Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 219
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, много моля тези, които са ходили при Зарифе от Яворица за изчистване да споделят има ли ефект, в какво се състои това изчистване, каква е таксата? Може и на лични. Благодаря!

# 511
happy  woman що ги заблуждаваш мацките с тая мошеничка Дора от селото на МР-Бургас дето почва с твърда тарифа 20лв и ауууу каква лоша енергия около вас ама аз ще ви я разваля само за 70лв на човек , и е нала-не взимам много скъпо за разлика от колежките ;съседка е на мои съученици знаем и репертоара ама поне е гледала вече малко филмчета на Еленко Ангелов и за енергия зе да говори само дето не знае чакрата  чакра ли е или тиква ,Радка от Поморие е мн възрастна вече  и е пълно куку, навремето е познавала да ама сега е мн зле не може жив и умрял човек да различи, момичета четете повече и знайте че сами можете да си премахвате негативните влияния по безопасно и полезно отколкото циганка-шарлатанка а който го помързява има достатъчно клипове в нета всичко е силна мисъл бе мацки и аз като бях по малко грамотна и на зор 2002-2004г обиколих цялата България за онкоболен човек и изгорях с хиляди та проверили сме ги някои що за стока са ,разпитвайте повече преди да си изпразните джобовете напразно  Naughty 

При мен също Дора тръгна да ми говори за лоша енергия. Simple Smile И как на всяка цена трябва да се изчисти иначе Господ да ми е на помощ... Simple Smile

# 512
Здравейте.
През последния месец на два пъти, някъде през 2-3- седмици разговарях с въпросната Дида от Русе, за която бях попитала наскоро тук. При мен ситуацията беше същата, както я описаха някои  - обаждане, след 4-5 минути повторно обаждане, за да ми отвори картина, наличие на магия, негативна енергия, която трябва да се изчисти срещу 150 лв., след това и защита - 100 лв. за двама души, също настояваше да й кажа точно кога ще й изпратя парите... Иначе ми позна нещата, беше точна в това отношение... Но не знам дали наистина би могла да изчисти каквото има там и после нещата да си дойдат на мястото, за което на мен ми даде не 100, а 200% гаранция???
Наскоро говорих и с Ани от Пловдив по телефона, без никакво предварително заплащане. Говорихме някъде към 20-30 минути, зададох много повече от един въпрос, обсъждахме доста неща, така че при мен нямаше условие само за 1 безплатен въпрос по телефона. В началото обаче не ми поиска нито име, нито рождена дата, а направо започна да ми говори... Дали обаче ми е познала ще мога да кажа по-нататък, тъй като първоначалните срокове, които ми даде са за след 3-4- месеца.
Интересно ми е дали някой е разговарял с другата жена, за която бях писала - Стела, която ясновидства на икона по телефона, поне това пише за нея. Тя също ми каза, че има неща, които трябва да се изчистят, но не беше нахална в това отношение и ми каза сама да си преценя дали да работи по моя въпрос. Беше много точна за нещата, които ми каза, много категорична и на моменти даже имах чувството, че направо гледа през мен, така ми говореше... Телефона й е 0897 428272. Ако някой има желание може да й се обади и след това да сподели впечатления.  

# 513
Здравейте.
През последния месец на два пъти, някъде през 2-3- седмици разговарях с въпросната Дида от Русе, за която бях попитала наскоро тук. При мен ситуацията беше същата, както я описаха някои  - обаждане, след 4-5 минути повторно обаждане, за да ми отвори картина, наличие на магия, негативна енергия, която трябва да се изчисти срещу 150 лв., след това и защита - 100 лв. за двама души, също настояваше да й кажа точно кога ще й изпратя парите... Иначе ми позна нещата, беше точна в това отношение... Но не знам дали наистина би могла да изчисти каквото има там и после нещата да си дойдат на мястото, за което на мен ми даде не 100, а 200% гаранция???
Интересно ми е дали някой е разговарял с другата жена, за която бях писала - Стела, която ясновидства на икона по телефона, поне това пише за нея. Тя също ми каза, че има неща, които трябва да се изчистят, но не беше нахална в това отношение и ми каза сама да си преценя дали да работи по моя въпрос. Беше много точна за нещата, които ми каза, много категорична и на моменти даже имах чувството, че направо гледа през мен, така ми говореше... Телефона й е 0897 428272. Ако някой има желание може да й се обади и след това да сподели впечатления.  
Дида от Русе рисува явно една и съща картина,а също така смята и че хората рисуват пари.
За Стела...чухме се за малко, тя също каза класическото"трябва да работим" и предаде телефона на някакъв Стоян, който явно живее с  нея и също е магесник някакъв, той ми каза по-различни неша от тези,коятотя преди миг на същия телефон и ме покани да им пратя 100 лв  за прословутото "работене"в селото им, мисля, някъде около Созопол, Крушевец и ли нещо подобно.
Казах му-ок, опишете ми подробно ситуацията, в коятосъм, не искам да Ви пращам 100 лв ей така на сляпо , той отговори-амиии, в момента има хора тука и това беше.
Някой "работил" ли е с тандема  Стела-Стоян?

# 514
За Стела...чухме се за малко, тя също каза класическото"трябва да работим" и предаде телефона на някакъв Стоян, който явно живее с  нея и също е магесник някакъв, той ми каза по-различни неша от тези,коятотя преди миг на същия телефон и ме покани да им пратя 100 лв  за прословутото "работене"в селото им, мисля, някъде около Созопол, Крушевец и ли нещо подобно.
Казах му-ок, опишете ми подробно ситуацията, в коятосъм, не искам да Ви пращам 100 лв ей така на сляпо , той отговори-амиии, в момента има хора тука и това беше.
Някой "работил" ли е с тандема  Стела-Стоян?
Тези да не са от чародеите, които имаха и сайт и някаква SATAN ги препоръчваше тогава, че били някъде към Царево и къде щели да приемат?
Пък може Стела и Стоян да са станали САТАН, кой знае?

# 515
  • София
Здравейте отново Simple Smile
никъде не видях (или съм пропуснала в темите) има ли мнения за Соня Заварчик. Някой ходил ли е при нея или да е ползвал форума http://xn--80aafsimphxd7ese.com/forum/index.php?
Аз съм ходила два пъти при  Соня Заварчик.Прочети отговора ми на стр.4

Sorry za latinicata. V tazi  tema li ha 4 str?

# 516
Здравейте отново Simple Smile
никъде не видях (или съм пропуснала в темите) има ли мнения за Соня Заварчик. Някой ходил ли е при нея или да е ползвал форума http://xn--80aafsimphxd7ese.com/forum/index.php?
Аз съм ходила два пъти при  Соня Заварчик.Прочети отговора ми на стр.4

Sorry za latinicata. V tazi  tema li ha 4 str?
Да в тази тема.

# 517
# 518

Лелеееееееееее, повече съм впечатлена от прическата на астро-психолога. Laughing

# 519

Лелеееееееееее, повече съм впечатлена от прическата на астро-психолога. Laughing

Laughing Laughing Laughing

# 520
Абстрахирайте се от прическата . Вижте и чуйте останалото.

# 521
  • София
Здравейте всички тук.Чета  вестник Шоу и там пише за някаква врачка Атина.Някой знае ли нещо за нея, ходил ли е при нея.Имате ли някакво мнение за тази Атина.Дайте да вкараме и други имена и мнения тук.От известно време ги въртим едни и същи врачки. Simple Smile
Не се хаби , голяма реклама имаше преди  5-6 години.Мои близки със сериозен проблем я финансираха с 40 лева за 5 минути глупости и оферта да идат след седмица отново , тогава ще им каже повече.

# 522
Здравейте всички тук.Чета  вестник Шоу и там пише за някаква врачка Атина.Някой знае ли нещо за нея, ходил ли е при нея.Имате ли някакво мнение за тази Атина.Дайте да вкараме и други имена и мнения тук.От известно време ги въртим едни и същи врачки. Simple Smile
Не се хаби , голяма реклама имаше преди  5-6 години.Мои близки със сериозен проблем я финансираха с 40 лева за 5 минути глупости и оферта да идат след седмица отново , тогава ще им каже повече.
Благодаря.  bouquet

# 523
Мили дами,
вижте този линк:

http://play.novatv.bg/program/nikiknchevpodnaem

Някой има ли наблюдения върху работата на Михаил Наков?
Направи ми голямо впечатление в това предаване... но въпреки това не се знае дали не е пък един вид реклама и т.н...

# 524

Общи условия

Активация на акаунт