Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 470
  • 724
  •   2
Отговори
# 75
Пеперудке, как ще взима пари по телефона?
Не взима.
Това сме го писали и писали тук. Въобще не четеш темите, карам ти се Naughty

Обади се на Ани вторник сутрин или в четвъртък след 17:00- мисля тогава отговаря безплатно по телефона.

А за Искра, момичета- и аз така: Скарване, обаждам се- тя -ооо, много сте се скарали тоя път и друг път е било ама сте се сдобрявали ( не е така). Викам й- ще се сдобрим ли какво става.Тя - не, края е това.
Еми, още на същата вечер момчето ме потърси и се обяснявахме...и определено това не беше края.
Евала на Искра, че се опитва да помага за без пари на хората, но на мен не ми познава..но и моите "проблеми"...не са и кой знай кви..колко по- големи нещастия има Crossing Arms

# 76
"Абонатът умря....ще помоля вече никой да не ме търси и пише!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Това е анонсирала Карла на скайпа си.....нещо наистина не разбирам.....май всеки луд с номера си Shocked

# 77
"Абонатът умря....ще помоля вече никой да не ме търси и пише!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Това е анонсирала Карла на скайпа си.....нещо наистина не разбирам.....май всеки луд с номера си Shocked
Ами може някой да я е засегнал с нещо.Не се знае причината, но явно има такава.Не вярвам без причина да го напише. Като съм говорила с нея беше много ведра и добронамерена.

# 78
да се запиша и да споделя ,аз също се свързах с Ани , страхотна е! на мен ми позна по телефона. Човечна , Слънчева ,приела го е като призвание!
Весела Коледа на всички , Успешна и Щастлива Новата 2012 !
И да срещаме само светли хора !

# 79
  • Sofia
да се запиша и да споделя ,аз също се свързах с Ани , страхотна е! на мен ми позна по телефона. Човечна , Слънчева ,приела го е като призвание!
Весела Коледа на всички , Успешна и Щастлива Новата 2012 !
И да срещаме само светли хора !
Peace
Много светла, топла е преизпълнена с любов Коледа за всички тук!
Бог да ни благослови и донесе само светлина Simple Smile

# 80

Тъкмо го видях и аз.
Мисля си, че и нея я е връхлетяло да чака, но да не я потърсят "до Коледа"...това ми е интуитивното усещане.
Имам записан час отпреди за нея...миналият път се провали, да видим сега ще проведем ли консултацията.

# 81
А били ли сте при Николета от Ясновидци? Thinking

# 82
Искам да пожелая на всички ви спокойна, уютна , бяла и добросбъдваща  Коледа! Praynig Hug

# 83
Моля някой да ми изпрати телефона на Ани на лични.Някой чувал ли е за Ана от с.Рудник Бургаско.Аз имам добри отзвуци за нея.

# 84

Тъкмо го видях и аз.
Мисля си, че и нея я е връхлетяло да чака, но да не я потърсят "до Коледа"...това ми е интуитивното усещане.
Имам записан час отпреди за нея...миналият път се провали, да видим сега ще проведем ли консултацията.

Много странно..какво ли се е случило с Карла?

# 85
На мен сааамо да ми се случи казаното, не бих гледала под лупа периодите...

А и за какво си говорим! Е гати разглезените мъже! Какво трябва да правим! Да се влачим и да ревем- липсваш ми, върни се за да ни Съжалят и да се върнат при нас???

Ако един мъж съм си го върнала заради съжалението му- мерси съм, не го ща. Рано или късно ще спре да ме съжалява и драмата ще се повтори! Naughty

Peace Peace Peace  да! Напълно съм съгласна с теб! Peace

# 86
  • София
Записвам се че ви изпуснах.

# 87
На мен сааамо да ми се случи казаното, не бих гледала под лупа периодите...

А и за какво си говорим! Е гати разглезените мъже! Какво трябва да правим! Да се влачим и да ревем- липсваш ми, върни се за да ни Съжалят и да се върнат при нас???

Ако един мъж съм си го върнала заради съжалението му- мерси съм, не го ща. Рано или късно ще спре да ме съжалява и драмата ще се повтори! Naughty

Peace Peace Peace  да! Напълно съм съгласна с теб! Peace
Нали?! Един мъж стъпи ли ти на главата веднъж, почва направо да скача отгоре без да те жали! Веднъж съм правила таз грешка, съвсем съзнателно,реших да видя до какво ще доведе самоотвержеността ми- нищо не спечелих! Това да показваш на един мъж, че го обичаш, не трябва да е в противоречие с човешкото ти достойнство. Покажи му, че ти пука, един- два пъти, на третия път той ако е решил да си троши главата- прав му път

# 88
Следя ви с интерес, момичета. Преди дни бях при една жена, която гледа с ,махало. Задаваш й въпрос и тя ти отговаря. За мен беше много коректна, в смисъл няма налучкване и уцелване. Най-интересното е, че пари не приема. Ако желаеш, може да й оставиш храна /обича сладко/, кафе, кутия цигари. Приема само у тях, в Церово и разбрах, че няма телефон, ползва скайп. Чакам да се сбъдне отговора на един наболял въпрос - за здраве е.
Весела Коледа на всички - много здраве, любов и усмивки!!! Praynig  bouquet

# 89
Момичета, и аз искам да ви пожелая весели празнични дни, топла Коледа и една Нова Година, която да донесе сбъдване на всички хубави предсказания, които са ни направили врачките, баячките и гледачките Mr. Green

Но да сме здрави най- вече!

Hug Hug Hug

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт