Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! -28-

• 29 382
  • 697
  •   3
Отговори
# 180
 Честит първи рожден ден на Мона, Вероника, Веселин и Самуил! Да растат здрави, весели, щастливи и обичани!

# 181
дара яде около 21.30 ч. около 180 мл. АМ и после сутринта в 9 ч. попара

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 23:25 от Елч

# 182
Ние на обратно.
Към 20.00 супа със сухар, а към 22.30-23.00 млякото.

Честит рожден ден на Мона, Вероника, Веселин и Самуил!
Еха по колко рожденици има на ден  Crazy

# 183
  • София
Привет!

Честит рожден ден на Мона! Честито и на останалите бебоци!

Дианче, Тина яде в 20ч 200 мл мляко и заспива. Спи сутрин до 8-9 ч. Не се буди нощем (освен когато я мъчат зъбки).

Мантуто знам, че не се мокри първата вечер. Иначе се отчита размера на полученото около убождането зачервяване. От 5 до 15 мм показва имунитет и не се налага да се боде детето наново.

Мила, здрави нерви ти пожелавам! Аз щях да те питам, свеки не каза ли нещо по повод това, че Жанка първа проходи  Laughing

Тути, много е сладка Нели!

Ние вчера бяхме на консултация - 9900 и 74 см, все още върви леко тапичка.

Хайде лека ви вечер   bouquet

# 184
  • В две тъмни очички
Клече около 20-20:30 давам супичка или подобно със сухар и около 21:30-22:00 приспивам с айран. Изпива около 150 мл ако не й се спи...а ако е много изморена изпива около 30-40 мл и е готова заспала! Закусва м/у 8:30-9:30, според това в колко се е събудила. Горе долу час след като се събуди закусва! Е....мрънка през това време, ама няма как....

# 185
Мона, Вероника, Веселин и Самуил, честит ви рожден ден!
Бъдете мноооого щастливи!

# 186
Да ви кажа, че и аз си пия последното мляко с мед и канела към 24 часа Mr. Green, ако благополучно съм успяла да приспя чавето. Обаче точно днес не успях и в момента си пия млякото, а той играе с коледната украса, но нямам сили да се занимавам с него, оставила съм го да прави каквото иска

Не знам какво ще бъде, но с всеки изминал ден става все по-палав и все по-инатлив

# 187
  • София
Клече, честит ви дом! За вечерята: 200 мл АМ с 2 бисквити в 20-21 ч. Стига й до сутринта. Но според мен не се буди нощем за ядене, понеже е каталясала от умора!

В тоя ред на мисли, Елч, всеки път се  Shocked Crazy на разказите ти за съня на Дара, пу-пу. Може ли да я погледам ден-два Wink Ние май сме кандидати за обратния приз - най-малко спящо бебе. Тая седмица няма ден с над 35 мин. сън през деня. Преди няколко дни успях да я омая да спи 1 час, но в ръцете ми. А това определено не искам да се превръща в практика.

Леле, бебоците ви пропили вода, че чак и от чаша. Нашто чаве вода не е близвало от месеци, вече даже не правя никакви опити да я науча. Само като я усети и почва да плюе на фонтан.

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ

Александър на мама Zahira и
Мартина на мама stefi_krasimirova!

# 188
Привет! Много сте писали днес  Grinning

Осцилококцинум по принцип давам по 1 на ден , за 3 дни. Случвало се е да дам и по 2 на ден , според зависи от състоянието. ВИт Ц давам по 1 ампула след храна.

Марио също пие многооооо вода. Сок не пие изобщо (затова му давам плодове) . Сега като прочетох ,че не сме единствените с водата , малко ми поолекна , че доста се бях шанала вече. Възможно е и да е от зъби (макар, че не знам от кои може да е) .На нас току-що ни избиха първите 2 зъба (долните ). Ако ще избиват други , то няма да е скоро , тъй като няма никъде следа ( нито подут вечец , нито нищо) ,  а пък нощите са ни комарни. През 40 мин има рев , вода (много)  , биберон...и после пак така!

За храненето - ние се храним долу-горе така - 6ч 120мл АМ , 10ч - попара, кус-кус, каша , 14ч - 2рото от ДК , 18ч -плод (ябълка , банан, круша , мандарина) 20-20.30 супата от ДК с 1 1/2 сухар , 21.30-22.00 120мл кърма.  Между другото сигурно можем да минем и без АМ в 6ч , ама трябва да пробвам Simple Smile

И ние не сме купили още подарък за малкия , но това ще оставим за след праниците. Доста подаръци накупихме и направо си ни дойде като един огромен финансов шамар Simple Smile)

# 189
Боже, тука дискусията си върви с все същата невероятна скорост... Едва успявам да чета, макар и по диагонал... А толкова неща искам да напиша!
Пробвах да мина само с поздравления за Теа на Бебеш и за дипломата на Патето, ама и проходилите краченца на Нели не искам да пропусна!   bouquet   bouquet   bouquet
Преди да ви изчета планувах да благодаря поименно за поздравленията... Crazy
Сега разбирам, че няма да ми стигне една страница...
Така че, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ, МОМИЧЕТА!

Леле, бебоците ви пропили вода, че чак и от чаша. Нашто чаве вода не е близвало от месеци, вече даже не правя никакви опити да я науча. Само като я усети и почва да плюе на фонтан.

И нашата девойка е хидрофобна  Joy
Само дето не плюе, а бута, удря, хвърля, при крайно упорство от моя страна и пищи...

Пак ще се включа, радвам се, че не сме се забравили  Hug  Hug  Hug

P.S. Щях да забравя:
Много искам да споделя този линк, тъй като на рождените дни на повечето мъничета още предстоят:
http://babytv.com/birthday-clip.aspx  - много сладко се получава, Снежи много го хареса, въртяхме го поне 50 пъти.
Само дето не успях да го запиша, мислех, че съм го публикувала във Фейс-а, ама се оказа, че е само линк към страницата... Тъпо, нали?
За това пък страницата наистина е много богата откъм идеи за Р.Д. Дерзайте!

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 01:55 от Az i ti

# 190
Момичета, влизам среднощно да ви благодаря за прекрасните пожелания за Мона.
Почерпете се за здравето й от истинската й торта /някои може да намажат и на живо Wink/

Честит рожден ден и на всички "набори" от днес! Да са здрави, диви и щастливи!

Купонът беше досега. Утре продължаваме  Grinning

Направихме и прощъпулник и Мона се хвана първо за докторските слушалки. Голяма радост за баби и дядовци. След това хвана четка за зъби, която бяхме нарекли за стоматолог и третото беше едно мобилно устройство за интернет, което беше предвидено за IT специалист Simple Smile А след това ги подпука всички предмети наред  Joy

Цяла вечер се смя много заразително с глас, защото откри, че предизвиква голям ефект върху гостите.

Отивам да спя, утре ще пиша по другите теми!

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 03:05 от wondergirl

# 191
Добра нощ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Александър на мама Zahira, Мартина на мама stefi_krasimirova

Моята красавица спи нощем, но майка и защо не спи незнам  newsm78.

Вечер последното ядене на Кали е супата от ДК, ако е гъста- чиста, ако е редичка- с един сухар. Това е към 18,30-19ч. След това ако не е заспала може да хапне средата на 1 филия хляб докато е при нас на масата. Заспива около 20ч. и следващото ядене е към 9ч.- 210мл. АМ

Тути, честити тропкащи крачета на Нелка.

wondergirl, ха да Ви е жива и здрава докторката.

Айде аз ще ходя да се мъча да поспя  1countingsheep

# 192
  • Стара Загора
Ние мислим другата седмица да правим прощапулката малкия вече прави доста крачки сам.Но се чудим в това студено време къде да я направим... Cry Мислех ме,за някое заведение където има детски кът и има деца  Thinking

# 193
# 194
Ха , добро утро. Чакам да дойде монтажник от фирмата за паркети и спалнята е готова  newsm19 направо не мога да повярвам  Crazy

Аз и Ти, мерсаЖ за линка ще гледам, че другата седмици какво ми предстои ... как изкарахте РД на Снежи?

Уондър, тортата е страхотна   bouquet и ние ще правим прощъпулника на РД, ама от към предмети съм доста ограничена, но сега ще почерпя идея от теб  Hug

Ели вечеря в 20ч. супа и сухар и в 22.30 180мл. мляко та до сутринта когато закусва попара, кус-кус или каша.

Към 12ч. ще ходя на маникюр и ме е яд, че 20мин. трябва да чистя колата, за да стига до салона който е на 300м. ама иначе ще умра от студ  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт