Външния вид и свалячите

• 13 614
  • 108
  •   1
Отговори
# 60
А как се справяте със свалячите, които се правят на мачомени на неподходящи за целта места като училището на детето ви?
Ба, гледах лошо, ба, ходих като дроб...Нищо. А се дразня, не, по-скоро се притеснявам от околните.

Joy Касита, как ходиш като дроб, моля те сподели?  Joy Може да ми е от полза. Grinning
 Зависи от неподходящото място. В прав текст не опита ли - може пък на него да му стане по притеснително от теб. Mr. Green

@Mia това явление е много интересно.

Цитат
Колкото съм била по-кисела, толкова повече тълпи е имало.
И при мен е често срещано. Много странно. Thinking

# 61
Е, как да опитам в прав текст, Fortune, като той само гледа, усмихва се, гледа, усмихва се, но  така го прави, все едно крием велика тайна. Ако му кажа, да не зяпа, той може пък да ми каже, че си въобразявам.... И ще стане смЕеех, смеЕеех.

А "дроб" ли- без грим, вързана косица на две на три...

# 62
Касита, прави се, че не забелязваш. Или ще е принуден да ти каже в прав текст или ще се откаже.
Иначе, когато съм в лошо състояние привличам окаяни мъже. Може да са много, но не са качествени.

# 63
Е, как да опитам в прав текст, Fortune, като той само гледа, усмихва се, гледа, усмихва се, но  така го прави, все едно крием велика тайна. Ако му кажа, да не зяпа, той може пък да ми каже, че си въобразявам.... И ще стане смЕеех, смеЕеех.

А "дроб" ли- без грим, вързана косица на две на три...

Намигни му, ще му замръзне тайната усмивка. Laughing Ще проговори, а проговори ли става лесно. Laughing
Ааа това ли, разбрах.

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 13:36 от Fortune

# 64
  • Пловдив
Касита - правиш се, че не го забелазвяш, стоиш по-далече от него, никога насаме, да има свидетели, колкото повече по-добре и така......

Иначе аз това лято имах случка. Приморско, представете си ме мен, сама с децата - големите мрънкат, че искат еди си какво, бебето реве в кошницата, аз съм спряла колата и обикалям из селото с целия зверилник да търся цигари и вестник на майка ми #Crazy #Crazy #Crazy Рошава, сърдита, целия свят ми крив. И спирам първия срещнат да го питам за вестници и цигари. Оказва се руснак, който ми вика - "Ама защо ти е вестник, аз ще ти разкажа новините", аз недовземам какво иска и му викам "Не, аз на плажа искам да го нося"  и той "Ама аз и на плажа мога да те заведа", аз го зяпвам с отворена уста Shocked и му казвам "Всичките деца са мои и ходя само с тях на плаж", а тоя "Нищо и тях ще водим". Паднах ви казвам, 10 минути не мога да се откопча да ми говори колко съм хубава.  Laughing Laughing Laughing От тогава като се сетя и се смея, защото повярвайте ми - на човек не приличах Laughing Laughing Laughing Майка ми като се прибрах не ми повярва, защото ме видя как изглеждам.  Joy

# 65
Когато след раждането, въплъщавах в пълния смисъл израза "Тържество на плътта", повече ме уважаваха чичковци, по-възрастни чичковци и строителни работници от строежите ( не знам защо , но последните винаги са ми били особено големи фенове Tired )
Откакто окльощавях , повече ми се лепят разни зелени момчетии. Миналата седмица , на рожден ден в столичен пиано бар, един младеж , видимо незавършил училище, като седи срещу мен ,като ми се усмихва... а аз идиотка, такъв смях ме напуши. Мислех да ида да го питам , какво се зазяпва по лелките... Mr. Green

# 66
По мои наблюдения пълни хора се лепят на кльощавки и обратното. Има и изключения разбира се, но това ми се набива като тенденция. То е обяснимо- кой каквото си няма дет се казва....

Крайностите обаче се привличат. Много пълни мъже все пак намират по-закръгленки, а много кльощави -подобни на тях. Средата до някъде компенсира чрез партньора.

Всички мъже харесват женствено изглеждащи жени и разбира се сексуалният подтекст в облеклото играе огромня роля в привличането.

# 67
 Когато съм по-пълна ми се лепят повече. Но на мен такава ми е структурата, едра, че в нормалния си вид съм закръглена, а слаба съм само когато съм болна или крайно нещастна. Пък никой не си пада по нещастници. Веднъж отказах подаръче-шоколад на един спортист, силов спорт с извинението, че всичко ми лепи, а той каза :" Не се притеснявай, спортистите изглеждат като нас- здрави". Сигурно съм му заприличала на гюлехвъргачка.
 Винаги съм с къса коса, така че не мога да преценя, но определено поради тази причина често ме подозират в перверзност или бисексуалност, и атакуват по-агресивно, което ми е доста неприятно. Свалят ме или много по-възрастни от мен или много по-малки, средно положение няма  Sad Спортисти.

# 68
Инфантилна, не знам какво ти е тялото, но имаш невероятно красиво лице. Запомнила съм те защото ми направи впечатление колко хубава си в лице. Не виждам нищо бисексуално в теб, а само женствено Peace

# 69
 Ти си момиче, може би затова не намираш нищо бисексуално, но повечето мъже ме подозират в това. А формите ми са "арабска мечта", или италианска, но на по-възрастни италианци:) Може би трябва да емигрирам натам.

# 70
Инфантилна Joy, аз пък си мечтая да съм такъв тип, леко "двусмислена". Ако може и русо-прозрачна и дръгнеста съвсем ще е върха. Но съм типаж като то картините на Майстора, истинска балканка със строга физиономия.
И как пропуснах, никога не са ме сваляли спортисти,нито дори спортен тип мъже, както и да изглеждам, сигурно на челото ми пише "крайно не-спортна личност" hahaha

Касита, имам "дежа вю" с тия коси погледи, докато чакаме да излязат децата от училище Blush. Най-смешното при нас беше, че жената на въпросния татко пък се задяваше с моя мъж. Добре, че на края на годината се преместиха в друг град, че можахме да се чудим какво ли колективно неприлично предложение да очакваме... Rolling Eyes

# 71
Аз продължих с анализа на свалките ми и стигнах до второ генерално заключение: когато бях на двайсет, ме сваляха много мъже на около четирсет. Но в момента само момчета под трийсет ме зафлиртуват. Дали има общо с косата? Бях с черна на двайсет, а от пет-шест години съм руса.

# 72
Дано не е от прозрението на една потребителка, че " леличките" ги свалят по-млади.

# 73
Не мисля, че има общо със цвета на косата сам по себе си.
Аз съм била със всякакъв цвят на косата. Със всякаква дължина. Струва ми се, че най се котирах с червена, но може и да се лъжа. Моят мъж например много гадни асоциации си прави с русата коса, особено когато жената не е първа младост, примерно на 20-25 години. Напомняло му на беловласа старица. Но той моят си е чешит де.

Палада, възможно е просто русото да ти отива повече. Или другият вариант, който аз лично за себе си бях установила е, че сякаш хората когато бях с руса коса, не ме приемаха особено насериозно. Наистина от тогавашния си период имам завпознаства с най-много младоци и нехранимайковици.

# 74
И как пропуснах, никога не са ме сваляли спортисти,нито дори спортен тип мъже, както и да изглеждам, сигурно на челото ми пише "крайно не-спортна личност" hahaha
На мен цялото ми излъчване е на не-спортна личност, освен ако не ме бъркат с пенсионирана тежкоатлетка. Но явно се привличат противоположности. Веднъж попитах едно от "лъвчетата" ми, от НСА защо не си бройка девойките от НСА, които винаги съм си представяла като съвършени, и каза, че годините продължителни тренировки водят до неприятни изменения. Но предполагам пак е визирал тежкоатлетки, а аз си представям нещо тип Ивет Лалова.

Общи условия

Активация на акаунт