Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 438
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Вече си мислех, че аз пиша на чужд език, но akuma  с разбирането ме убеди в обратното.
Сара, никаква дискусия нямам желания да водя, който дорасъл и ме е разбрал, негов бонус, който не, да си носи  съдбата и търси Истината Mr. Green
Даденият от теб случай с нищо не ме впечатли. Преживяла съм т.н. голяма любов, и всички ясновидци ми казаха, че човекът не е за мен, не е коректен и т.н............ами докато аз не реших да се осъзная и откажаефекта беше нулев.
Примерът, които дадох и разказан от една ясновидка, имаше тънък момент, но вие четете, разбирате само, което ви изнася, ясновидката е видяла, че човекът е пред нервен срив, и ако му каже истината ще се самоубие.........да му казва истината, пък той да си носи последствията, че е отишъл да я пита Mr. Green ooooh!.
Те Божите заповеди са хубави, но аз точно от духовно извисени хора знам, че нещата не са черно-бели. ''Прекаленият светец и Богу не е драг Wink''

И тази Николета сутринта само негативни наща говореше.........как сме прокълнати и подобни тъпотии, аз пък знам, че каквото и да се случва, Бг ще бъде спасена.......е, носим си изпитаниятазаради грешката и предателството на богомилите, но до там. Цветанка Рангелова беше доста оптимистична.
Не мога да разбера защо всеки път чертае картата на Бг тази Николетка, толкова гладко и тече мисълта, че......

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 19:10 от ani27

# 196
Но има и друг момент - дали наистина въпросната ясновидка е видяла "самоубийство"? Аз имах подобен случай, приятелка преди време ме заведе при една "ясновидка", имах конкретен въпрос, за който тя се оказа, че не позна. После ме подкани да я питам още. Преди 5 години майка ми получи инсулт и приятелката ми реши, че забравям да питам за нея. И тогава въпросната "ясновидка" ми каза, че не и остава много и до година щяла да почине, даже "виждала" некролога и. Можете да си представите как се почуствах след думите и, но докато мине въпросното време не бях на себе си и постоянно мислех за това. Щастлива съм, че не ми позна, дори не трябваше да и плащам. И досега се чудя на тази жена как и с каква съвест ми го каза? Още повече, че не и се получават предсказанията. А и дори да познава трябва ли да каже такава информация?

# 197
Но има и друг момент - дали наистина въпросната ясновидка е видяла "самоубийство"? Аз имах подобен случай, приятелка преди време ме заведе при една "ясновидка", имах конкретен въпрос, за който тя се оказа, че не позна. После ме подкани да я питам още. Преди 5 години майка ми получи инсулт и приятелката ми реши, че забравям да питам за нея. И тогава въпросната "ясновидка" ми каза, че не и остава много и до година щяла да почине, даже "виждала" некролога и. Можете да си представите как се почуствах след думите и, но докато мине въпросното време не бях на себе си и постоянно мислех за това. Щастлива съм, че не ми позна, дори не трябваше да и плащам. И досега се чудя на тази жена как и с каква съвест ми го каза? Още повече, че не и се получават предсказанията. А и дори да познава трябва ли да каже такава информация?
Това имах предвид, ясновидеца трябва да умее да прецени какво да каже и предадена на клиента, за някои неща може да не им е дошло времето....категорично съм против да се предсказат смърт, катастрофи, нелечими болести и т.н. разбрахте ме. Ясновидката ми разказа случая, защото аз много разпитвах за нещо, тогава тя ми даде примера, че има неща, които понякога е хубаво да не се казват, да се премълчат, или просто не е дошло времето клиента да ги разбере Wink

# 198
днес бях при ани-като професия и характер беше много точна.
струва ми се,че обърка 2 събития,които вече са ми се случвали,т.е. не,че ми предстоят.
за останалото-ще споделя след периода,който ми е посочила.
но съвпада с предсказанията на добринка от с.игнатиево.
някой питаше за нея-приема понеделник,сряда,петък и събота.започва още в 6-6,30.внимавайте в селото има много "добринки".

# 199
струва ми се,че обърка 2 събития,които вече са ми се случвали,т.е. не,че ми предстоят.
някой питаше за нея-приема понеделник,сряда,петък и събота.започва още в 6-6,30.внимавайте в селото има много "добринки".

За много години, Инче!

Това със събитията може да се получи, когато има съмнения за часа на раждане или разминаване с някакви минути дори...
Ами дано да ти е казала хубави работи и да се случат Peace

# 200
часът го знам ,както е казан на майка ми.тя го коригира ,според професията ми с 4 мин.
за едното събитие й казах,че съм имала отвратителен 6-годишен период и дали пак ще го повтарям?и тогава каза,че явно е този и е минал.а другото събитие- ми описа ситуация,която трябва да е след 2год,но аз преди 2 години съм я имала с хората,които описа.
всичко останало предстои и ще споделя-някои "неща"и след години.
до нг,което ми предсказаха махмуд и теменуга-не ми се случи.

# 201
часът го знам ,както е казан на майка ми.тя го коригира ,според професията ми с 4 мин.
за едното събитие й казах,че съм имала отвратителен 6-годишен период и дали пак ще го повтарям?и тогава каза,че явно е този и е минал.а другото събитие- ми описа ситуация,която трябва да е след 2год,но аз преди 2 години съм я имала с хората,които описа.
всичко останало предстои и ще споделя-някои "неща"и след години.
до нг,което ми предсказаха махмуд и теменуга-не ми се случи.

хеееммии...може би е трябвало да те остави с часа, който знаеш от майка ти- виж че се получило така все едно ти гледа за 2-3 години назад. Да ти кажа..по тази логика както ти е предрекла някои неща за след години..може да станат и по- рано.newsm78
По отношение на професиите и пътя на реализацията съм на мнение, че астрологията може да е много относителна... но нека сега да не давам и аз акъли Mr. Green
Да поживеем и да видим! Whistling

# 202
с часът на майка ми и друг астролог,който за мин.година всичко ми се случи,ме изкара същият асцедент,но имаше колебания..
мда,ще видим..

# 203
На мацките, които ми писаха на лични, отговарям тук: Добринка работи вторник, четвъртък и събота. В синята къща срещу поликлиниката. Не знам дали гледа по телефон, едва ли. За нея разбрах от мацка във форума, която някъде по-назад беше писала, че е доволна (в тази или предната тема), но не й обърнахте особено внимание... Пожелавам на всички да сте живи и здрави!

# 204
дните са понеделник,сряда,петък и събота.започва в 6-6,30 още.
ул.е "слави дойчев"50.
вторник ,четвъртък и неделя -почива!

# 205
Ani27, категорично и 100% не съм съгласна с теб, относно това, че трябва да се премълчава истината, ако не е лицеприятна. Иначе защо да търсим ясновидците?! За да ни лъжат?!!!!!
Ами ние нали си плащаме за да научим истината. Обикновено хората ходят на ясновидец, когато имат проблеми, когато търсят някаква истина. Никой човек, на когото всичко му е на 6 няма да тръгне да пита ясновидец. По себе си го знам. И какво получава от такива "морални" ясновидци, удължаване на агонията. Примера, който привеждаш е фрапиращ и показателен. Човека е трябвало да си наеме частен дедиктив, а не да търси ясновидци. Аз например като една изявена Везна, се разболявам много лошо когато ме лъжат, отколкото когато ми кажат истината, колкото и неприятна да е тя.

И аз споделям твоето мнение. Добро, лошо ти си отишъл там, за да разбереш, пък сам си носиш последствията от това и от действията ти и начина по който си възприел информацията. По отношение на Ани, преди консултацията по скайп й се обадих по телефона. Нещата, който ми каза, че припокриха с тези на леля Искра /обадих се и на двете в един и същи ден, направих си двойна застраховка Blush/ и двете ми дадоха срок, след Коледа. В това отношение и двете познаха. После ще видим Simple Smile
Даааааааааам, на чужд гръб и сто тояги са малко Crossing Arms Whistling
Що за глупост newsm78, сам си носиш последствията за това как си приел информацията, я да ти кажат бащати ще умре еди кога си, ще пребият и изнасилят детето ти, мъьът ти ще катастрофира и т.н..........пък ти си го приемай както искаш.......... и да, наистина си носи последствията, че си отишъл при най-некадърният ясновидец, защото за мен, не е въпроса само да видиш бъдещето и прочетеш правилно акаша, но и да поднесеш по-най-добрият начин информацията, когато се налага и да замълчиш............но какво да ви обяснявам, има още хляб да ядете докато ме разберете..........пожелавам ви ИСТИНАТА, но ако някой не може да я приеме, разбере, осмисли да не реве после във форума..........истината......луди хора.
........внимавайте, какво си пожелавате Mr. Green Wink

Ако съм те обидила с нещо искренно се извинявам, не съм искала. Изразих мнението си, изхождайки от моята гледна точка и това, че аз искам да знам, независимо добро или лошо. Човек трябва да приема и доброто и лошото, защото се движат ръка за ръка. Никой не е вечен, рано или късно всичко свършва, разбира се по-добре е по-късно. Но всичко е резултат от личните избори, които правим по пътя си и уроците, които учим, защото всички се учим в този живот и понякога имаме нужда от насоки. Тези насоки ги търсим при тези хори било Искра, било Ани, било някоя друга, която си изберете с тайната надежда, че ще ни кажат, това което искаме да чеум. Но понякога не се случва така и ние трябва да сме готови. Изключвам, разбира се всички шарлатани, самопровъзгласили се за ясновидци, те ще си получа заслуженото, във Вселената няма вакуум. Извинявам се още веднъж на всички, които съм засегнала по някакъв начин  bouquet

# 206
момичета,някой може ли да ми прати тел.на б.дана от пловдив?
този,който съм записала,е невалиден..
някой скоро ходил ли е?

# 207
За много години и от мен  Grinning Момичета живейте си живота и не се впрягайте толкова в прогнозите на ясновидките всеки иска да му се случи нещо хубаво, да му се наредят нещата, да стане това което иска, но пък не винаги се получава така, а когато на някой му кажат нещо такова и му дадат срок той почва да се надява и след като мине въпросния срок той става по разочерован и от преди. В крайна сметка ако нещо трябва да се случи то ще се случи, лошо, добро без значение важното е положителната нагласа на човешкият ум, че нещата които ни се случват са да ни научат на нещо, да ни покажат нещо и в крайна сметка винаги можем да спечелим от тях. Ето едно интересно сайтче за хороскопи от мен май беше публикувано тук преди време http://www.astroto.com/index.php Laughing

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.

# 208
soul81, моля те, миличка, изчисти си пощенската кутия, че не мога да се свържа с теб. Благодаря ти предварително.  newsm51

# 209

За много години, Инче!

Това със събитията може да се получи, когато има съмнения за часа на раждане или разминаване с някакви минути дори...
Ами дано да ти е казала хубави работи и да се случат Peace

За много години и от мен!И аз ти пожелавам да ти се сбъднат нещата!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт