Коледата на вратата чука,октомврийче сладко вкъщи гука!

• 25 405
  • 707
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
...и че винаги аз ще съм му майка и никой няма да ме измести амаааааааа

Хвани се за това изречение. То е самата истина.

Моят опит показва, че правилното решение винаги е онова, което ми се струва по-трудно за изпълнение... Разбира се, ти сама ще решиш, когато си готова, но добрата новина е, че каквото и да решиш ти винаги ще бъдеш ЕДИНСТВЕНАТА майка за това дете и винаги ще бъдеш обичана като такава от него.  newsm51

На твое място, аз вероятно щях да приема предложението и не мисля, че това по някакъв начин би могло да означава, че предавам детето си. В такова време живеем, такова е положението. Плюс това, общуването на детето с повече от един човек (мама) носи и плюсове като повече модели на поведение, по-лесна адаптация и т.н.

Дано скоро решиш, много ще ти олекне. Hug

# 511
Ceca, Честит рожден ден!!!Бъди жива и здрава и всичко най-най ти желая  bouquet

Днес съм много доволно, защото намерих в Продавалника Жабата на Фишър Прайс като на Съни за 135лв., чисто нова е! Супер newsm44 На 16.01 щ еми я доставят. В този ред на мисли, Съни ти кога смяташ да я слагаш Али в нея newsm78

Ради вярвам, че ще вземеш най- доброто решение Hug

Хайде чао ние отиваме да се разсъблечем малко и после чипи-чипи Simple Smile

# 512
Здравейте, момичета!

Ние днес бяхме на консултация и резултатът е, че Кали в момента тежи 6100 грама и е 60 см, т.е., наддала е с 800 грама и 4 см за един месец! И аз и педиатърката сме много доволни.Мислех, че захранването ще е от този мессец, а тя каза да по4нем от другия-при 5 навършени месеца. Така и ще направя, не съм фанатично привързана към мног ранното захранване, когато почнем-тогава, зна4и отлагаме захранването за началото другия месец, не е кой знае колко времето-има малко пове4е от три седмици до тогава. За сега само каза да сменим мялкото, аз храня Кали с NAN HA 1, тя каза да почнем вече с NAN HA 2. Поплака си на ваксината, ама няма как.

За завиването и отвиването
-Кали като стана на 40 дни и купихме спално чувалче, много съм доволна, колкото и да рита, то е достатъчно щироко и не се притеснявам, 4е ще си отвие кра4етата.
Сега напоследък е по4нала да си дърпа оделцето, много е сладка така Hug Hug Hug
Цеца-Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, любов и положителни емоции с малкото ти съкровище newsm59
Радостина- наистина ти предстои да вземеш много трудно решение. Дано да постъпиш по най-добрия за теб и семейството ти на4ин. Когато решиш мисля, 4е наистина ще ти олекне Hug

Калиопа-Кали има млечна коричка, имаще доста, когато се роди, сега намалч, почти изчезна. Мажа я с олиото за след баня, и педиатърката съм питала за това, и доста добре и се отразява, тя сама си пада.
Това е за сега от мен. Hug Hug Hug  

# 513
Наде,мисля да започна да я слагам в жабата,когато започне да стои седнала стабилно,да стъпва стабилно,може би към 6-тия-7-мия месец. Wink

Тони,браво на Кали.Значи правилно сме преценили със Смуси,че се е поиздължила.Вече не е такава пухкавелка.Все така добре да си расте.И браво за захранването,по-добре си направила.Аз все още се чудя дали на 5 месеца ще захраня,или на 6.Ще решавам в последния момент. Grinning

Ради,аз не се влючвам с мнения по въпроса,защото мисля,че това е решение,което трябва да вземеш сама.Ние какво ще ти кажам не е от голямо значение,защото в крайна сметка то засяга теб.Не искам да ти давам грешни мнения,ти си човека,който ще вземе най-правилното решение.Каквото и да решиш,вие си знаете най-добре какво ви е положението и дали трябва да приемеш или да откажеш. Hug

Цеца,блазе ти за хубавия подарък. Simple Smile

# 514
Момичета благодаря на всички които се включиха по моя проблем. Ще преспя още няколко нощи и ще взема решение, при всички случай решението ще го взема с убеждението че е най- доброто. А и в понеделник ще отида да занеса болничния и ще говорим на място. Споделих с вас защото знам че само една майка може да разбере дилемата в която се намирам- добро финансово бъдеще или пълна отдаденост на детето. И двете са много важни и искам да взема най- правилното решение за което няма да съжалявам

Smehoranka- Благодаря ти може би от тези думи имах нужда   bouquet Hug

Тони- браво на голямото момиче! И тя ще стане височка мома, а и стройна Simple Smile За захранването- важното е да вярваш, че си взела най- правилното решение. Hug Аз също съм на мнение че нетрябва да е на всяка цена. То както е тръгнало при нас незнам кога ще бъде истинското захранване, както плюе всичко различно от мляко.

Наде- браво на теб, човек като търси намира. Много е готина жабата и си заслужава. На мен ми се  струват доста 250, ама ти си я намерила на добри пари. Дано на детенце да му хареса и да си я ползва със здраве Hug

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 22:39 от radostina 87

# 515
И аз не бих дала 250лв., но 135 по се ядва.Потребителката от която я взех е писала, че има 2 жаби някой , ако се интересува да погледне в Продавалника Peace

# 516
Една почерпка и от мен,че нали съм Йоанна! Simple Smile

Честито и на всички други именници!Иван,Ивана,Калоян,Йоана,Йоан и други!  bouquet

# 517
Добро утро!

Ники е толкова неспокоен не ни остави да спиме тази нощ направо ужас!

Съни- Честит имен ден, мила! Бъди здрава, усмихната, обичана и желана! Нека двете ти прекрасни деца винаги да те радват!

Честит имен ден и на всички други празнуващи днес!

# 518
  • Куциндрел
Честит имен ден на всички именници. Днес и синът ми има имен ден. Той черпи с:

Ceca честит рожден ден! Все хубави неща да те преследват!   bouquet Радвам се, че така добре ти е подействал масажа. И на мен много ми се иска напоследък. Да видим дали и кога ще намерим време.  newsm78
Отиди с детето. Оказа се, че моят син спи в салона за кола маска, в салона за масаж, скоро ще видим и във фризьорския салон дали спи....
Цеца,аз отдавна се каня да отида на масаж и все дебна офертите за групово пазаруване.Онзи ден ММ направи масаж,ама ме заболя повече гърба от него! ooooh!
Да ти кажа и при професионалист си боли... Даже и след масажа боли, ама е за добро. Само дето трябва да се повтори, да видим кога ще е.

# 519
  • Пловдив
И от нас почерпка. Че днес баща ми и Ивко празнуват:

Честито от нас на всички празнуващи. Носете името си с много здраве.

# 520
здравеите момичета днес Жаклин става на 3 месеца
благодаря за разбирането наистина бях бясна
вчера си бяхме вкъщи детето си заспа в 8 по едно време се размранка за 2 мин и това е
как при тях докато замина и детето се сабужда
интересна работа

# 521
  • Пловдив
Съни,честит имен ден,мила!  Hug
Пепи,честито и на твоите именници! Hug
Честито и на всички останали,малки и големи!  Hug
Носете имената и със здраве!

# 522
Честито на всички, които имат повод за празник днес!!! Hug  bouquet

# 523
Съни, честит имен ден на патерици!

Ceca, честит имен ден на сина ти!

Пепи, честит имен ден на баща ти и Ивко!

vikinci, честита месечинка на Жаклин.

Честито и на всички именници!

Оф, преди малко се чухме с мъжа ми и аз само давам нареждания какво трябва да се купи и хич не се сещам, че е Ивановден и той се обиди, че не му честитих.  ooooh!  Laughing Казва се Иво. Ама и аз съм много заплесната - хич не ги знам тия именни дни, нещо не ги уважавам, сигурно защото аз нямам имен ден. Абе съвсем случайно в нета ми попадна инфо, че и аз имам ама нито помня кой беше деня, нито светеца.  Laughing Най-лошото е, че постоянно забравям всякакви дати - рождени дни, осми март и изобщо не се сещам да честитявам. Много съм зле, мъжът ми пък много се сърди, той никога не пропуска празник, знае всички дати, аз още му бъркам рождения ден. Все го питам от няколко дена по-рано да не се изложа и той пак ми се цупи, че не го знам. На баща ми веднъж честитих с една седмица по-рано, а пък той ми е честитявал на съвсем различна дата (баща ми де).  Laughing Само мъжа ми е като календар направо и много се цупи, че не съм така и аз. Оф, тая година ще стане на 30 (по-млад е от мен с 1 година) и трябва да му видя ЕГН-то да не го питам кога му е рождения ден, че пак ше се разсърди. Ама и аз съм клиничен случай.  Laughing

# 524
Честито на всички именници и от мен!

Ради - най-идеалният вариант би бил да изработваш от вкъщи тези 4 часа Simple Smile

Зелда Приклещвай, вземи яка сопа и давай! Grinning после ще мислиш за обяснения... Лятото ние сме в Камен Бряг - може да спретнем среща на някой плаж Simple Smile

Съни Мммного вкусно изглежда тази торта! Честит имен ден!

чао-чао Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт