Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 357
  • 697
  •   1
Отговори
# 120
Честит 1ви рожден ден на Веселин на мама shikozna, Вероника на мама Rage,  Самуил на мама mariiche , Мона на мама wondergirl ! Да са живи и здрави , много щастливи и усмихнати деца!

# 121
Добро утро !  morning
Днес имам нужда от голямооо кафе - ставахме поне 10 пъти  Tired
А иначе си имаме сняг  Heart Eyes
Честит рожден ден на мъниците, които празнуват днес  nbirthday

# 122

Честит Рожден Ден на днешните годиначета!
Безгрижно и слънчево детство им желая!

Това е подаръкът и за трите от дядо Коледа. На Ивайла най-много да и поръчам книги.
За останалите подаръци се погрижи Леприкон  Hug  Heart Eyes

За Коледа ще сме на село със свекърите  Whistling  Ще пада купон. От снощи съм започнала с приготовленията за празничните трапези. Засега само сладките са готови  Grinning Днес са на ред сърмите и салатите  Crazy
Та кратката ми мисла е, че ще отсъствам известно време  Confused

Пожелайте ми здрави нерви и биволско търпение  Mr. Green

Много ще м и липсвате  Hug

# 123
Честит рожден ден на :
Веселин на мама shikozna
Вероника на мама Rage
Самуил на мама mariiche
Мона на мама wondergirl

Да сте живи и здрави мили деца! Безкрижни детски дни!  Heart Eyes
Alexa_sugar Ммм страхотна почерпка!
Бубе Ох, мила стиснати палчета от нас бързо да избият зъбчетата и Влади да се успокои  Praynig
При нас  тока е като дискотека...водата и тя...аз напоследък съм ужасно разсеяна, не мога да реагирам нормално. Вчера в магазина се държах като зомби те ми говорят некви неща, аз не знам какво отговарям... правя странни работи, като например оставих дистанционното на телевизора в хладилника, абеее ужас съм  Tired Калин пък започна да спи по цяла нощ, аз се будя в 3 наспана  Crazy
 look_at_me Да не е претопляне? Че той душата нали вече ходи и да се изпотява повече от преди  newsm78
Пате Честиттооооо!  Hug

# 124
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ,МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

Веселин на мама shikozna,Вероника на мама Rage ,Самуил на мама mariiche ,Мона на мама wondergirl

Буби,Нелката побутва буталката,но сама още не може,но голям смях падна вчера,когато кака и я буташе,много сладко върви и издава много смешен звук от крачетата-плавници.
Като се сетя с Таня колко такива пластмасови изчупих ме ooooh!
Жоржи, Hugдобре е Таня и още по мотивирана да показва знания-да чукна на дърво Praynig
Леприконче в Пз има две фирми ,които правят дървени играчки.Знам един магазин с такива,но не и на коя фирма е.Днес ако имам път на там ще питам за сайт.
Пате, честито дипломиране!   bouquet
Чопи
Домашен течен шоколад
Необходими продукти:
300 гр захар
250 гр сухо мляко
125 гр масло
2 с.л. какао
1 пак. ванилия-може и без нея
Приготвяне:
 В 150-200 мл вряща вода (количеството зависи от качеството на сухото мляко) се изсипва захарта и се бърка до разтопяването й.
 В така получения сироп се слага маслото и пак се бърка до разтопяването му
В дълбок съд се смесват сухото мляко (по-вкусно става с високомалсено), какаото и ванилията.
    Сиропът се изсипва на тънка струйка в сухата смес и се бърка яростно, за да не се получат бучки.
    Топлата смес се разлива във чашки, оставя се да изстине и се слага в хладилника, където допълнително се сгъстява.

# 125
  • София
ДОБРО УТРО Simple Smile

Честит 1ви рожден ден на Веселин на мама shikozna, Вероника на мама Rage,  Самуил на мама mariiche , Мона на мама wondergirl ! Да са живи и здрави , много щастливи и усмихнати деца!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛИ ДЕЧИЦА newsm38
Бъдете здрави и много много щастливи
Hug
Пате,честито дипломиране Simple Smile
Бубе,дано да сте имали по-спокойна нощ с Влади Praynig
Мони пък не пие нито вода,нито сок... ooooh!
Прекрасен зимен ден пожелавам на всички,днес е идеално да прекараме един топъл ден вкъщи изпълнен с игри с децата Simple Smile

# 126
А да забравих...Бубе И аз се чудя дали е нормално Калин и той яко налива вода, сокове...да не би да е от това, че са отбити вече? newsm78

# 127
  • София
Добро утро  Hug

Честит празник на днешните рожденничета, Веселин, Вероника, Самуил и Мона, да растат здрави, щастливи и усмихнати дечица  Hug

Честити празници на патерица и на всички отминали рожденници и именници  Hug

Оооох Бубе, милото Влади, ама как така от биберона се получава обрив, не разбирам  newsm78
В тази връзка, аз да се оплача, Тия е бибозависима, през деня й го крия, но вечер, освен, че вече заспива с 2 биберона ( държи втория в ръчичка и си ги сменя на всеки 2 мин.), няма никакъв шанс да остане без биба в човката през нощта... Колкото и дълбоко да е заспала, извадя ли го от устата й, след макс. 5 мин се е събудила с истеричен рев за бибата... ooooh!

Мацки запалихте ме сериозно с тези четци, май това ще подарявам на ММ за празниците, ние тръгнем ли на някъде, дори и за 2 дена, 1/3 от багажа ни се състои от книги, няколко пъти в годината поръчваме за по 50-ина лв, в нас вече няма никакво място за съхранението им, голяма част седят под спалнята, и ми се струва, че това съоръженийце е доста добро за такива читатели като нас, само, че май ще ни трябват поне 2 бр.  Crazy

оставих дистанционното на телевизора в хладилника,
Аз най-редовно оставям там солницата... Whistling

Тути, много сладко тюленче  Grinning

И аз от вчера започнах със сладките, днес ще правя мадленки   Crazy http://spisania.rozali.com/ot-kulinaren-jurnal/p16378.html

# 128
  • Пловдив
Добро утроооо

Честит празник на всички рожденици (за всички които не съм поздравила  Simple Smile).
Да са много здрави, весело и безгрижно детство   bouquet

# 129
Добро утро момичета!
Мерси за кафенцето Мадлен! Flutter
Вчера накупихме подаръци,половината са опаковани,сега ще опаковам и другите.Купихме страхотни,неща,много съм доволна.Но най-ме изкефи един Куб(за Вико)Ще го снимам и покажа!
Брей,Тея голяма късметлийка!Браво! Party
Вчера ни правиха манту проба.Пепита HugНо имам въпрос,какво трябва да стане,че да е успешна-да се зачерви мястото на боцкането(ръката),или да излезе белег на рамото?В петък ще ходим пак да видят какво е станало.Снощи след като го изкъпах,и малко след като заспа,така се разстрои,че 1 час не можахме да го успокоим.Давах Нурофен-нищо.Давах капки в уши-пак-нищо.Корема му къркаше като че ли.....Та се чудя от мантуто,или от някаква храна се получи това неспокойство..... Thinking
Ох,ствам,че ме чака един чувал с подаръци за опакованеееее Crazy Party

# 130
Добро утро, мами и деца!   bouquet
Гъбка, Мадлен, мерси за кафенцето!
Честит Рожден Ден на дечицата, които празнуват днес! Да са живи и здрави, да радват родителите си и да се радват на слънчево детство!   newsm59
Ах, Бубе, горката Влади и горката ти! Много ви се насъбра. Айде, дано се успокои, да минават обривите и да не се тревожиш и ти. Според мен е напълно възможно бибата да раздразва бузките, понеже при нас например, когато бибата е в устата слюнките се мажат по цялото личице и естествено се появяват пъпчици.
Тези дни сме подкарали още 2 зъба горе, поради което има сополи и слюноотделя като санбернар... ooooh! Точат се лиги с литри просто...

Луук, и на мен такива ситни, бързо отшумяващи пъпчици ми напомнят на претопляне, може да се е изпотил, ако е вилнял...

Да ви се похваля, вчера ми дойде последната поръчка от H&M - бях поръчала една рокля и една памучна блузка с дълъг ръкав. Блузката е от детската колекция, води се размер 12 - 14 години. Една позната ме светна, че си е супер далавера да поръчваш детски, става ми  идеално, даже мога да вляза и в по-малкия размер, което ме води на мисълта, че английските деца са мутанти... Shocked

# 131
добро утро и от мен  Heart Eyes

Честит ден ден на Мона бонбона, да расте жива и здрава, палава, засмяна, да радва мама, да бъде много глезена от тати и бати и едно прекрасно детство!

Честит ден ден и на Веселин, Вероника, Самуил, живи и здрави и много много да радват родителите си!

Бубетоо  Hug Hug Hug пожелавам ти около Коледа всичко да е наред, за да може да празнувате семейно и да се насладите на празниците със здравичка Влади  Heart Eyes

БТВ, Ади не пие много вода - има няма за денонощие около 200мл максимум...това малко ли е newsm78 сокове все още не давам.... утре сме на ДК и ще питам доки...

хубав ден на всички  bouquet

# 132
хаха, буби, дали те са мутанти или ти си мънИчка Simple Smile)))
иначе и аз понякога гледам детски дрешки, които бих носила с кеф Simple Smile))
а за обувките да не говорим Simple Smile

бубе, как така от бибата?
защото й запарва около устичката ли?

мадлен, и дара е пристрастена към бибата си. ти поне през деня успяваш да я държиш без биба, ама дара като спи по 5 часа на ден. няма как да не й я дам, защото иначе не заспива. просто ме втриса от момента, в който ще трябва да я махнем...

look at me, на дара й растат 4 зъба вече месец. а днес забелязах, че са тръгнали и долните два, ерго, вече й растат 6!

# 133
  • В две тъмни очички
Бебеш, Мадлен, Елч, въпросът не е в самата биба, така, че няма смисъл да я преварявам. Проблемът е в това, че докато смуче бибата се отделят слюнки, които отиват по бузките, а с движението на самия биберон слюнките се втриват в бузките. А при себорейния дерматит трябва да се избягва всякакво мокрене! Вчера пробвах да махна все пак бибата и......не ми се получи! Дребното рева докато не й я дадох! Е веднага като заспа я махнах де... Как така бе - 11 месеца никаква биба и сега да вземе да си я иска  ooooh!

А да забравих...Бубе И аз се чудя дали е нормално Калин и той яко налива вода, сокове...да не би да е от това, че са отбити вече? newsm78

Влади вода не пие, но сокове и чайове  ooooh! колкото искаш! Ако не спра да й давам няма да спре да поглъща! Честно казано и аз мисля, че е заради отбиването! Нека Нощни като по компетентна каже!

И като за финал ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на прекрасните дечица -  Мона-бонбона, Веселин, Вероника, Самуил! Да бъдат живи и здрави и много игриви! Майчета, вие покрай тях много щастливи!   bouquet

# 134
  • София, Лагера

Хау!
УондърГери, честит ти празник!   bouquet Честит рожден ден на малката ти принцеска с хубаво име Мона! Да бъде все така мила и добричкаHug

Пате, честито ти дипломиране!   bouquet А какво завърши, че нещо май съм пропуснала!  Blush
Ох, искам и аз да учааа  Crossing Arms

Бубси, много гадно. Тервел пък е на другата крайност, почти не пие вода, още си кара на кърмица само... Confused

А Пресиян ми е болен и си е в къщи. Кофтито е, че и аз май се разболявам. Дано опазим мъника!
Но пък настроението ми е добро!  Party

Общи условия

Активация на акаунт