Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 230
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз си написах въпросчето, кратко и ясно, имената и датите на раждане.Това беше.И даже бях забравила, защото много се забави, но получих отговор.Тя май е номеролог и астролог.Не ясновидка.

Само на теб и съпругът ти?

# 496
Аз си написах въпросчето, кратко и ясно, имената и датите на раждане.Това беше.И даже бях забравила, защото много се забави, но получих отговор.Тя май е номеролог и астролог.Не ясновидка.

Да, защото въпросът касае нашите отношения.

# 497
  • София

Мерси Simple Smile

# 498
  • София

Мерси Simple Smile

Писах току-що. Ти доволна ли си? Нещо повече можеш ли да кажеш.

# 499
Ще знам кои са познали когато лятото мине.Дороти предрича обратното на Ани, Кабала, Дора и Мария.Ще видим...

# 500
  • София
Ще знам кои са познали когато лятото мине.Дороти предрича обратното на Ани, Кабала, Дора и Мария.Ще видим...

Коя Мария?

# 501
Гледам нова нумероложка се е появила..повече за нея от лични впечатления някой има ли?Аз единствено при Цветанка съм правила нумерологична прогноза.Интересно ми е за Лея37..

# 502
и при мен дороти отговори уклончиво един вид съвсем набързо казване. Дора и Мария кои са?

# 503
и при мен дороти отговори уклончиво един вид съвсем набързо казване. Дора и Мария кои са?
За да не пиша едно и също-на 14 страница и по-назад съм писала за тях.

# 504
Здравейте отново Simple Smile
никъде не видях (или съм пропуснала в темите) има ли мнения за Соня Заварчик. Някой ходил ли е при нея или да е ползвал форума http://xn--80aafsimphxd7ese.com/forum/index.php?
Аз съм ходила два пъти при  Соня Заварчик.Прочети отговора ми на стр.4

# 505
Питането ми е за Дора и Мария.По телефона отговарят ли или трябва лично.

# 506
Питането ми е за Дора и Мария.По телефона отговарят ли или трябва лично.
И при двете лично.Дора може след първи контакт на живо, да помага след това и по телефона.

# 507
# 508
happy  woman що ги заблуждаваш мацките с тая мошеничка Дора от селото на МР-Бургас дето почва с твърда тарифа 20лв и ауууу каква лоша енергия около вас ама аз ще ви я разваля само за 70лв на човек , и е нала-не взимам много скъпо за разлика от колежките ;съседка е на мои съученици знаем и репертоара ама поне е гледала вече малко филмчета на Еленко Ангелов и за енергия зе да говори само дето не знае чакрата  чакра ли е или тиква ,Радка от Поморие е мн възрастна вече  и е пълно куку, навремето е познавала да ама сега е мн зле не може жив и умрял човек да различи, момичета четете повече и знайте че сами можете да си премахвате негативните влияния по безопасно и полезно отколкото циганка-шарлатанка а който го помързява има достатъчно клипове в нета всичко е силна мисъл бе мацки и аз като бях по малко грамотна и на зор 2002-2004г обиколих цялата България за онкоболен човек и изгорях с хиляди та проверили сме ги някои що за стока са ,разпитвайте повече преди да си изпразните джобовете напразно  Naughty 

# 509
happy  woman що ги заблуждаваш мацките с тая мошеничка Дора от селото на МР-Бургас дето почва с твърда тарифа 20лв и ауууу каква лоша енергия около вас ама аз ще ви я разваля само за 70лв на човек , и е нала-не взимам много скъпо за разлика от колежките ;съседка е на мои съученици знаем и репертоара ама поне е гледала вече малко филмчета на Еленко Ангелов и за енергия зе да говори само дето не знае чакрата  чакра ли е или тиква ,Радка от Поморие е мн възрастна вече  и е пълно куку, навремето е познавала да ама сега е мн зле не може жив и умрял човек да различи, момичета четете повече и знайте че сами можете да си премахвате негативните влияния по безопасно и полезно отколкото циганка-шарлатанка а който го помързява има достатъчно клипове в нета всичко е силна мисъл бе мацки и аз като бях по малко грамотна и на зор 2002-2004г обиколих цялата България за онкоболен човек и изгорях с хиляди та проверили сме ги някои що за стока са ,разпитвайте повече преди да си изпразните джобовете напразно  Naughty 
Никого не заблуждавам-аз съм много доволна от Дора и определено много ми е помогнала.Тук сме, за да споделяме точно това, нали?Ти кажи нещо конкретно-в какво не ти е познала например?
А Радка не познавам, другата жена, за която съм разказала е Мария.Нито е много възрастна, нито е куку. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт