Коледата на вратата чука,октомврийче сладко вкъщи гука!

• 25 410
  • 707
  •   1
Отговори
# 495
Марсика,ама да знаеш,че промоцията тия дни ще свърши.Сега ще погледна в брошурата да ти кажа.То пък на тая страница пише само,че започва от 05.01,не пиша кога свършва.Ама на първата страница пише,че е до 08.01.Дали и за това се отнася,не знам...Ама и пижамките и чорапогащничетата са много хубави.Цветовете на чорапогащниците не са особено хубави,ама то това да е проблема. Grinning

hoshimin,няма никакъв проблем да го оставяш в шезлонга.А и още по-хубаво е,че и той се забавлява там.

Моде,има субтитри,има.Аз вече изгледах серията.Уникална беше Simple SmileА последната сцена...аххх,последната сцена! Heart Eyes Heart EyesПиши после като го изгледаш!Честит ти племенник,да е много здрав и кротък! HugУспех с танците,поне ще се разнообразиш малко.

# 496
  • Пловдив
Здравейте, момичета и честита нова година от мен   Hug
 Честито и на всички ,празнуващи  днес!!!

Реших да седна да се разпиша малко,че нямах много време, майка ми ми беше на гости за нова година , а с нея не се бяхме виждали повече от месец и не остана време за форума.
Гледам си говорите за оставянето на бебето при бабите- ами аз няма на кого - и майка ми, и свеки са в чужбина, малко е трудно, ама няма начин. Ама тези баби как може да събуждат бебчетата  #2gunfire

Да ви питам вашите бебета имат ли млечна коричка по главата и ако да с какво мажете? На Борислав се появи ,но само на скалпа, взех шампоан на а-дерма, дано помогне

За завиването-Борислав по-скоро се отвиваи все го дебна,а от извесно време така се върти в леглото,че го намирам или диагонално разположен в кошчето или главичката му е долепена до решетките Joyмного шава мъника hahaha.

Пепи, тези настинки не ви оставиха , бързо оправяне и дано по-малко боледувате през новата година
 Цеца, честити рожден ден newsm59

# 497
  • Sofia
Аз малката я пробвм с шезлонга, откакто се е родила. Друг е въпросът, че тя много не го харесва,  особено в началото не искаше въобще да стои в него. Сега вече спинка там. Детето само си казва Wink

# 498
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, някоя от вас готвила ли е конско месо ?  newsm78 ММ миналата седмица донесе и сега стои във фризера, та се чудя какво да го правя. В нета само на предложения за кюфтета попадам , а май не искам кюфтета.. Та някоя има ли опит с подобно животно???

# 499
  • Куциндрел
Мерси за пожеланията. Hug
Днес подаръкът ми беше масаж на гърба. Като новородена съм, така се бях схванала, че целия ми гръб ме болеше. Препоръчвам на всички да отидат, че с тези бебоци все гърбовете ни страдат.
Малкият е много активен днес, гука, рита, хили се.... Растат чааветата...

# 500
  • Варна
marsssika поздрави за Ая. Ние нали сме си вкъщи, т.е. днес не спим.  Crazy Само си гукаме, говорим, разнасяме...  Mr. Green А опита ми с конското опира до кюфтета, които не ти се иска и освен това са ми носили наденички. Иначе на мен Пени ми е наблизо, ако идвате може да ни погостувате.  Laughing
За завиването и при нас е по-скоро отвиване.  Crazy
Радостина щях и на теб да пиша.. Наистина предложението е примамливо, но и аз съм за претеглянето на плюсовете и минусите. Мъжът ти какво мисли?
Ceca честит рожден ден! Все хубави неща да те преследват!   bouquet Радвам се, че така добре ти е подействал масажа. И на мен много ми се иска напоследък. Да видим дали и кога ще намерим време.  newsm78
~MoDe~ честит ти племенник! Да расте здраво и усмихнато дете!   bouquet

# 501
Здравейте отново!
Съни,изгледах "Дневниците" LaughingМога да кажа,че съм доволна от финала... newsm44 Тоя Деймън направо ми е изпил мозъка... EmbarassedКато родих и не бяхме правили секс с мъжа ми и ме беше ударил яко хормона и го сънувах през вечер... Joy Two Hearts Луда работа!Абе,всички мъже в тоя сериал са страшни симпатяги,егати подбора са направили. Sunglasses Сега видях,че и гаджето на Стефан от реалния живот се е намърдала в сериала. Wink
Kaliopa02,Светльо има нещо като млечна коричка,но е много малко,с нищо не го мажа.
Marsssika,аз само пилешко ям,та не мога да ти помогна.Нещо като пържолки няма ли да стане,или на някакви късчета с панировка или със сос??? newsm78Знам ли и аз,нали съм видна готвачка... Crazy

По този повод искам да споделя с вас един блог,който намерих http://yoli-www.blogspot.com/ Повечето рецепти според мен са лесни,а снимките направо ме омагьосаха.Ще се радвам,ако съм ви полезна,за да разнообразите менюто вкъщи. Peace

Цеца,аз отдавна се каня да отида на масаж и все дебна офертите за групово пазаруване.Онзи ден ММ направи масаж,ама ме заболя повече гърба от него! ooooh!

# 502
radostina 87 ако бях в твоето положение с работата и аз така щях да се чувствам, в днешно време не е лесно да се намери добра работа за добри пари и когато човек има такава не трябва да я изпуска, обаче аз също не бих искала да оставя Яна друг да я гледа, просто не мога, решението ще е трудно наистина, стискам палци да избереш правилното за теб  Peace Как е бебчо, спадна ли температурата?
Сеса nbirthday
Честит имен ден на всички именници  bouquet
Днес съм със страшно главоболие. Почна вчера вечерта и до сега  Sad
~MoDe~  Kissing Heart не знаех, че Дневниците почват - страхотна новина - отивам да тегля. Ако някой знае и кога почва Тайният кръг и Свръхестествено ще е супер!
Редактирам си питането - Тайния кръг е в Замунда  Party

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 17:03 от anbibian

# 503

Марсика
за конското месо - Попитах ММ , че той някога е работил в кланица отговора му беше - зависи от коня  hahaha ако е младо става на пържоли , ако е старо на кайма  Hug

Цеца честит рожден ден много щастие и дълъг живот ти желая   bouquet

Аз така свикнах на Батак че като се прибера в софето не знам как ще влезна в ритъм тук свеки ми готви чисти детето гледа и т.н. спи с Дарина аз като мома сутрин до 10ч. не мога да стана  Embarassed  много е добричка да е жива и здрава все така да ми помага

# 504
Оф, тоз моят много взе да се успива откак му давам пюре на обяд. Преди не спеше и по 1,5 часа, а сега вече му минава времето за следващото ядене, но няма да го бързам - колкото по-големи интервали прави между яденетата, толкова по-добре. Още повече ми харесва като си остави и мляко, обикновено така прави на 2-те хранения след пюрето. Чак ми става чудно, не изяжда повече от 3-4 лъжички, а толкова се засища. Но сигурно за неговото стомахче и това е много.  newsm78 Сестрата (на педиатърката) ми беше казала да му давам от пюрето преди обяд и след обяд, но аз му давах 1 път на ден засега, да не би да му дойде в повече. Като го гледам обаче как спи след като яде пюре, много се изкушавам да му дам и на предпоследното хранене да видя дали пак ще е толкова спокоен. Най-спокоен е в часовете след пюрето, чак ме изумява- такъв не съм го виждала никога. Вчера се зачудих дори дали не е болен и му мерих на 2 пъти температурата, но като се събуди е жизнен, не ми изглежда отпаднал.  newsm78 Тази промяна у него много ми харесва, но още не мога да осъзная, че това е моя ревлив син - кротък като агънце.  Shocked Дано не стане нещо, че и аз като повечето хора в България хем се радвам, хем имам един страх да не се развалят нещата, ако много се зарадвам.  Laughing

# 505
Здравейте, момичета!
Да се запишем и ние в графата големи мъже - вчера бяхме на консултация - 6900г, 64см (два дни преди да станем на 3 мес)! Но кантарът е като тези от едновремешните хранителни магазини  Grinning. Похвалиха ни за добрия мускулен тонус, защото дребното само се обръща наполовина от гръб по корем и забива муцунка, много е смешен, а се набира да става.

Топчетата зад ушенцата казаха, че е реакция на БЦЖ ваксината и ще изчезнат след време.
Иначе педиатърката смята, че имаме АБКМ, отложихме за сега ваксините, а другата седмица сме на гастро. На мен вече ми прималява от диетата, но поне намаля слузта. Ако може и да изчезне...

Имаме си доста крустички по главата - мажа ги с Авен, но никак не е спорен. Много е скъп, а опаковката е 50мл.
За захранването педиатърката каза след 6-ия месец. Но като гледам как върви малкия със сигурност ще даде сигналите по-рано. Ще видим.

Да ви се оплача - днес малкият е нетърпим. По-зле сме от новородено. Кърмим се на час и половина, постоянно се разсейва. Днес спа само час. Тази нощ е ял на 2 часа.

Ради,
Ако решиш да се върнеш, наистина обсъди внимателно с работодателя - да не стане първият месец на 4 часа, а после на пълен работен ден. Или още по-зле - да се водиш на 4 часа, а да оставаш допълнително.

# 506
Ооо,Анбибиан,и аз го гледах,и аз PartyИ той стана доста интересен Grinning
Моде,те са женени с тая.Ама аз никак не я харесвам,противна ми е.А и във всички сериали и филми винаги играе ролята на лошото момиче Twisted EvilИ в OTH и в PLL,от там я намразих много.Дано в Дневниците да е добричка. Laughing

После ще пиша пак.

# 507
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Цеца, честит рожден ден!   bouquet Желая ти преди всичко здраве, а щастието и любовта вече са в дома и сърцето ти, дано винаги да бъдат там!  Hug  bdbaloni  newsm51

Честит празник на всички именици днес!   bouquet
Моята майка също е Йорданка и днешният ден винаги е бил много празничен за нас.  Grinning

Радостина, мисля че ти сама трябва да решиш дали да се връщаш на работа и какво предпочиташ. Едни от нас ще се върнат с голямо удоволствие, други ще загърбят всякакво предложение, за да са до децата си през тези две години. Така че изборът е личен и каквото ти решиш, това ще е най-доброто за теб и семейството ти. Успех!  Peace

Съни, аз също съм чувала, че когато обеците са златни, може направо тях да сложат. Но въпреки това, на Софи пак й държах медицинските обеци един месец и после й ги смених със златните. Дано да няма проблеми при Али. Аз с нищо не съм промивала ушичките.

Петкова, Киса, Софи хич не ми боледуваше, но откакто тръгна на ясла е така, все с вируси. Повечето дечица, като тръгнат на ясла, много се разболяват, докато добият имунитет. А Изи няма как да не прихваща от кака си вирусите, като тя постоянно носи, доста и издържа досега, това й е първото разболяване. Ама като не искам да ми боледуват децата, да си ги държа вкъщи, никой не ме кара на сила да пращам Софи на ясла, а тя милата през ден ме пита кога ще ходи при дечицата и при леля Иванова.  Wink

При АБКМ ядките са забранени, особено фъстъците и орехите.  Naughty

Елиза хем се отвива, хем се завива през глава, по-скоро се увива със завивката, дърпа дърпа с ръчички, докато не се покрие цялата и не си напъха завивката в устата.

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 18:14 от Hariela

# 508
Момичета- Благодаря ви че ви има!

Аз наистина незнам какво да правя. Днес цял ден съм ще приема няма да приема. Работата ми е супер, работодателя още повече, колегите и те. Аз съм в тази фирма от октомври 2010, януари забременях, на 1 април им съобщих и шефа не само не ме уволни а седна срещу мен и  ми изнесе лекция като баща как няма нищо по важно от децата, как той имал две деца и знаел колко е трудно, как фирмата и той самия ще направят всичко за да ми помогнат както материално така и морално( и го изпълниха), вдигнаха ми осигуровките и то с доста, при всеки повод ми даваха премиики и бонуси, прекия ми шеф до последно неискаше да ме пуска и се бъзикаше че ще купи басейн и ще ме изражда там само и само да не си тръгна. И сега с това предложение незнам. Неискам да го оставям, малък е имам чувството че го предавам, от друга гледна точка, знам че пътя който ще прекопая ще ми позволи да му осигуря всичко от което има нужда. Слагам плюсове и минуси, плюсовете са доста повече, но в графата минуси седи Ники и незнам. ММ ми вика че се превъзнасям, че той като бил по- цял ден наработа и той ли трябва да се чувства виновен, че в крайна сметка той тези 4 часа ги проспивал, и че винаги аз ще съм му майка и никой няма да ме измести амаааааааа Ох незнам
Извинявам се на всички че ви занимавам, но просто няма друг който да ме разбере

# 509
Сега да се включа по другите теми

anbibian- Ники засега е добре, не е вдигал температура днес и дано и да не вдига. Мерси че попита

Ceca- Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и много сбъднати мечти! Страхотен подарък браво!

Честит имен ден на всички именници!

Аз да кажа, че втория ден с даването на сок е неуспешен, нежелае нито ябълка, нито морков, нито смес, мръщи се и плюе, налях му в шише но реакцията беше същата

Аз слагам Ники в шезлонга от първия месец и на него му харесва, а и като бяхме на ортопет на 40 дни ни казаха да го слагаме на втората позиция на количката, полу седнал.

Общи условия

Активация на акаунт