Външния вид и свалячите

• 13 605
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Независимо дали съм с дънки или с вечерна рокля, все едни и същи ме свалят: Мъже със самочувствие, не мачовци, а доказани и самоуверени мъже. И като бяха момчета, пак такива ме сваляха-не толкова доказани, но с ясната идея, че някога ще бъдат. Grinning Може би защото не правя компромиси по отношение на мъжете, та само на такива "им стиска", не знам. Аз държа Той да доминира, но съм силна личност и ако Той е по-слаб-не става.

# 76
  • Между гори и планини
Мен пък никой не ме е свалял.
В тийн годините излизах с голяма група момчета - все колеги, за тях бях една от тях. По купони и дискотеки - никой не смееше да ме закача, че после имаше поне 5 зад гърба ми да ме бранят като братя. Пък и аз много мразя плоски свалки "колко са ти хубави очите" и т.н.
Винаги сама съм си избирала бившите гаджета, а като видях мъжът ми (още дори преди да се запознаем), знаех, че някой ден ще се омъжа за него.
Почти винаги съм била слаба, спортувах много активно.
Сега вече никой не ме сваля, или аз се правя на глупава и "не разбирам". Освен това мога да гледам лошо  Laughing

# 77
  • Пловдив
На "първа свалка" не съм отсяла определен тип мъже да ме свалят, но винаги трудно съм ги допускала до мен, затова тези, които не се отказваха и не търсеха само свалката, се оказваха все стойностни и сериозни към мен.

# 78
Според мен също плюс-минус десет килограма, не оказват основното при свалките.
Ако една жена е поддържана, естествена и излъчваща добро настроение, винаги ще привлече вниманието.
Обратното - намръщените, разпуснати и занемарени....отблъскват.
Нека и мъжете из форума да споделят.
Ама ... като решат, че си търсят, май хич не подбират. Важното е да им е лесно. И да си приписват после "успех". Отврат. Ама има и такива.
Има и ценители.
Свят широк и хора всякакви.

# 79
  • Пловдив / София
Според мен също плюс-минус десет килограма, не оказват основното при свалките.

Ама зависи на каква височина. На 150 едва ли е не от толкова голямо значение.

Иначе аз съм нямала коренни промени с визията си- цвят на косата, стил на обличане или килограми.
Иначе в сегашните си години, почти 30 имам повече свалячи, отколкото, да кажем, в ученическите или в ранните двайсет.

# 80

Нека и мъжете из форума да споделят.
Ама ... като решат, че си търсят, май хич не подбират. Важното е да им е лесно. И да си приписват после "успех". Отврат. Ама има и такива.

Оооо..напротив..подбират и още как.. стига само алкохола да не ни изиграе лоша шега!!!!  Laughing

# 81
# 82
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко останаха мъжете,които ценят естествената женска красота.
Парадоксът е в това,че биха забелязали някой кукер,с червило до носа и пола малко под пъпа,с токчета над 12 см,с изкуствени мигли и нарисувани вежди, но много по-трудно биха забелязали естетически издържано естествено момиче в дънки и тениска,без грим.Нищо,че в обратния случай- ако първата махне всичко от себе си-грим,обеци,вежди,токове ,а втората се издокара - определено очичките им ще попаднат на втората и ще я оценят далеч над първата.
Следвателно- за мъжете е май важно и трудно виждат през грима и дрехите една жена. За щастие има и изключения  Wink
Аз пък съм забелязала точно обратното по отношение на себе си- колкото по-ненацапана съм, толкова повече внимание получавам. Не че някога съм се носила кой знае колко кукленски де...

# 83
  • Провинция
Независимо от дрехите,марката обувки,или цвета на косата, една добре изглеждаща жена и с анцунг и маратонки пак може да събере  мъжете около себе си.Познавам и много жени-натокани,напудрени,направени,ама като са прости или се узмихнат ти убиват всякакво желание.При мен най-често подобни зарибявки е имало в ежедневно облекло-дънки,обувка тип мокасинки или сандали, и някоя тениска или потник.Рядко излизам строго официална-с пола,с токчета, с един тон грим...Подържам се нормално и мисля,че си има мъже,които впечетлявам.А за свалячите-ми то тяхното си е по-душа.

# 84
Честно казано, мен ме свалят по-грозновати мъже. Грозновати, но със самочувствие и може да се каже умни. Или поне така изглеждат на пръв поглед. Много рядко ме свалят дребни мъже, почти винаги мога да се нанеса поне два пъти на сваляча. А понякога и три пъти на килограмите му. Винаги съм се чудила, как едър мъж ще предпочете по-дребна жена. Но за сметка на това, много мои приятелки са по-високи от партньорите си. Ами такива ме свалят общо взето. По стандартите тук, като се има предвид снимките, които се показват на мечтани мъже, мен никога не са ме сваляли такива лигави красавци, тип Няма Да Ми Порасне Никога Брада и Приличам Малко На Гей. Само веднъж ми се случи, но наистина беше красив, даже женствен малко. А, пропуснах да споделя, че повечето, които са заинтересовани от мен, са по-млади. По-старите мъже май не ме харесват. А пък аз много не харесвам мъже на моята възраст. Но пък и по- млади не харесвам. Какво не харесвам, направо ме отвращава такава връзка.

# 85
И аз като Богинята.  Flutter

# 86
Палада, интересна тема.

Имах период (някъде 1-ви и 2-ри курс в университета) когато бях ужасно напълняла. Направо недопустимо за моята височина. И точно когато уж трябваше да се радвам на живота, отчитайки мъжки интерес към себе си, всъщност... никой не ме харесваше.  Laughing Не се мъчих с диети, отслабнах драстично просто защото сложих край на студентското мързелуване и започнах работа, която ме държеше 11 часа на крак. И понеже загубата на тегло беше много бърза, нямате идея колко осезателно се усещаше променения интерес.

Мъжете са толкова първосигнални. Или поне по-голяма част от тях.

Същото е и с някой друг кат модерни дрешки. Имам колега, който всеки ден ми обяснява, че трябвало да ходя с високи токчета, да се гримирам. И колежка, която смята, че трябва да престана да ходя с изсулени дънки. Опитвам се да й обясня, че сега зимата като съм залепила 3 килограма отгоре, не се чувствам комфортно да се пристегна като наденичка в тесни дънки, но...

Обикновено ме свалят по-малки от мен. И мъжът ми е по-малък (писах даже в съседната тема). Не знам защо е така. Но не винаги е хубаво.

# 87
дебела не съм била, освен след раждането на малкия ми син, но и тогава пак не съм бил мнооооого дебела. мъже в този период и през плет не съм видяла, така че не знам дали някой би ме свалял Laughing
б1стът винаги ми е бил еднакъв/малък/, и това не е водещо значи. винаги съм слабо гримирана. косата е претърпявала метаморфози по отношение цвят и дължина - харесват ме с вдигната повече/не знам защо/.
принципно аз регулирам интереса към мен, винаги гледам мъжът да е по-висок, по-умен и по-богат от мен. не харесвам ниски, невзрачни, дебели и неуспели мъже. не са ме и сваляли такива.

# 88
  • София
Мен са ме сваляли в 8ми месец бременна (при това млад и симпатичен), скоро - шофыор на автобус (не толкова млад и симпатичен), сваляли са ме и пред мъжа ми и без него.
Та според мен това не зависи от нас, а какви мъже има наблизо и как са настроени Simple Smile

# 89
Всъщност, на мен не ми е приятно да ме свалят. Не бих си легнала със сваляч, защото свалячите са ми евтини. Не, че се страхувам да не ги обидя, не! но се страхувам, че себе си ще обидя безкрайно. Харесвам мъже, които не са свалячи.

Общи условия

Активация на акаунт