да го нацелуваш от нас
и дано скоро приключат коликите. И при нас все още има кризи - снощи например Борислав така плака от 6 до 11 вечерта, не знам колики ли бяха, какво, направо ни побърка, добре ,че заспа. Аз все още давам капки- Еспумизан, доволна съм от тях.
та ако можеш да стигнеш до него заведи го , аз преди съм ходила при него имах проблеми с бъбреците и той доста ми помогна нищо че е детски
. В петък ще ми правят снимка на гърдите, за да се установи причината, която най-вероятно не е запушени канали, а подуване на млечните жлези. АГ-то ми заръча да се мажа с Рефригеранс (от ветеринарната аптека) 2 дни и в петък ще видим на снимката какво ще излезе. Ако положението не е добро, ще трябва да спираме кърмата, защото имало вероятност за образуване на кисти...Много жално ми стана като ми го каза (това за спирането - чувам го за втори път), а толкова се мъчих докато малкия засуче, че и после с тези подувания...Дано животинското мазило помогне...
Ти допита ли се до консултантките по кърмене? Не са редки случаите когато са спасявали кърменето и са помагали на майките въпреки огромния мерак на лекарите да спират кърмата. Какво означава подути млечни жлези? До какво води? И спирането на кърмата помага ли за оправянето на проблема? Не съм специалист и не мога да съм категорична, но понякога лекарите са на принципа едно си баба знае едно си бае и спирането на лактацията май е единственият им начин да решават всеки проблем свързан с кърменето. Искрено се надявам проблемът скоро да се реши и да си продължите успешно с кърменето нататък. 
Не знам изобщо какво се е усвоявало. Едва между годинка и половина и две започна да прилича на възрастен човек и вече консистенцията се различаваше чуствително от това, което е яла. И така беше при всички дечица в нашата тайфа, не е да сме били уникални.

Дано мине по-бързо, за да не се притесняваш. 
Много се разфилософствах.
Сега след обяд му направих 200 мл и всичко изпи ами не само това, ами пак ревна за още. Едвам го заплеснах. Направо се чудя това дете какво е такова гладнишко. Пак започна да яде по 6 пъти на ден и ако се задържи на това количество 200 мл направо уби рибата.

Днес се отдавам на филми 
Аз не съм чула за епидемията,защото новини почти не гледам след трагичните случаи с родилките.
И сега ми настръхна косата.А не мога да се представя да не излизаме навън,толкова се радвам на хубавото време.Като се беше разболял Светльо и го водихме в един спешен център понеже беше неделя и дойде едно сем. с малко детенце,което имало съмнения за шарка.
Е,изпарих се по най-бързия начин,да не говорим,че бях страшно възмутена,защото знам,че при такива съмнения не трябва да има контакт с други хора,да не говорим за деца.Слава Богу,оказа се най-обикновен обрив. 
Извинете ме за острия тон,най-вече ти,Ахилеа,защото все пак ти публикува статията,а знам,че го направи от добро сърце и ти свалям шапка,че си си направила труда да потърсиш инфо.
Вярвам,че на много майки ще им е полезна 
Но не е ли още рано,аз разбрах,че съм бременна на 27.01,когато трябваше да ми дойде,а термина ми беше на 03.10?? 
Нз точно колко,но си усещам по дрехите и най-вече по корема....
Постоянно ровя в хладилника за ядене,направо ужас.Добре,че поне преди да забременея бях много слаба и като родих веднага свалих повечето,та още не ми е проличало,че се ошишквам,ама трябва да се вземат мерки.

Нещо съм станала егати ревлата

, брат ми и е с около 30, нашите нямат никакви алергии. Захранени сме по стандартна за времето си схема, аз не съм кърмена, той е. Имам гастритче, сигурно благодарение на сокчетата, не съм се разделяла с опаковката бусколизин до 11-ти клас. Кисело мляко не съм яла от момента, в който съм се научила да казвам "Не" докато станах студентка, прясно още не мога да кусам. Никой не е знаел, че имам алергия към тях, сама не исках да ги ям. Ако случайно хапнех, връщах . В детската ми правеха специално таратор с вода и оцет
Няма история на заболеваемостта от алергии, тя сега започва, гените нямат значение. 
Голям мъж ще е.
Кога ще ходите на преглед?
Ще отида и аз да се разпиша.