Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 429
  • 697
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета Hug

Днес Буба става на 11 месеца Hug gali&presi ,Гггъбка - малка поправчица,запазете пожеланията за 1-ви Р.Д. за другия месец Wink Laughing
Почерпка за месечинката ни

Тути Благодаря за страхотното стихче Heart Eyes Hug

Еми И Буба понякога така си играе Rolling Eyes Изправя се в креватчето си и започва да си блъска главата в решетките и да се смее с пълно гърло,но...докато не се удари по-силно и почва един рев. Не й разрешавам да го прави и винаги гледам да я заиграя по някакъв друг начин Peace  Rolling Eyes

На всички болни дечица - бързо оздравяване Praynig

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! /ще гледам да се включвам и в празничните дни от време на време в темичката ни/

# 331
Тути,  Hug и ние ще сме си само ние. Аз ще бъда тук, във форума.

# 332
На бързо ,че нямам време да ви изчета....

Мишел, на патерица ама да ти е жив и здрав Стефчо, много късмет и мама и тате да го слушат  smile3525

Ноеми, как какво да си помислиш, спалнята е готова, значи монтажника си го бива...  Whistling Mr. Green

# 333
И аз ще съм тук,ще си правим компания.

# 334
Мишел, честит рожден ден на Стефан на патерица!

Ние след малко тръгваме, направо ми призлява като се сетя за багажа и наместването му в колата #Crazy

Сега се замислих, че с вас сме заедно вече повече от година, повече от колкото са изкарали някои връзки и семейства. В спорове, в кавги, в радости и в тревоги ......

Пожелавам ви една тиха и свята Коледа, с много топлина в сърцата  bouquet

# 335
Привет от Смолян!  Flutter БОЖЕ ЗАБРАВИХ СИ ДЖИ СИ ЕМА В СОФИЯ!!! Ма виж зарядното си го взех  Crazy Кво ми стааа не знам!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ!  Hug Hug Hug

# 336
  • София
gali&presi ,Гггъбка - малка поправчица,запазете пожеланията за 1-ви Р.Д. за другия месец Wink Laughing

Embarassed Embarassed Embarassed

# 337
Мама зайка, спокойно! Достъпът до форума е през компа!  Joy

Ние сефтосахме шейната на снега, но такъв страх и рев беше, че само се наснимахме и се прибрахме...  ooooh! Mr. Green

Пожелавам весели празници и безброй усмивки на всички! Бъдете мили един към друг и към любимите си хора! За съжаление за мен Коледа не е весел празник... Не и след като започнаха един по един да си отиват скъпи за мен хора...

Утре да се похвалите с подаръците, ей!  Twisted Evil Да видим кой е слушкал...

# 338
Чакам да стане 16.00, за да хапне бебо и ще спретна салатки за довечера. ММ ще прави питката.

# 339
  • София
Здравейте, девойки!

Тия дни нещо се излагам, не мога да седна да се включа. Да честитя рождените дни на тези, които съм пропуснала. Да им пожелая здраве, много усмивки и безгрижно детство!
На всички пожелавам щастлива Коледа! Нека донесе на Вас и семействата Ви здраве, топлина, уют и много обич!

Моите мъже сега спят и аз ще се захващам за работа. Имам да правя щрудел, а после питката и едни чушчици. Много ми е хубаво винаги на Коледа и сега ми е едно мило, първата ни Коледа с малкото човече. Вкъщи е приятно! Еееех..... Много обичам Коледа! Още веднъж Ви пожелавам да изкарате приятно с хората, които обичате!

# 340
Честит рожден ден на патерици на всички бебоци
Весели празници

# 341
  • София
Весело посрещане на Коледа, мили момичета и бебоци!
Честит рожден ден на всички на патерички! Да сте живи и здрави!

Моля почерпете се за именния ми ден!

# 342
Снуки , честит ти имен ден! Да си много обичана и щастлива!  bouquet

Весело посрещане на Коледа на всички!

P.S. Моля кандидатите за хасковската среща да погледнат в темата за срещата.

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 17:56 от dimara

# 343
Снуки, честит имен ден! Много здраве, любов и късмет ти пожелавам!

Момичета и бебчета, весело посрещане на Коледа! Бъдете здрави и много щастливи!!

# 344
Весели празници на всички! Hug
С пожелания за много здраве за духа и тялото!

Общи условия

Активация на акаунт