Видях,че и вие имате пъзел
Не знам за вашия,ама нашия пуска бои и му боядиса няколко дрешки, затова сега вече постилам едно одеалце 
Стискам палци
Радвам се много за крачето

Случвало ли се е на някого, какво може да е? За сега ще следя следващите акита как са, дано да е било еднократно.
Като посегне да я вземе и мъжа ми й казва само: Не се класираш, много миришеш
Понякога преди да вляза в стаята ги чувам да си шушукат - недей, недей, че оная ей сега ще дойде и ще каже, че й мирише на нещо 
Който го е измислил израза "булка шета - град бие" явно за мене си е мислил
Беше ми останал малко боб и понеже Зори много обича реших да го сготвя. И за по-мързеливо го подварих и после с всичките зарзавати и подправки в тенджерата под налягане. И хем викам си няма да е яхния, а като супичка. Как успя за 40 минути да изври цялата вода просто не знам. Друг път като сложа вода не извира и манджата стои промита, а сега се е изпарила съвсем в буквалния смисъл и къщата мирише на загоряло навсякъде. Ще им се наложи на моите тази вечер да са на моята диетя, сиреч картофки с малко сол, червен пипер и олио на фурна. 
То сега като че съм претръпнала покрай каката и не ми е чак такава драма. Не че не ми е мъчно, ама по-философски гледам на нещата. Обаче е много досадна тази игра на котка и мишка.
В кенгуруто видите ли детето било по-защитено отколкото в слинга. Ако сме се спънели в някой корен на разходка в парка в кенгуруто щяло да се предпази по-добре, ако паднем върху него отколкото в онази "кърпа". Аз направо се изблещих.
Ако хапнеш спанак например акото става зеленикаво, при повечко сушени сливи придобива лек кафеникав нюанс. За слузта не мога да кажа. На Зори при такива случаи винаги добре й се отразяваше като си направех нещо с ориз. Акото на следващия ден ставаше златисто и с добра консистенция.
Като питах педи , каза че може да е от колики
Аз не съм разбрала до ден днешен да сме имали колики ... ама това е единия вариант. Някой тук беше постнал статия за различното ако на бебетата и специално за слузта пишеше , че може да е от повечето отделяна слюнка
Разбира се.. слузта може да е признак и на по-сериозни неща.. но според мен проследи следващите памперси и не се притеснявай предварително
Но...какво да се прави!Спи ми се много и се надявам тази вечер да спи и тя,че и ние да можем да поспим.Иначе през деня е спокойна.Ходихме за 1 час на разходка,макар че е доста студено,но то вкъщи не се издържа,та така...
Радвам се,че операцията на Ивко е минала добре и че той се оправя!А ти...ти си герой,не знам как издържаш,честно...Желая ти много търпение и сили,че ще ти трябват по много и от двете!

А за чашите...Аз на Боян започнах да му давам първо чаша с мек накрайник,но мисля,че беше някъде около годинката,защото той преди това не искаше да пие от нея.След това преминахме на чаши с твърд накрайник и накрая вече започнах да му давам от чаша.На Али мисля да й предложа чаша с мек накрайник,когато започне да пие повече вода,сигурно това ще стане,когато захраня.
Дано и при Боряна да се размине леко и без да вдига Т. 

Все така да си хапват и наддават. 
Ако ти кажа какви представи съм си изградила за нея по твоите описания

ТЕз хора кога ли ще престанат да объркват здравето на децата ни с мъгливите си препоръки?!?! 

. Аз съм поредния читател, а не писател във форума. За протокола - синът ни - Данаил - се роди на 14.10.11. Чета темите на октомврийските мами що годе редовно от септември месец и честно да си кажа съжалявам, че започнах толкова късно, но бях на работа буквално до деня преди да родя
Благодаря предварително за отговора и се надявам да се включвам често по темите, които ни вълнуват
Вие давате ли?При вас колко време се задържа температурата след ваксина?