нещо се пообърках май
Нямам сили за нищо,мързи ме,но все пак реших да драсна някой ред.Много ми се спи.Алина снощи беше адски кисела,изобщо не е спала.Цяла нощ беше на ръце,разнасяне,песнички,всичко пробвахме с ММ,но няма заспиване и това е то
Най-накрая заспа в 5 и 30,та легнах и аз,после се събуди в 8 часа,но аз едвам се отлепих от калъфката,много,много ми се спи.Бях свикнала да си се наспивам и сега ми е едно тегаво....Едвам изкарах деня.
И времето не е особено хубаво,но излизахме за 2 часа,че вкъщи полудяхме.На разходката спа като къпана,ама като се прибрахме....Направо ми разказа играта. 

Вярно,че се радвахме на такива дребни неща...и беше много по-хубаво,отколкото е сега и сегашните деца все искат още и още....А ние бяхме толкова радостни и на най-малкото.Честно казано,много ми липсва детството,годините,в които всичко беше толкова по-различно,нямаше ги тия компютри,играехме игри навън,скачахме на въже и т.н.
Исках да ти кажа,че Анджи е много сладка
Тоалета й много ми хареса.Сподели от къде е
А обеците не й тежат,не й пречат.А и тя не им обръща внимание,не ги дърпа,не ги пипа.Дано да е така и за напред.

Тони е много сладък бузанчо,много е пораснал и с брат му си приличат много. 
Пък и може да те поотмени малко.
Приятно изкарване. 
Всяка нощ е различно,но си поспива поне по 6 часа непробудно.

абе вече забравих какво още,много работи.Но стигнахме до хранене с пипета,докато той реве!

Това започва да ме притеснява и се чудя дали да намаля пюрето на 2-3 лъжички или изобщо да го махна.
Да не вземе това бебе пък да се лиши от ценни вещества, знам ли... 

Аз днес направих печено свинско и картофено пюре и доматки. Ние с ММ сме странни малко, хората зимата туршия ядат, ния като мине Нова година и вече пак на пресни салатки ни удря 
Аз съм на същото мнение относно опитването. Ако не познава вкуса на нещо, е много по-лесно да не го яде. Да чукам на дърво към момента нямаме алергия, но по принцип съм решила да дайствам по този начин със сладкото и захарта поне докато мога и с разните боклуци като зрънчо и т.н. Аз също съм от тези хора, които без едно могат, но с едно не 
дано да успееш скоро и ти да се наспиш. Два пъти през нощта си яде пълноценно ли?
Вие поне между спането се храните, а при нас спане от 22.30 до 10 означава без ядене 
Дори с моите родители трудно бих живяла, друго си да сте си сами, но за съжаление не винаги е възможно.
И страхотни подаръци е получила Кали 
обикновено в такива случаи и се разболявам. През деня спи различно но около 4-5 часа на два пъти разделени. Днес например спа от 12.30 до 15, когато аз я събудих да ходим на лекар и после от 17 до 19.
че това е ужас. Миа също не е от най-ящните, но горе-долу се справяме. Иначе един ден и аз я оставих сама да си каже, че е гладна...еми от 10 часа яде чак в 17 и за целия ден яде само 3 пъти
Много се радвам, че операцията е успешна
Малко по малко се приближават към напълно оздравяване, всичко ще е наред 
Айде лека вечер от мен и дано всички деца папкат, спинкат и са здравички.
питате как мина консултацията - ами ето така 750 гр. + 3 см. или 5850гр. и 60 см. ваксини нямаше защото и казах че сутринта два пъти се изкашля педи е прегледа нищо не откри но за всеки случай ги отложихме дано не се разболее

много е смешна 
чакам да стане 23:30ч. да храня Дари и
хайде лека и спокойна нощ
750 гр е страхотно.