Малкия орева чакалнята,хората ни гледаха страшно,ама какво да се прави.Тъкмо в колата го хвалех колко е кротък и после
Навръщане беше кошмар,искаше да гледа през прозореца,какво вижда и аз не знам-абе,орева света. Лошото е,че не може да се нарече рев,ами пищене,все едно нарочно се надува.Даже сълзи не пуска.
Голямо инатче ще е.
Иначе всичко ни е наред,прегледа беше точно 5 мин.,д-ра каза като навърши 6 месеца пак да го водим.
Да ви кажа,ако някой се интересува,че във Вис Виталис на Стамболийски има от разхлабващия чай на Блевит,който издирвахте преди време.
През деня спи,когато му скимне,сега например пак е заспал.

Сега мислехме да пътуваме,ама брат ми катастрофира,та пак ни се размина. 

Дано и малкия злоядко да спре да тормози мама и тати и да почне да папка. 

Е,не може всеки плач да е признак на колики.Не казвам,че при теб е така,но вижте дали наистина не е друг проблема. 

Даже не искам да се спомням.

И аз като се събудих първата ми мисъл беше да си купя бонбони Мерси да си хапна преди да съм умряла.
После се замислих кой ще гледа бебока. А после си викам каква съм тъпа да се връзвам на сънища и спрях да го мисля.
Но и тя си има настроения и понякога заспива веднага след хранене, а след следващото будува много. Аз бях чела някъде, че нормалният ритъм на новороденото бил храна, будуване, сън, храна и това много ми помогна да се науча да разчитам сигналите, които ми праща. Рзбира се нашите бебчета вече не са новородени, но все още не са далеч 
ИНТЕРЕСУВА МИ ДО КОГА Е
МОЛЯ НЯКОЙ ДА КАЖЕ 
Ама аз нали съм си панировка и не посмях да я взема на срещата малката...
Ако някой е ходил, може да сподели какво са си говорили мамите. 

Браво за упоритостта и позитивното мислене. Стискаме палци да прояде мъника и всичко да бъде наред с крачетата.
Ние бяхме на консултация- пораснали сме за 25 дни с 2 см и 510 гр
Лекарката каза за грамчетата, че може и по- добре, но не било страшно. Иначе каза, че е супер в нервно психически план- той си включи номерата и си държа главата през цялото време изправена, следи играчките, хваща, стъпва като го вдигна, хилосва се. Еl bozhko на нас сега ни биха двете ваксини- Пентаксим и пневмококовата, лепнах от охлаждащите лепенки, сега спинка, ще видим. Порева, но не много, на хепатитната се дра като магаре. И аз се безпокоя, че нали имаме и съмнение за АБКМ( затова са ни месец назад ваксините), но тя каза, че нямало смисъл да отлагаме, само пихме Фенистил 3 дни преди ваксината. 

Може би е нещо от храната, но днес нищо ми няма само дето ми е смотано дето не се наспах 

.Аз пък сънувах, че оставям бебо на спалнята и той като взе да се търкаля като пумпал, отида чак на другия край
Май доста ме е обзело това обръщане от гръб по корем.Той досега само от корем по гръб се обръща и то много рядко.Инъче като е по гръбче и като почне да се надига с краката имам чувството , че всеки момент ще се обърне, но скоро и това ще стане всичко с времето си 

И ние сме с обриви в момента и вече нямам сили да се ядосвам. А за вталяването си права, аз никога през живота си не съм спазвала диета, но сега като ми се налага няма как - станала съм по-слаба от преди да забременея. 

Че те хубаво не са гладни.... но милите им майчета се притесняват
Струва ми се , че Ая яде малко , но като видя как блажено заспива, а от устата й потича малко кърмица и притеснението ми отминава
Голяма серия ви налази вас с малкия бонбон. Дано скоро да изчезнат всички проблеми
А относно луксацията и слинга... според мен е възможно.. ако не се поставя бебето както трябва... но това се отнася и за всичко друго .. и за проходилки, кеггура.. е в количката не знам как ще сложим бебе на криво ... но няма да се учудя , ако има как 
Дали е възможно да е някаква следоперационна реакция? Дано скоро да се успокой и да хапва нормално 
Както и леглото й се използва за шкаф за одела, играчки и всякакви нейни консумативи
Ще му мисля, като дойде време да я уча на леглото й 

Гледа си разперена ръка, после я гледа на юмрук и й говори .. така й се радвах... стоя сама в стаята сигурно половин час и си говори на ръката...