия

Активация на акаунт