Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 424
  • 697
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Привет от нас .

Честит празник на днешните рожденици! Да са здрави, умни и добри деца, и да имат прекрасно и безгрижно детство  Hug

Ние вече сме при нашите за няколко дни на гости. Малчо не е спал много следобед и сега вече спи блажено, дано не се буди по нощите да си играем, че скоро не ми е правил такъв номер.

Вал, от кога смяташ да го даваш на ясла?
От септември - дано да го вземат де, и на октомври и ноември ще съм доволна. ЧЕ както ще поема още работа за вкъщи  Whistling

На Виолета тържеството незнам как е минало, родители не пускат, само децата- а и аз не я взех да разпитам. Важното е, че детето има подарък - куфарче с буквички. Казала си стихчето на Дядо Коледа и той и казал Браво  Laughing

Сега като се разбуди, лапа палеца и заспива... чудя се много как ще го отучвам...
Аз съм си смукала палеца като бебе, в резултат имам изкривени зъби. 2 години съм носила първо шини, после брекети. Все още предните ми два зъба са изкривени. Ако Тея започне да си смуче палеца ще направя всичко възможно да я отуча, за мен това е най-вредния навик.
Аз пък до голяма, щом си помня Crazy. Носих шини, но ги счупих и повече не сложих. Но горните зъби са ми издадени напред  Confused
На една приятелка малката си смучеше пръста - маза я с един горчив препарат от аптеката и много бързо се отучи.

Тути,Ралче, Hug Hug!
Сега вече разбирам защо майка ми винаги си мисли най-лошото,когато се притеснява за мен. ooooh!
Дето има една приказка - Да не ти се случва това, което мисли майка ти, а жена ти Wink

Не - казвам и на двамата, но.......

Буби, хвалеше се за сладките, ама и те станали хубавиииииииии  Peace

Всички болнички - бързо да оздравяват  Hug

# 316
  • Пазарджик
Бебеш,Леприконче едно голямо  Hug Бели кахъри са това,и вие си го знаете.
Адис  Hug мога да препоръчам доц.Джамбазов-УНГ,голям специалист,само че е в Пловдив.
Емили,Нелката като си чукне главата някъде,без да иска,нарочно повтаря упражнението,но се случва често да е по силно и  Cry

Ох как ви завиждам,че сте някъде,при близки.Ние отново сме си в къщи за Коледа-самички.

# 317
Хей момичета,

Мнооого благодаря за прекрасните пожелания! Дано да ви се връщат тъпкано. Ние днес изкарахме един истински бебешко-празничен ден  с много емоции и смях. Стефан спа сумарно за деня 1 час (на два пъти по 30 мин. в колата). Преди малко успях да го приспя и бързам да припадна малко преди диването да е започнало нощата офанзива.

Четох ви малко по диагонал, но утре ще се опитам да наваксам.

Спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 318
  • Сандански
Нещо напоследък не смогвам да ви чета па камо ли да пиша Crazy

Честит рожден ден на Стефан!!!Да расте силен и здрав!

Честито и на всички останали рожденици от вчерашния и днешния ден!

Аз вчера бях на банкет и сега отивам да лягам,че едвам гледам.Лека от мене и весели празници на всички!

# 319
Мишел, честитто ти пораснало детенце! Да расте здраво и усмихнато!  Hug  bouquet

Леприконче, разсмя ме по нощите.  Laughing

Тути
, как самички? Освен всички във вас си имаш и нас!  Hug

И аз правих досега сладката част от утрешната трапеза- кифлички, меденки.

# 320
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Пате Hug

На трапезата нареждам
                         благ ошаф за всички,
                         седем постни ястия
                         и топла питка със паричка.

Върху питката свещичка,
                        прикаждам и се моля:
                        Нека в Коледната нощ
                        бъде Божията воля!

За мен, за теб, за всички
                        много здраве и живот,
                        за дечицата късметче
                        и разбира се... любов.

И нека чудо ни споходи,
                        да блесне пак в нощта
                        на всекиго в душата
                        светла Коледна звезда!

# 321
Добро утро!

Едно коледно кафенце...
Тути, прекрасно е това стихотворение! Hug Нека всички си го пожелаем за себе си!
Снощи си изкарахме добре, само дето дребната се събудила в 1ч, поревала малко на баба си и после играли. Тъкмо тогава се прибрахме и ние. ММ беше "включил на дълги" и сега още спи  Mr. Green ... Аз естествено съм на крак и бая ми парят очите, но следобед ще легна.
Довечера пак ще пиша, че после като отидем при на ММ техните късаме връзка с цивилизования свят Simple Smile
Приятен ден на всички!

# 322
Тути, прекрасен поздрав  Hug

Благодаря ви момичета, радвам се, че ви има  Hug Отита все още не е гноен, но вече е възпалено и другото ухо, а своевременно е направил и гнойна ангина, продължава все така с Т, вчера доктора е сменил АБ и е препоръчал да вземем секрет и кръвна картина днес, та в момента са на изследвания, едва намерихме работеща лаборатория. Гъбче, благодаря, чувалала съм за Улевинов, но не съм го водила, ние го водим в Св. Панталеймон, там има двама много добри, единия е от Пирогов, другия е от Исул, ама трудно ги уцелваме за съжаление.

Рал, от тези в Педиатрията и аз имам много лоши спомени, няма да забравя как от Исул ни препратиха за хоспитализация в педиатрията, защото ние носехме и две кръвни картини, едната от предния следобед, другата от същия ден и как лекарката, която в крайна сметка ни прие, отиде да се обади по тел. в Исул, за да се кара как така ни препращат там, като детето е с ангина? накрая се оказа пневмококова инфекция, която си е баш за тях, но не ми се говори, държаха го 4 дена на резистентен АБ и се чудеха защо не се подобрява...нямам думи...
 Стига толкова лоши неща...

Момичета, Весели Празници ви желая, изпълнени с много любов, настроение и усмивки! Бъдете здрави!  Hug

# 323
Добро утро! Hug

Тути, благодаря, че отговори на питането ми! Страхотно стихотворение! Hug

Дописвам, че преди малко Сами се събуди....

Пожелавам на всички една прекрасна вечер в очакване на Рождество Христово, в която да бъдете много щастливи, да бъдете заедно с любимите си хора, да си пожелаете нещо много съкровено и то да се сбъдне! Hug Обичам ви! И се радвам, че ви имам! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 10:28 от Emilly1212

# 324
  • София
Момичета, влизам само да ви пожелая прекрасни весели празници на всички  Hug Hug Hug

# 325
  • Варна
Честит Рожден Ден на Павел на мама Felisha
                                      Михаела на мама Христиана
                                      Любомира на мама ral_r
                                      Рая на мама galaxy
                                      Светлин на мама Тодорка Боева
                                      Елинана мама Aniper
                                      Калина на мама bonbolina
Пожелавам на всички Ви топло посрещане на Рождество Христово!

# 326
Здравейте момичета!
Честито на всички рожденици,които пропуснах през тия няколко дни.Желая им прекрасно детство,а техните родители,търпение за предстоящите лудории,здраве и любов!
В навечерието на най-прекрасния празник,желая на всички ви и вашите семейства,любов,здраве и късмет!Нека няма вече болни дечица, за да можем да се насладим на прекрасните моменти с най-скъпите ни хора.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 327
  • София

Весело посрещане на Бъдни вечер и Коледа и щастливи празници Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 13:27 от Гггъбка

# 328
Честит Рожден Ден на Павел на мама Felisha
                                      Михаела на мама Христиана
                                      Любомира на мама ral_r
                                      Рая на мама galaxy
                                      Светлин на мама Тодорка Боева
                                      Елинана мама Aniper
                                      Калина на мама bonbolina
Пожелавам на всички Ви топло посрещане на Рождество Христово!

То хубаво честитите, ама малко сте подранили май. Grinning

# 329
Хей, раничко е още за рожденниците!  Grinning Днес няма нито един рожденник, мамите явно са искали да си отпразнуват Бъдни вечер и Коледа, и тогава са се върнали към задачите  Mr. Green
Аз поспах с малката и вече съм кукуряк, след малко духвам из града  Party

Общи условия

Активация на акаунт