Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 502
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Вчера бях при Ани.Много точна и конкретна.Позна всичко...,мисля,че е важен личния контакт.На мен по телефона не ми се получи с Искра....ЩАСТЛИВА 2012 НА ВСИЧКИ!!! Tada

# 166
тя предсказа неща, които изобщо не сбъднаха в посочените срокове. Провела съм два телефонни разговора с нея и втората и прогноза беше абсолютно противоречива на първата.  Simple Smile  Иначе жената наистина е много мила и позитивна.

И при мен е така, за жалост..надявам се да е объркване  (само) във времето...

е, стига де... Sad точно при теб ryannn много се надявам да се получат работите..

А относно това, което Чоко  Лейди казва, че Ани е била неточна и за настоящето и то правейки й хороскоп...това много ме учудва..хороскопа е  хороскоп- няма как да не е така Flutter.....
Аз ще мога да споделя за познаваемост при Ани края на януари, февруари...макар, че за сега нещата никак не отиват в предречената посока, за жалост...но няма да се отчайваме, ами ще посрещнем 2012 с много надежда и добро настроение.
Да става каквото ще Peace

# 167
Искам да споделя какви мисли ме спохождаха през празничните дни. Някой беше писал, че няма 100
процентова познаваемост. Спомних си за един епизод от книгата на д-р Майкъл Нютън. Д-р Нютън прави регресивна терапия под хипноза. Така връща една жена в минал живот, където тя вижда, че е завършила живота си със самоубийство. Действието се развива в средните векове, в малко селце. Жената е била младо момиче, бременна без брак, отхвърлена от семейството и съселяните си. Решила е, че единствения изход е смъртта и се е удавила. Сеанса продължава и тя  вижда вече душата си след смъртта, в астралния свят, където се среща с водача си и започва разбор на изминалия живот. Жената е страшно разстроена, че е избрала този начин да свърши живота си. Тогава водачът й, отваря нейната книга на Живота, която всеки пише преди да се прероди отново и й показва няколко алтернативни пътя, по които е могъл да се развие живота й. Вместо да избере самоубийството е могла да отиде в големия град, да роди  и отгледа  детето в един мизерен, но достоен живот. Имало е и други алтернативи, все трудни животи, но душата е щяла да се развие духовно, вместо да слезе с нива надолу. Всъщност разказвам това подробно, за да акцентирам на факта, че в книгата на живота всеки е записал по няколко алтернативни начина да достигне от едно съдбовно събитие до друго. И точно това е свободната воля. Избор измежду няколко алтернативи. Ами тогава как ясновидците да виждат едни и същи събития, които ни очакват? Може всеки да вижда някои от пътищата. Според мен могат да се видят 100 % само минали събития. Наскоро бях при един ясновидец. Попитах го доста раздразнена, защо миналия път ми каза, че с един приятел ще си останем приятели за цял живот, а ние се разделихме, не го ли е видял? А той ми отговори, че ако не съм постъпила по този начин, по който постъпих , наистина е могло да си останем приятели. Парадокса е, че постъпих точно така, повлияна от ясновидските прогнози. Извода отново е, че само съдбовните събития могат да се предвиждат на 100 %, а останалите, които довеждат до тях, не. И няма защо да им се сърдим, /на ясновидците/, Simple Smile макар, че и аз го правя. Simple Smile

# 168
Да е честита новата година на всички с пожелание да се чувстват толкова добре,да сте толкова наясно със случващото се в живота си,че да нямате нужда от контакт с врачки   bouquet
Моя живот е подреден от части обаче,не искам да е такъв какъвто е сега.Определено искам промяна.От Варна съм и веднъж реших да ходя на врачка,похвалена ми беше.Отидох...пълни глупости ми наговори.Не ходете при врачки от квартал левски варненки Simple Smile Имало някаква Добринка от село Игнатиево,мисля че е близо до Вн.Била наистина феномен,с имена говорела.Това роднина ми го каза,на който просто няма как да не вярвам.Много искам да отида,но ще видим кога.Имала си приемни дни.

# 169
Искам да споделя какви мисли ме спохождаха през празничните дни. Някой беше писал, че няма 100
процентова познаваемост. Спомних си за един епизод от книгата на д-р Майкъл Нютън. Д-р Нютън прави регресивна терапия под хипноза. Така връща една жена в минал живот, където тя вижда, че е завършила живота си със самоубийство. Действието се развива в средните векове, в малко селце. Жената е била младо момиче, бременна без брак, отхвърлена от семейството и съселяните си. Решила е, че единствения изход е смъртта и се е удавила. Сеанса продължава и тя  вижда вече душата си след смъртта, в астралния свят, където се среща с водача си и започва разбор на изминалия живот. Жената е страшно разстроена, че е избрала този начин да свърши живота си. Тогава водачът й, отваря нейната книга на Живота, която всеки пише преди да се прероди отново и й показва няколко алтернативни пътя, по които е могъл да се развие живота й. Вместо да избере самоубийството е могла да отиде в големия град, да роди  и отгледа  детето в един мизерен, но достоен живот. Имало е и други алтернативи, все трудни животи, но душата е щяла да се развие духовно, вместо да слезе с нива надолу. Всъщност разказвам това подробно, за да акцентирам на факта, че в книгата на живота всеки е записал по няколко алтернативни начина да достигне от едно съдбовно събитие до друго. И точно това е свободната воля. Избор измежду няколко алтернативи. Ами тогава как ясновидците да виждат едни и същи събития, които ни очакват? Може всеки да вижда някои от пътищата. Според мен могат да се видят 100 % само минали събития. Наскоро бях при един ясновидец. Попитах го доста раздразнена, защо миналия път ми каза, че с един приятел ще си останем приятели за цял живот, а ние се разделихме, не го ли е видял? А той ми отговори, че ако не съм постъпила по този начин, по който постъпих , наистина е могло да си останем приятели. Парадокса е, че постъпих точно така, повлияна от ясновидските прогнози. Извода отново е, че само съдбовните събития могат да се предвиждат на 100 %, а останалите, които довеждат до тях, не. И няма защо да им се сърдим, /на ясновидците/, Simple Smile макар, че и аз го правя. Simple Smile
Peace Peace Разкошен пример! Благодаря

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 17:15 от Riri

# 170
Ако се вярва на квантовата физика,бъдещето е като несазъхнала глина.Буквално.

# 171
Здравейте,пъро Честита Нова 2012год.Много здраве желая на всички и повече лъчезарни дни и късмет.
Изчетох ви от-до.Е 1 и 2 тема ги прекарах през пръсти,защото не ми се четяха заядливи коментари.По гледачки съм ходила за компания на моя приятелка на мой приятелки и да видя дали наистина са такива.Останах със смесени чувства.Нито хубаво,нито лошо(както е при мъртвите)
Да кажа за тази Хайре от Боян Ботево Познава миналото и то доста добре,за бъдещето на мен лично не ми позна кой знае колко много,но на майка ми тъй като бяхме и двете при нея и каза много точни работи,без дори да пита само я погледна и почна,ти имаш две деца,освен дъщеря си имаш и син,работиш в чужбина,каза и че ще остане на това място да работи,трябва да настоява и да ви каза точно така стана,даже и договор и направих а висеше на косъм да остане без работа.На мен ми каза че благодарение на една жена която аз уважавах ми е  направила  магия да не ми върви ни в любов ни в работа,в нищо.Така е.Каза ми нещо с което ще дам прогноза една догодина дали е така.

За Митка от Хрищени отговарям специално заради katy5
Ходих при нея.И мога да кажа че за настоящето е много точна.За в бъдеще и да и не.Каза ми че човека който чакам ще дойде.Извън граница е,виждала че ще дойде.Човека не дойде,а си  дойде майка ми.Може би не е видяла точно.Като влезнах при нея ми направи впечатление че първото което пита е дали си кръстен,ако не си не ти гледа.Каза също,че тя не е ясновидка,а гледа.Обяснява ти че вижда картини и говори там с някой.За в бъдеще ми беше казала че вижда проблеми с гушата.А аз си имам гуша,просто не беше работеща.И така след съвет от нея да отида при лекар защото ако не го направя ще последва операция.Позна с точност.Хормона ми беше адски много висок,и ако не се нормализира с хапчета и щеше да се наложи с операция.Каза ми че малката е с пъпки,не е шарка,ялергия било.Да така беше.Така че не мога да кажа чем съм доволна но и не мога да кажа че съм доволна.Ходила съм при нея преди година и нещо.Няма тарифа.Колкото и оставиш и ако и оставиш.Не е ромка,туркиня май беше,но българка със сигурност не е.Но дома й беше много чист(въпреки че отвън изглежда друго яче),има лек недък на ръката.Но съм чувала че такива хора си имат дарба.Може би това е нейната.
За Ивелина Христова-пращала съм и смс и ми отговри много грубо,но пък и много вярно беше това.Макар че аз се съмнявах да ми каже каквото и да е било верно.Не ми се занимава с гледачки.Може би не искам да вярвам или мисля че ще ме излъжат.
За Мария Асенова-обирджийка.Пратих смс и ми го върна с отговор,мисли позитивно и номера си,викам чакай да звънна да видя за какво иде реч,а то било за сеанс щото съм имала нещо си.Това го казва секретарката й.Викам не мерси.Пари за пътни,пари за сеанс,пари за разваляне.Е ако ми каже числата от  тотото няма грижи,ще и да колкото ми поиска.

# 172
Здравейте,Честита Нова Година Simple Smile

На 04.01.съм си записала час при Цветанка Рангелова/и преди съм ходила при нея, и ми даде доста точна прогноза/.

На 06.01.имам и скайп консултация с Ани.

Ще споделя мнение след консултациите...а до тогава надежда,за да ни крепи Hug

# 173
Да точно за Слава от левски julie.Бях бременна 6ти месец като отидох при нея,имах проблеми с таткото на бебето и исках да чуя нещо в тази връзка.Явно не е имала видение,защото ми предсказа,че бебето щяло да има колики  Joy .Е кое бебе няма колики.Голяма гледачка,няма що!Много искам при Добринка,но до колкото знам имала приемни дни.julie знаеш ли кога са тези дни ?

# 174
тя предсказа неща, които изобщо не сбъднаха в посочените срокове. Провела съм два телефонни разговора с нея и втората и прогноза беше абсолютно противоречива на първата.  Simple Smile  Иначе жената наистина е много мила и позитивна.

И при мен е така, за жалост..надявам се да е объркване  (само) във времето...

е, стига де... Sad точно при теб ryannn много се надявам да се получат работите..

А относно това, което Чоко  Лейди казва, че Ани е била неточна и за настоящето и то правейки й хороскоп...това много ме учудва..хороскопа е  хороскоп- няма как да не е така Flutter.....
Аз ще мога да споделя за познаваемост при Ани края на януари, февруари...макар, че за сега нещата никак не отиват в предречената посока, за жалост...но няма да се отчайваме, ами ще посрещнем 2012 с много надежда и добро настроение.
Да става каквото ще Peace
Ще бъда по-конкретна с неточностите от Ани, които имам предвид: каза ми че дъщеря ми има проблеми с гърлото , евентуално трета сливица, аз има син и слава на бога няма никакви проблеми с гърлото; каза ми че работя в областта на търговията и това е  звание, точното място за мен е там, а аз работя в областта на образованието и търговията ми е най-слабата страна; в личен план няма да конкретизирам, защото там е пълна каша  newsm78 .
Изрично се интересувах от отношенията на сина ми и баща му, тъй като не сме заедно, каза ми неща за него без да ме пита за дата на раждане, час на раждане и име дори, възможно ли е чрез моя хороскоп да ми каже такива подробности за друг човек, и то за след 5 години / а всъщност на въпроса какво ще стане, не ми отговори/!?

След това се консултирах с друга астроложка, която ми даде други прогнози за мен в близко бъдеще, и отново попитах за сина ми и баща му, отговора беше че е невъзможно да се даде отговор без часа на раждане на бащата /тъй като аз не го знам/ и самия казус е много сложен и не би се хванала да отговаря защото е много труд, става дума за Галя.

# 175
  • София
Здравейте,пъро Честита Нова 2012год.Много здраве желая на всички и повече лъчезарни дни и късмет.
Изчетох ви от-до.Е 1 и 2 тема ги прекарах през пръсти,защото не ми се четяха заядливи коментари.По гледачки съм ходила за компания на моя приятелка на мой приятелки и да видя дали наистина са такива.Останах със смесени чувства.Нито хубаво,нито лошо(както е при мъртвите)
Да кажа за тази Хайре от Боян Ботево Познава миналото и то доста добре,за бъдещето на мен лично не ми позна кой знае колко много,но на майка ми тъй като бяхме и двете при нея и каза много точни работи,без дори да пита само я погледна и почна,ти имаш две деца,освен дъщеря си имаш и син,работиш в чужбина,каза и че ще остане на това място да работи,трябва да настоява и да ви каза точно така стана,даже и договор и направих а висеше на косъм да остане без работа.На мен ми каза че благодарение на една жена която аз уважавах ми е  направила  магия да не ми върви ни в любов ни в работа,в нищо.Така е.Каза ми нещо с което ще дам прогноза една догодина дали е така.

За Митка от Хрищени отговарям специално заради katy5
Ходих при нея.И мога да кажа че за настоящето е много точна.За в бъдеще и да и не.Каза ми че човека който чакам ще дойде.Извън граница е,виждала че ще дойде.Човека не дойде,а си  дойде майка ми.Може би не е видяла точно.Като влезнах при нея ми направи впечатление че първото което пита е дали си кръстен,ако не си не ти гледа.Каза също,че тя не е ясновидка,а гледа.Обяснява ти че вижда картини и говори там с някой.За в бъдеще ми беше казала че вижда проблеми с гушата.А аз си имам гуша,просто не беше работеща.И така след съвет от нея да отида при лекар защото ако не го направя ще последва операция.Позна с точност.Хормона ми беше адски много висок,и ако не се нормализира с хапчета и щеше да се наложи с операция.Каза ми че малката е с пъпки,не е шарка,ялергия било.Да така беше.Така че не мога да кажа чем съм доволна но и не мога да кажа че съм доволна.Ходила съм при нея преди година и нещо.Няма тарифа.Колкото и оставиш и ако и оставиш.Не е ромка,туркиня май беше,но българка със сигурност не е.Но дома й беше много чист(въпреки че отвън изглежда друго яче),има лек недък на ръката.Но съм чувала че такива хора си имат дарба.Може би това е нейната.
За Ивелина Христова-пращала съм и смс и ми отговри много грубо,но пък и много вярно беше това.Макар че аз се съмнявах да ми каже каквото и да е било верно.Не ми се занимава с гледачки.Може би не искам да вярвам или мисля че ще ме излъжат.
За Мария Асенова-обирджийка.Пратих смс и ми го върна с отговор,мисли позитивно и номера си,викам чакай да звънна да видя за какво иде реч,а то било за сеанс щото съм имала нещо си.Това го казва секретарката й.Викам не мерси.Пари за пътни,пари за сеанс,пари за разваляне.Е ако ми каже числата от  тотото няма грижи,ще и да колкото ми поиска.

Дай на първите, които си написала кординати и телефони Simple Smile

# 176
GERBER телефона на Митка го нямам.Ние отидохме направо във Хрищени и питахме.Всички я знаят и ни  упътиха.А телефона на Хайре е 037392524.

# 177
Гледахте ли Николета при Гала? С Цветанка Рангелова правиха прогнози за 2012 и за бъдещето по принцип? Николета кой луд я кани в предавания, трябва да плаща вредни на хората за негативната енергия и облъчване, които ни предава. Никой ли не и е казал, че лошите прогнози и тяхната категоричност, дори и неверни, могат да препрограмират хората в негативна светлина, и да се увеличи вероятността да се случат тези неприятни неща. Трябва да я забранят със закон тази жена, има толкова ужасен, груб, вулгарен език.......преди ми допадаше чесността и, но сега си мисля, че всичко го прави за собствена реклама, пиар, известност, иначе щеше да осъзнае, че истината понякога може да има отрицателно въздействие, и може да бъде спестена, завоалирана, тя няма право да отнема надеждата на хората!!! Да им чертае черно бъдеще и т.н. егати жената. Една ясновидка, ми беше разказала навремето, че понякога, когато види негативно събития, не го споделя, или дори казва че нещата ще се развият положително, дори с риск после хората да я обвинят, че е сбъркала и нищо не познавая, но иначе истината не се знае колко може да ги травмира и унищожи. Разказа ми за неин клиент, питал за новата си любов, бъдеще и т.н. тя не виждала добри переспективи, поскоро жената го лъжела, и използвала, но видяла, и че ако каже истината на мъжът той е пред емоционален срив и самоубийство, за това му наговорила абсолютно различни неща........след време той дошъл и иказал, че не е познала и т.н. тя ми го разказваше с усмивка, че е важно че е жив и здрав, преодолял кризата и проблема.........а че някой не вярва в способностите и, здраве да е. Не знам Господ как и е дал способности на тази Николета, тя не знае как да ги използва в полза и за хората, по-скоро им вреди, луда, абсолютно луда жена. Ясновидеца трябва да има морал и съвест, а не голямо его ooooh!

# 178
Много се смях, но се радвам че беше там. Светлото има нужда от тъмно...за контраст. Цветанка Рангелова стоеше много достойно на фона на Николета.

# 179
Здравейте и за много години от мен! Моля, ако някой има информация за Мария Божикова, от Пловдив, която е основала център "Хармония", някой беше питал за нея от предишните теми, че е била споменавана в книгата за Ванга, нека да сподели впечатления! До сега никой не е отговорил на поставения по-рано въпрос, дано някой да сподели! Не ме интересуват контактите й, имам мобилния й телефон, просто някакво инфо за нея! Благодаря ви предварително, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт