Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 480
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
ЧНГ на всички пожелавам Ви много здраве,щастие,късмет и много любов!Всичко най-най-хубаво през  новата 2012!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
тя предсказа неща, които изобщо не сбъднаха в посочените срокове. Провела съм два телефонни разговора с нея и втората и прогноза беше абсолютно противоречива на първата.  Simple Smile  Иначе жената наистина е много мила и позитивна.

И при мен е така, за жалост..надявам се да е объркване  (само) във времето...

е, стига де... Sad точно при теб ryannn много се надявам да се получат работите..

А относно това, което Чоко  Лейди казва, че Ани е била неточна и за настоящето и то правейки й хороскоп...това много ме учудва..хороскопа е  хороскоп- няма как да не е така Flutter.....
Аз ще мога да споделя за познаваемост при Ани края на януари, февруари...макар, че за сега нещата никак не отиват в предречената посока, за жалост...но няма да се отчайваме, ами ще посрещнем 2012 с много надежда и добро настроение.
Да става каквото ще Peace
Ще бъда по-конкретна с неточностите от Ани, които имам предвид: каза ми че дъщеря ми има проблеми с гърлото , евентуално трета сливица, аз има син и слава на бога няма никакви проблеми с гърлото; каза ми че работя в областта на търговията и това е  звание, точното място за мен е там, а аз работя в областта на образованието и търговията ми е най-слабата страна; в личен план няма да конкретизирам, защото там е пълна каша  newsm78 .
Изрично се интересувах от отношенията на сина ми и баща му, тъй като не сме заедно, каза ми неща за него без да ме пита за дата на раждане, час на раждане и име дори, възможно ли е чрез моя хороскоп да ми каже такива подробности за друг човек, и то за след 5 години / а всъщност на въпроса какво ще стане, не ми отговори/!?

След това се консултирах с друга астроложка, която ми даде други прогнози за мен в близко бъдеще, и отново попитах за сина ми и баща му, отговора беше че е невъзможно да се даде отговор без часа на раждане на бащата /тъй като аз не го знам/ и самия казус е много сложен и не би се хванала да отговаря защото е много труд, става дума за Галя.

Cry Cry Жалко!Но все пак винаги си има процент непознаваемост дали при някоя врачка или астроложка!Макар,че както се писа при астрологията нещата трябва да са по верни!Друг е въпроса,до колко самият астролог е добър и може  правилно да разчете знаците!! Аз в началото бях питала за тази Кристина Сунгарска?Някой да си е правил хороскоп при нея?Писах и емайл и ми отговори,че хороскопа и е 30лв изготвяла го до 3 дни и се чудя дали да не си направя  и при нея един  Laughing Laughing Laughing !!Но ...не знам..А за Ани си мисля,че може и малко да ги претупва нещата сигурно много хороскопчета и се насъбраха напоследък  и на всеки еднотипово пише!!Искрено се надявам да не е така!Останах с добро впечатление от нея но.. ако познаваемоста е 0% лошо,че хубави неща уж ме очакват  Joy Joy Joy  Wink Wink  Абе в крайна сметка каквото такова!Да сме Живи и Здрави пък всичко друго ще си дойде на мястото! Peace  Пожелавам Ви успех на всички!!

# 182
От всичко изчетено до момента за Карла,искам да попитам до колко познава за времето което ще се случат нещата.Даде ми срок до лятото,а това което я питах ми се вижда малко не възможно да стане до лятото.Това са неща който се точат с години.Просто няма как аз да съм първия случай в който за 7 месеца ще се получи.

# 183
при мен Карла ми каза неща,за които сроковете отдавна минаха,а нещата не се случиха

# 184
Появявам се и аз Wink
За Карла,две от нещата се случиха,две обаче не.Имам и трето,но то е за лятото.
Чакам хороскоп от Ани и ще пиша пак.
Спокоен ден на всички!

# 185
Ani27, категорично и 100% не съм съгласна с теб, относно това, че трябва да се премълчава истината, ако не е лицеприятна. Иначе защо да търсим ясновидците?! За да ни лъжат?!!!!!
Ами ние нали си плащаме за да научим истината. Обикновено хората ходят на ясновидец, когато имат проблеми, когато търсят някаква истина. Никой човек, на когото всичко му е на 6 няма да тръгне да пита ясновидец. По себе си го знам. И какво получава от такива "морални" ясновидци, удължаване на агонията. Примера, който привеждаш е фрапиращ и показателен. Човека е трябвало да си наеме частен дедиктив, а не да търси ясновидци. Аз например като една изявена Везна, се разболявам много лошо когато ме лъжат, отколкото когато ми кажат истината, колкото и неприятна да е тя.

# 186
При мен нещата няма как да не се случат,така както писа Карла,защото в момента се случва това нещо,исках да разбера как ще приключи.НЕ бях я питала кога ще приключи,но писа че до лятото ще приключи.Което лично за мен няма как да стане.Е,не се знае никога,все пак нещата не зависят от мен,но малко ми е странно да приключат толкова скоро.

# 187
Здравейте момичета, моята равносметка до момента за всички горещо препоръчвани ясновидки във форума. Карла-всички посочени от нея срокове за решаването на мой конкретен проблем изтекоха преди два месеца и няма развитие, Ани от Пловдив - в два телефонни разговора абсолютно противоречиви прогнози по един и същи въпрос. Леля Искра е единствената, която в моя случай позна развитието на нещата с леко разминаване в сроковете.

# 188
  И аз мисля, че не бива да се лъже за неприятните неща.Ако касаят смърт ли болести, може да се намекне нещо, да се завоалира....ама да се твърди обратното...не съм съгласна.Що се касае за любовна мъка, също може да се намери начина да се каже истината.

За несбъднатите срокове- мислила съм много за това и съм чела различни теории за същността на ясновидството.Моето мнение е, че към момента на гледане ясновидката може да види крайното събитие и срока.Но междувременно ние, както и другите замесени в събитието имаме много възможни пътища и понякога се отклоняваме встрани, връщаме се, продължаваме....та според мен е възможно сроковете да се менят.Примерно писано ми е да стигна до София, но аз си решавам, или зависи от други фактори по магистралата ли ще се движа, или ще мина през Варна, през Малко търново и т.н.Според мен е важен крайния резултат.
  В моя случай двете гледачки, за които споменах-Дора и Мария не се ангажират със срок.Само твърдят, че нещата ще се случат, и се бавят само заради намесата на третия човек.Твърдят, че понеже е предначертано да се случи, опитите на външни лица да го провалят могат само да бавят, но не и да променят нещо за в бъдеще.Ани каза абсолютно същото, но тя говори конкретно за лятото.
  На другите две жени не мога да им се сърдя за неконкретизирането, защото съм имала много възможности да се убедя в способностите им.Понеже доста хора ме питаха, ще споделя как се убедих в особените способности на Дора.По принцип тя казва, че след като е помагала на даден човек, вече има енергийна връзка с него и вечер при медитация вижда хората, които са я търсили за помощ.Преди месеци с една приятелка отидохме при едно бабе да ни лее куршум.На следващия ден Дора ми звънна, притеснена, с въпрос защо е изгубила контакт с мен.Шокирана, си признах за леенето на куршума, и тя каза, че оловото и енергията на бабата в момента са й преграда, но след като изхвърля куршума, влиянието на бабата ще отпадне.Друг случай-реших да се позанимавам с визуализации, най-вече с защитна цел.Вечерта го решавам, а на следващия обяд правя първия опит-представих си се в сфера от светлина, която ме защитата от чужди енергийни намеси и вампиризъм.Получи се от първия опит.Иииии още следобяд отново имах обаждане от Дора, за да ми каже, че най-вероятно ще ми се случи нещо хубаво, защото предната вечер при медитацията ме е видяла в кръг от светлина!Е, повярвайте ми, това ме разби!Интерпретацията не беше точна-тя решава, че ще има събитие, е , всъщност имаше събитие-визуализация от моя страна.Това абсолютно ме убеди в реалността на визуализациите, както и на способностите на тази жена!
Ето телефони-Дора /живее в кв.Меден рудник"/-0897794966, Мария-Поморие-059623379.

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 16:20 от happy_woman

# 189
Ani27, категорично и 100% не съм съгласна с теб, относно това, че трябва да се премълчава истината, ако не е лицеприятна. Иначе защо да търсим ясновидците?! За да ни лъжат?!!!!!
Ами ние нали си плащаме за да научим истината. Обикновено хората ходят на ясновидец, когато имат проблеми, когато търсят някаква истина. Никой човек, на когото всичко му е на 6 няма да тръгне да пита ясновидец. По себе си го знам. И какво получава от такива "морални" ясновидци, удължаване на агонията. Примера, който привеждаш е фрапиращ и показателен. Човека е трябвало да си наеме частен дедиктив, а не да търси ясновидци. Аз например като една изявена Везна, се разболявам много лошо когато ме лъжат, отколкото когато ми кажат истината, колкото и неприятна да е тя.
Истината има много лица. Отделно това, че отиваш, за да научиш истината, не означава, че си готова за нея, можеш да я приемеш, разбереш, осмислиш, и тя няма да те унищожи.......така, че по-полека с жаждата за истина Mr. Green Winkне съм казала да лъжат ясновидците, но да внимават каква информация поднасят на хората, как я поднасят и дали е в правилният момент. За това и на вас никой ясновидец няма да сподели подобна история, защото няма да го разберете. В конкретната случка, ясновидката ми сподели, че е видяла, че мъжът е пред самоубийство, ако разбере истината психиката му няма да издържи, е, трябваше ли да му каже истината, буквално..........ако някой ми отговори Да, вие не сте добре.
Относно свободната воля, хубаво е да си вярвате/заблуждавате, тя е доста ограничена, говорила съм с доста ясновидци, има предопределени неща, които не могат да се променят, само пътя до тях. Свободната воля е доста малко и ограничена, съжалявам. Дори настоящият ви начин на мислене, избор, бъдещи постъпки пак са предопределени, всеки си има ниво, лимит, до които да стигне, никой няма да надскочи себе си.
Аз ходя при ясновидци, защото обичам да знам до къде съм стигнала, да коментирам определени събития и постъпки/хора, и евентуално избори, на които имам право на свободна воля.
Лично аз, предпочитам да ми спестят някои неприятни неща, които не могат да се променят с това, че аз научавам за тях. защо трябва да знам, ако някой е неизлечимо болен, може да има инцидент и т.н. ако не може да се промени, само да се тормозя. Отделно, когато човек е уведомен за негативно събитие, той започва да мисли за него, да се страхува, и вместо да го предотврати се увеличава вероятността да се случи, прави си автомагия, както ми беше обяснила една ясновидка......не се иска само да имаш дарба да виждаш, а и да умееш да преценяваш хората, кое и как да им бъде поднесено.
Преди 2 години се натресох на една луда номероложка с претенции за ясновидска дарба, отидох за едно, тя ми наговори 100 глупости, за които хиляди пъти съжалявам: първо, че не е трябвало да раждам синът ми( що за глупост, детето стана от първият месец , в който решихме да го имаме, ако не е трябвало да го раждам, нямаше да стане веднага), ако оживеел до еди-каква си възраст на еди коя си дата щели да го изнасилят.........отделно ми заяви, че мъжът ми на 09,01.2012 ще катастрофира, ще бъде в кома, и ако оживее..........въобще не искам да ги знам тези неща, смятам, че това е гавра с хората и подигравка, ако са неизбежни, няма какво да ми ги казва, няма как да се предотвратят, ако могат да се променят, начинът на поднасяне на инфото не е подходящ.........бях споделила всичко с мъжът ми, и двамата реших ме, че са глупости и тази е луда, но сутринта преди да излезе днес, той ми обясни какво /защо, какви сметки и пари  има, ако нещо се случело с него( за тези неща се грижи той)........да ви имам жеалнието за истина. Пожелавам ви една луда да ви наговори подобни ИСТИНИ и да видикм после дали няма друга песен да запеете. Истина Whistling

# 190

И аз споделям твоето мнение. Добро, лошо ти си отишъл там, за да разбереш, пък сам си носиш последствията от това и от действията ти и начина по който си възприел информацията. По отношение на Ани, преди консултацията по скайп й се обадих по телефона. Нещата, който ми каза, че припокриха с тези на леля Искра /обадих се и на двете в един и същи ден, направих си двойна застраховка Blush/ и двете ми дадоха срок, след Коледа. В това отношение и двете познаха. После ще видим Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 17:13 от ili_na

# 191

И аз споделям твоето мнение. Добро, лошо ти си отишъл там, за да разбереш, пък сам си носиш последствията от това и от действията ти и начина по който си възприел информацията. По отношение на Ани, преди консултацията по скайп й се обадих по телефона. Нещата, който ми каза, че припокриха с тези на леля Искра /обадих се и на двете в един и същи ден, направих си двойна застраховка Blush/ и двете ми дадоха срок, след Коледа. В това отношение и двете познаха. После ще видим Simple Smile
Даааааааааам, на чужд гръб и сто тояги са малко Crossing Arms Whistling
Що за глупост newsm78, сам си носиш последствията за това как си приел информацията, я да ти кажат бащати ще умре еди кога си, ще пребият и изнасилят детето ти, мъьът ти ще катастрофира и т.н..........пък ти си го приемай както искаш.......... и да, наистина си носи последствията, че си отишъл при най-некадърният ясновидец, защото за мен, не е въпроса само да видиш бъдещето и прочетеш правилно акаша, но и да поднесеш по-най-добрият начин информацията, когато се налага и да замълчиш............но какво да ви обяснявам, има още хляб да ядете докато ме разберете..........пожелавам ви ИСТИНАТА, но ако някой не може да я приеме, разбере, осмисли да не реве после във форума..........истината......луди хора.
........внимавайте, какво си пожелавате Mr. Green Wink

# 192

Даааааааааам, на чужд гръб и сто тояги са малко Crossing Arms Whistling
Що за глупост newsm78, сам си носиш последствията за това как си приел информацията, я да ти кажат бащати ще умре еди кога си, ще пребият и изнасилят детето ти, мъьът ти ще катастрофира и т.н..........пък ти си го приемай както искаш.......... и да, наистина си носи последствията, че си отишъл при най-некадърният ясновидец, защото за мен, не е въпроса само да видиш бъдещето и прочетеш правилно акаша, но и да поднесеш по-най-добрият начин информацията, когато се налага и да замълчиш............но какво да ви обяснявам, има още хляб да ядете докато ме разберете..........пожелавам ви ИСТИНАТА, но ако някой не може да я приеме, разбере, осмисли да не реве после във форума..........истината......луди хора.
........внимавайте, какво си пожелавате Mr. Green Wink

newsm10 newsm10 newsm10

# 193
Ани 27, виждам, че имаш желание за дискусия, ама аз нямам време за това. Иначе бих ти привела много примери, при които премълчаването на истината от такива "морални" ясновидци не е довело до нищо добро. Тук не става въпрос за казване на страшни неща, които няма да се случат, а за истина, която може да спаси в определен момент. Ето ти само един пример. Моя приятелка, много високо морално момиче, беше лудо влюбена в един мъж. Но няколко месеца след началото на връзката им тя започна да разбира, че нещо не е наред. Получаваше различни знаци от съдбата, които й казваха, че този човек има някаква тайна, че нещо крие. Тя отиде на ясновидец, от тези "моралните" дето крият истината.
Две години я въртя, тя се измъчва, тормози, поболя се ,смъкна от нея сумати пари, говори й , че човека бил много свестен, ама видиш ли бил скромен и се блокирал, като станело въпрос за по- близки отношения и т. н. , все глупости от този род. Накрая изглежда на Бог му домъчня за горкото момиче и й изпрати недвусмислен знак, един случайно объркан MMS, от въпросния човек, до негова клиентка. Приятелката ми нае дедектив и разбра истината, човека бил жиголо, но се е прикривал перфектно. Ами разстрои се жената разбира се, но го преживя, още повече, че тя подозираше нещо, ама нали онзи все я успокояваше, че всичко е цветя и рози.
Ани 27, не ти пожелавам нито на тебе , нито на който и да било да преживее нещо подобно, защото агонията в която беше тази жена цели 2 години , не може да оправдае фалшивия "морал" на ясновидеца.  Ако й беше казал още в началото, а той го е видял, после си призна, би й спестил много мъка, съмнения, тормоз, наранени и излъгани чувства, много сълзи, болка и излъгани надежди. Ако си ясновидец и виждаш неприятна истина, но не искаш да я съобщиш, по- добре предупреди човека, но не го лъжи, това е много подло , долно, гадно и противно.  
И една от Божиите заповеди е: "Не лъжи!" - за какъв морал ми говориш?!!!!
А Дънов казва: "Истината е така необходима за човешкия ум, както светлината за неговите очи".

# 194
Май спорите за различни неща. Аni 27 доста ясно каза-  става въпрос за наистина страшни неща, които не е добре да се казват на хората. Поне така предполагам.
Sara0408- абсолютно права си в случая с лъганото 2 години момиче. Това е наистина неморално и непрофесионално!
Мисля, че за неща от рода на болести ,смърт или предпазване от смърт ясновидецът трябва да е много внимателен.
Когато става въпрос обаче за яснота по лични дела- например  като описания от Sara 0408 случай или подобни- трябва да е пределно ясен и откровен с клиентите си. Стига да може! newsm78
Нека продължим да споделяме за такива прогностици, които са откровени  в такива случаи Simple Smile
И не заблуждават клиентите си с цел печалба. Даже не е лошо да знаем, Sara0408,  кой е този ясновидец лъжец Twisted Evil- да не се заблуждават и други хора Hug

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 19:03 от akuma

Общи условия

Активация на акаунт