Сара, никаква дискусия нямам желания да водя, който дорасъл и ме е разбрал, негов бонус, който не, да си носи съдбата и търси Истината

Даденият от теб случай с нищо не ме впечатли. Преживяла съм т.н. голяма любов, и всички ясновидци ми казаха, че човекът не е за мен, не е коректен и т.н............ами докато аз не реших да се осъзная и откажаефекта беше нулев.
Примерът, които дадох и разказан от една ясновидка, имаше тънък момент, но вие четете, разбирате само, което ви изнася, ясновидката е видяла, че човекът е пред нервен срив, и ако му каже истината ще се самоубие.........да му казва истината, пък той да си носи последствията, че е отишъл да я пита

Те Божите заповеди са хубави, но аз точно от духовно извисени хора знам, че нещата не са черно-бели. ''Прекаленият светец и Богу не е драг

И тази Николета сутринта само негативни наща говореше.........как сме прокълнати и подобни тъпотии, аз пък знам, че каквото и да се случва, Бг ще бъде спасена.......е, носим си изпитаниятазаради грешката и предателството на богомилите, но до там. Цветанка Рангелова беше доста оптимистична.
Не мога да разбера защо всеки път чертае картата на Бг тази Николетка, толкова гладко и тече мисълта, че......