Коледата на вратата чука,октомврийче сладко вкъщи гука!

• 25 391
  • 707
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от мен! HugНие днес си направихме една семейна разходка за 1 час и половина.Гадно е времето,защото е мокро.Не е много студено,но не е и топло все пак,но реших да излезем,защото вече 2 дни стоим вкъщи и ми втръсна.При нас не е валяло повече сняг,дано и да не вали,че нещо взе да ми омръзва. Twisted EvilИначе сме добре.Боян вече е здрав,от утре тръгва пак на ясла,а ние с Али ще се гледаме самички вкъщи.

Ивета,честити обръщания на Пламена! Grinning

Марсика,наши приятели ни дадоха пастърма от конско месо CrazyНа мен не ми хареса.Вие какво го направихте?Вкусно ли е?Знам,че има и бебешки пюрета от конско месо,ама на мен ми е малко странно.... Laughing

Криси,знам,знам Mr. GreenИ на мен ми се е случвало.Много е гадно,но ако ще те успокои...и на други се случва Mr. Green

За активната гимнастика-Алина много се занимава,лежи на нея и по корем,и по гръб...Рита с крака,мята с ръце,дърпа играчките,гледа ги,смее им се,говори им LaughingОткарва там по около половин час,после й омръзва.Но я слагам по 3-4 пъти на ден и така на няколко пъти имам по около половин свободен час LaughingСамо дето сега с това въртене ме е страх да не вземе да падне,да като слагам активната гимнастика на спалнята,отстрани я барикадирам с възглавници Laughing

За телевизията-заглежда се,да.Ама аз не давам! Peace

Бейби Кейкс,тази песничка е любима и на Алина,а и Нуки също й е любима.Клипчетата обаче не съм й ги пускала,но Боян много ги харесва. Grinning

Лили,дано не е нищо сериозно и да се разминете само със запушените носове.Никакво разболяване! Naughty

Хайде,чао засега.Ще ставам да къпем децата,да вечеряме и по леглата. Laughing

P.S-Честита 5-та месечинка на Ава!Честити 3-ти месечинки на Мартин,Калина и Виктор! Hug

# 556
Здравейте момичета!

Днес имахме гости, на ММ братовчед му и приятелката идваха да видят малкия и му донеса една кола,която се дърпа с въженце или детето като проходи може само да си я бута.Има си и свирка,та ще може да подсвирква на мацките и да ги вози. Joy След това си направихме една разходка,уж само до пазара,ама отидохме и до една колежка в съседния квартал,но е голяма мъка да се бута количката в тия преспи. ooooh! А улиците са широки,преспокойно може да мине снегорин,ама къде ти такъв... #2gunfire #Cussing out На малкия обаче това не му пречи и си спа през цялото време. Heart Eyes А сега излизам от банята и гледам нашия пак заспал на гимнастиката и блажено си смуче палеца. #Crazy #Cussing out Дано да не свикне,че не ми се мисли.Майка ми е била така и палеца и е ужасен. :shock Даже са и мазали пръстите с люто,но тя си бръкнала в очите и станало чудо.... ooooh! ooooh! За ТВ-то,и Светльо се заглежда,ама гледам да го местя като го усетя.Не ми се струва добре от сега да свиква. Naughty

Lilly74,моя съвет е да почнеш да й капваш физ.разтвор по няколко пъти на ден и да дърпаш сополките с помпичка,за да може да ги овладеете навреме.Неприятно е с тази помпичка,но няма как.Аз като дърпах на Светльо и ММ ми отиваше в другата стая,защото му ставаше жал. Sad

Ceca,изравяш интервюта на Кеворкян и проблема със запека е решен. Joy

fifi0421, http://ozon.bg/knigi/2329-bebeshka-kuhnya-syveti-i-recepti.html това е книгата.Гледам,че в този сайт ревюто е доста постно.Аз я гледах в друг,но си я поръчах от този,понеже само тук я намерих.Коректни са,даже ми направиха отстъпка,понеже си поръчах една друга книга,която се оказа,че я няма и в последствие я замених с други две. Peace

Krisanka,и аз замалко да пусна един памперс с бебешките дрешки.По погрешка съм го хвърлила вместо в коша за боклук в коша за пране.Добре,че се усетих навреме. Praynig Дано да може да се махне тоя гел.

Ахилеа,благодаря ти за споделеното. Hug

Radostina87,блазе ти за почивката.Не,че на мен не ми се отдава възможност,но не мога да спя през деня.Пожелавам ти успех утре на преговорите.Вярвам,че каквото и да решиш ще е правилно.Затова и избора е толкова труден. Hug

Това е засега от мен.Май и аз ще съм от пишещите дълги постове... Embarassed

# 557
  • София
Момичета,много благодаря за поздравленията за Ани-вчера стана на 3 месеца!
Честито и на всички други рожденници и именници-малки и големи,много здраве ви желая и топлина в дома!
Може ли въпросче към ЛЛЛ-
Ние упорито продължаваме на смесено хранене,макар че съотношението е в пъти към АМ-тя суче неизвестно колко,около 30мин общо от двете гърди и додавам 120мл Ам.Попаднаха ми едни статии,в които си пише за ползите от кърменето,но основно пишат за изключително кърмените бебета и сега ми е едно мъчно,че май е безсмислено да се кърмим...Моля ви кажете в какво се изразява ползата от такова минимално количество кърма-тя суче около 6 пъти в денонощие,преди АМ,но сигурно е по 30-40мл кърма максимум на едно сучене.И има ли смисъл да настоявам да си суче-аз лично имам голямо желание,макар че е доста сложно хем да кърмя хем да храня с Ам-доста време отнема едно хранене-около 40-50минути,стерилизирам шишета и т.н.Но ако има дори минимална полза ще го правим ако трябва и 2 години...ЧЕтох,че кърмените бебета били по-интелигентни,но пак само изключително кърмените Mr. GreenТова за разведряване го пиша.

# 558
Гледам, че сте показали книга за храненето на детето.
Аз имам тази
http://www.helikon.bg/books/263/643346_hranene-na-bebeto-i-detet … tciklopediia.html
Има съвети за захранването, рецепти за бебето по етапи, рецепти за храненето на малко дете и рецепти за цялото семейство. На мен ми харесва, особено това, че има картинки  Joy

# 559
Здравейте, момичета!

За гледането на телевизия-Кали не гледа телевизия, в нейната стая няма телевизор, той стои в хола, аз много рядко я нося там, че сега зимата е студено, то и самата аз не гледам по4ти телевизия. По този повод да ви кажа, че като бях в родилното с нея питах педиатърката, която присъства на раждането и, може ли да сложим телевизор в стаята на бебето,защото като се роди и се преместихме да спим в по-голяма стая и се колебаехме да преместим ли и телевизора там.Та педиатърката каза, че ако имаме възможност телевизорут да НЕ е в стаята на детето е по-добре. Ние така и направихме.

Благодаря, че сте споделили какви книги за захранването и детското хранене имате. И аз трябва да си купя някаква, та си записах заглавията. Ще отида при първа възможност да ги разгледам в някоя книжарница.

# 560
Здравейте Hug

Ние днес ходихме да се видим със семейството ми Grinning Иначе нещо се киселее Миа, но за сметка на това тази нощ от 22.30 спа до 10 часа без да мръдне Crazy

За активната гимнастика Миа не стои много около 10 минути и се разревава Rolling Eyes Вчера пък нещо не искаше да яде и яде само 3 пъти, днес поне май ще са 4ри, че с това ядене сме сложни Crazy

Честити месечинки на децата, родени на 08ми!

Телевизия Миа не гледа, но аз също въобще не съм фен. Да ви питам вие гимнастика вески ден ли правите? По един път или повече? А имали случаи да пропуснете?

# 561
  • Варна
Ех в тази тема успях два пъти да се разпиша в началото и сега в края Grinning голямо постижение си е..по-важното е че съм ви прочела..интересни неща сте обсъждали момичета, дано да имам време и да разгледам новите снимчици..много искам да видя обичките на Али, защото и ние имаме подарък обички от свекито и се чудех кога да и пробием ушетата. А нашите обичките ми се струват големички за нея, но ще видим.
Гледах и жабата на Фишър Прайс, която сте постнали, като на Съни..Ле-ле страхотна е и жирафа също..боже какви страхотни играчки и неща като цяло има за децата..Така се радвам, че точно сега отглеждам детето си..  Heart Eyes Дано да имаме възможност и занапред да и купуваме разни неща Blush, а като се сетя навремето на какви играчки се радвахме..вуйчо ми пътуваше с корабите и ми беше донесъл един надуваем кафяв мечок..всички се изредиха да го яздят и накрая го спукахме..голям рев падна. на една позната пък и донесоха огромна топка прозрачна пълна с по малки топчици, шарени...голям кеф беше и тя само повтаряше от чужбина ми е.. Laughingи докато не я спукахме и нея не мирясахме, но голяма игра падна..Та така на такива обикновенни неща се радвахме, а сега всичко има, супер..
Гледах и приборите за хранене, много са хубавки, забавни, шаренки, а сещате ли се ние в какви шоли ядяхме, то затова децата бяхме злояди Mr. Green
Върнах се назад във времето, сигурно и вас ви върнах, обаче си имахме едно безгрижно и щастливо детство, надявам се и за нашите деца да е такова...ле-ле ooooh!отнесох се яко..не ми се смейте много на поста Mr. Green
Момичета да ви се похваля изведнъж всичко с гърдите ми отшумя, няма и помен от болките, много е странно как така изведнъж всичко спря..май на Коледа стават чудеса Mr. Green Вече ми е по-спокойно и ще мога да се включвам по-често, че така ми липсвахте..да чукна на дърво де..да не ми се случи пак някоя случка #Crazy
И сега да ви почна с питанките..може и да ми е глупав въпроса, но плодовите пюрета трябва ли да се топлят?  Аз не бих яла топло плодово пюре newsm78
Щях и още да пиша, но да не ви дотягам с дълги постове.
А междудргугото линка, който Съни е пуснала за гимнастиката, е супер и преди съм го гледала. Опитваме се да правим с Анджи упражненията, но на нея и става тегаво и се раздразва и затова вече не и ги правя..ще изчакам малко и пак ще пробвам, надявам се като порасне малко да и харесва и да ги правим.
Оставям ви, че ще се къпем..Хубава вечер и сладки сънища на малките бебоци и за нас мамите Heart Eyes

# 562
Здравейте мамита,
Съни онова безименното бебче на колажа е моето и се казва Константин. Няма лошо че си го добавила към другите без да съм избрала аз снимката ама поне за името провери  smile3538

# 563
Здравейте мамита,
Съни онова безименното бебче на колажа е моето и се казва Константин. Няма лошо че си го добавила към другите без да съм избрала аз снимката ама поне за името провери  smile3538
Снимката беше в албума за колажа.Няколко пъти помолих в темата,този,който е качил снимката да я надпише,но така и не стана,затова я сложих без име.Никога не съм и не бих взела снимка без тя да е качена в албума за колажите,а тази беше точно там. Peace

# 564
Ето ни и нас  Grinning днес се върнахме от голямата почивка и сега ...леле мале чудя се от къде да го започна  newsm78 #Crazy #Crazy големи багажи голямо нещо  Laughing ама по малко ще се справим от утре че днес съм малко  #Crazy вчера и ММ празнуваше имахме гости да 2ч. после до като оправя стана 3ч. и като си легнах не можах да заспя сумати време и сутринта рано рано едва отлепих приготвях багажи аба бала после път и сега съм малко като пребито куче  Laughing

Прочетох ви отгоре отгоре  Embarassed ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ НА ПАТЕРИЦА
Смуси и на теб на патерица честит рожден ден , пожелавам ти вечно щастие и здраве  Hug  bouquet

ох, утре сме на ваксина , но се чудя дали да не е отложа не знам дали след този дълъг престой в планината Дари няма да се разболее  Sad
Съни с тия обички Али е голяма кукла  Heart Eyes

Хубалена върна ме в детските години  hahaha спомних се някой неща и ми стана много приятно

За телевизията Дарина е голяма любопитка така се изкривява за да види какво става на големия екран и поради тази причина през деня не го пускам слушаме си радио

# 565
CVM, добре дошли на софийска земя Hug

Утре ще ли мерят ли? Да споделиш колко сте после? А как сте с яденето - по колко изяждате и колко пъти?

# 566
Пак казвам, че аз никаква снимка не съм качвала, даже не знам в кой албум се качва за колаж. Не знам как се е озовала там, но нищо фатално, просто случайно разгледах колажа, пък и аз не влизам много често във форума, та това е Константин  Laughing

# 567

Да Смуси  ще ни мерят  ooooh!  ще споделя задължително , а относно яденето на балкана ядеше като невидяла сутрин и вечер по 180мл останалите три хранения по 150 мл. + 1/4 пюре от тиква много го харесва и си го яде с голям кеф , ще видим сега като го няма онзи чист въздух как ще е с храненето  newsm78

# 568
  • Sofia
Смехоранка,видях снимките,които си качила.Прекрасни сте и двете с Елица! Hug

Пак да ви помоля за идеи за заглавия на следващата тема! Praynig

Благодаря, Съни!  Hug Всички бебчета са прекрасни.  Two Hearts Two Hearts По няколко пъти разглеждам албумчето със снимките, не мога да им се нарадвам. love001  love001

Относно идея за заглавие на следващата тема, виждам, че няма много предложения и тъй като времето минава, а страниците се пълнят... Би могла да бъде например:

Октомврийче в бащината къща, по коремче вече се обръща.
Simple Smile

Това само примерно. Нали все от някъде трябва да се започне. Сигурна съм, че ще има много по-добри предложения.  smile3501

# 569
  • Burgas
Привет, момичета!Тази година още не съм се разписала, затова:
Честита Нова Година на всички с пожелание за много здраве, щастие и детски усмивки!
Ние празнувахме Новата година в София, бяхме на гости на нашите кумове, а те бяха поканили и техните кумове и всички с по 2 деца...изобщо беше пълна къща..децата много добре играха, а Симеон беше много послушен ...спинкаше и хапваше само. А от както сме се върнали в Бургас почти всяка вечер сме с гости или излизаме някъде...напоследък не остава време за нищо...бяха ми се събрали две купчини с дрехи за гладене и накрая извиках майка ми да дойде да ми помогне(а тя живее на 50км от Бургас) и на другия ден взе баткото и си отидоха и сега още сме си само с малкия вкъщи...сигурно така до вторник вечер или до сряда.
Утре сме за ваксина на малкия, че много я проточихме вече...хомеопата, при който ходим ми каза да му дам ТУЯ 30 преди ваксина...някой от вас давал ли е?
За гледането на телевизия- и Симеон като го фиксира се заглежда, но за малко.
За гимнастика - правим всеки ден по 1-2 пъти.Масажите ги пропускам някоя вечер, когато не го къпем примерно и му измивам само дупенцето.
И накрая честит имен ден на патерица на всички, които са празнували!

Общи условия

Активация на акаунт