Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 224
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,вече с кого ли не се консултирах за моята проблемна връзка,която може и да е преключила,а аз чакам срокове,чакам обаждане,включване,а нищо не се случва....да сроковете са февруари-март...но усещането е,че от умрял писмо все едно чакам.Седя и мисля при кого да ходя вече..някой спомена за Михаил Н.-аз ходих преди време,ами нищо не хвана,само си прибра 30лв ...но при всеки е различно,може да не влизат в аурата на всеки....при Пепа от Хаджи Димитър преди време бях ходила също,сега не съм,за да видя какво ще каже тя за мъжа..поредните 30лв..хаха то вече се самоиронизирам,ама това евентуално събиране освен емоции,ми излиза и солено Money.Споделете,ако са настъпили предвидени срокове и нещата са се сбъднали. Hug

# 526
  • Стара Загора
Момичета,аз писах на Соня и на Кабала и ще видим като ми отговорят и ще ви кажа.И мисля да ходя при Митка от Хрищени,че ми е доста близко  Laughing и да Боян Ботево.Когато има резултати ще ги споделя,но с удоволствие ще продължавам да следя темата и да чета и коментирам,което мога с вас.

# 527
Момичета,вече с кого ли не се консултирах за моята проблемна връзка,която може и да е преключила,а аз чакам срокове,чакам обаждане,включване,а нищо не се случва....да сроковете са февруари-март...но усещането е,че от умрял писмо все едно чакам.Седя и мисля при кого да ходя вече..някой спомена за Михаил Н.-аз ходих преди време,ами нищо не хвана,само си прибра 30лв ...но при всеки е различно,може да не влизат в аурата на всеки....при Пепа от Хаджи Димитър преди време бях ходила също,сега не съм,за да видя какво ще каже тя за мъжа..поредните 30лв..хаха то вече се самоиронизирам,ама това евентуално събиране освен емоции,ми излиза и солено Money.Споделете,ако са настъпили предвидени срокове и нещата са се сбъднали. Hug
В абсол.същия филм на ужасите съм (cry) Всякакви глупости, дрънканици...то не бяха срокове до 1  месец, до 2 месеца, до Коледа, до Нова Година,сега почнаха -до Велик ден ...После какво-Денят на Металурга???Ясно е, че е пълна илюзия...всичко, което говорят, ама а де..то човек, ако е на себе си,при тях ли ще е???!!!!
Пепа. от Х.Д-нищо!! И тя като Карла си сменя версиите ....сроковете...
Влакче на ужасите:(

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 02:20 от ryannn

# 528
  • Стара Загора
Момичета намерих още един сайт,може да сте го дискутирали,но да ви попитам какво ви е мнението за този гадател,астролог ли е не знам... http://charm-bg.com/kontakti/ Писах ми има право на един безплатен въпрос,та да видим,а вие кажете мнението си за него.Предполагам,че ще намеря още някой и ще ви пиша Simple Smile  Hug

# 529
Някаква  Йоана от Пловдив-дали някой има впечатления?

# 530
Момичета намерих още един сайт,може да сте го дискутирали,но да ви попитам какво ви е мнението за този гадател,астролог ли е не знам... http://charm-bg.com/kontakti/ Писах ми има право на един безплатен въпрос,та да видим,а вие кажете мнението си за него.Предполагам,че ще намеря още някой и ще ви пиша Simple Smile  Hug

Не си губи времето с тези-  http://charm-bg.com  Парите също не си губи! Shocked
На безплатния въпрос отговарят общо, нищо конкретно, но задължително ти казват, че трябва да им ползваш услугите!! smile3508
Аз лично не им вярвам.  Shocked

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 08:05 от akuma

# 531
  • София
.при Пепа от Хаджи Димитър преди време бях ходила също,сега не съм,за да видя какво ще каже тя за мъжа..поредните 30лв..хаха то вече се самоиронизирам,ама това евентуално събиране освен емоции,ми излиза и солено Money.Споделете,ако са настъпили предвидени срокове и нещата са се сбъднали. Hug

Това, което ти е казала Пепа, нищо не се случило, така ли? А нещо друго от нея има ли познаваемост. Аз й звънях за един въпрос и тя ми отговори, не ми хареса много отговора.

# 532
  • София
Момичета намерих още един сайт,може да сте го дискутирали,но да ви попитам какво ви е мнението за този гадател,астролог ли е не знам... http://charm-bg.com/kontakti/ Писах ми има право на един безплатен въпрос,та да видим,а вие кажете мнението си за него.Предполагам,че ще намеря още някой и ще ви пиша Simple Smile  Hug

И аз писах, та ще видим Simple Smile

# 533
  • София
Интересно ми е за Лея37..

Аз съм ходила прие нея за три  хороскопа и да ти кажа горе-долу съм доволна. Непретупва нещата, обяснява добре, тълкува, а според има  и ясновидски способности.

# 534
Момичета намерих още един сайт,може да сте го дискутирали,но да ви попитам какво ви е мнението за този гадател,астролог ли е не знам... http://charm-bg.com/kontakti/ Писах ми има право на един безплатен въпрос,та да видим,а вие кажете мнението си за него.Предполагам,че ще намеря още някой и ще ви пиша Simple Smile  Hug

Не си губи времето с тези-  http://charm-bg.com  Парите също не си губи! Shocked
На безплатния въпрос отговарят общо, нищо конкретно, но задължително ти казват, че трябва да им ползваш услугите!! smile3508
Аз лично не им вярвам.  Shocked
Аз съм на същото мнение!

# 535
  • Стара Загора
Димитринка Митова  newsm78 Чува ли ли сте за нея?Може да и се зададе безплатен въпрос,и иска моя снимка и снимката на майка ми  newsm78

# 536
  • София
Димитринка Митова  newsm78 Чува ли ли сте за нея?Може да и се зададе безплатен въпрос,и иска моя снимка и снимката на майка ми  newsm78

Може ли инфо?

# 537
  • Стара Загора
Ами порових се из интернет и намерих Маг Сибила.Въпросната Димитрнка Митова.И писах на email и дали може да и задам безплатен въпрос и тя ми отговори,че може,но трябва да и пратя моя снимка и на майка ми.Имена ти и рождените дати

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 13:29 от Ninchencetoo0

# 538
  • София
Здравейте момичета! Отдавна следя темичката, но понеже не съм била при нито една от споменатите дами не можах да изкажа мнение. Записах се при Ани, за понеделник 23.01 ще ви споделя впечатления. Тя ми се стори най-надеждна, от разказите ви, а имам и някакво чувство. Аз съм ходила при доста гледачки но преди 2-3 години оттогава съм била 1 или 2 пъти така ми се стече живота. Извинете ме за дългия пост дано не съм ви досадила. Хубава и усмихната седмица на всички! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 539
  • Стара Загора
Вижте какъв email получих от Селина

ИЗПРАЩАМ ВИ СТАНДАРТНИЯ СИ ОТГОВОР, преценете сам/сама дали е във Вашите възможности да се консултирате с мен...

ПИШЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА КИРИЛИЦА!!! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ОТГОВОР!!!

(ако не разполагате с кирилица конвертирайте текста си в ABV поща!!!)

Здравейте!
Благодаря, че се обърнахте за помощ към мен!
За да получите отговор свързан с Вашите въпроси към мен следвайте по-долу инструкциите:
С желание ще отговоря чрез писмо или e-mail на Четири Ваши въпроса, свързани само с двама човека, ако изпратите таксата за услугата от 100 лева с телеграфен запис на адрес:
за Нейка Тотева Нанева-Селена
Пощенска Кутия 61
пощенски код 1233 гр. София

Задължително е въпросите Ви да са точни, ясни, и абсолютно конкретни! На обобщени въпроси като: "Как ще се развие животът ми?" не отговарям!!!

Ако искате да получите отговор за 4-ма човека общо за 8 въпроса таксата съответно е двойна - 200 лв. и т.н.

При всички случаи ще са ми нужни трите Ви рождени имена и точна рождена дата (дата, месец, година), както и за човека, за когото питате.
Когато питате за омъжена жена, която носи фамилията на съпруга си, задължително искам фамилията й по баща, т.е. моминското й име.
За българи, живеещи или работещи в чужбина, както съответно и чужденци, таксата за услугата е 100 евро, която се изпраща чрез банковите преводи на "Western Union" или "Money Gram" до мен – Нейка Тотева Нанева-Селена.
Ако искате да получите отговор за 4-ма човека общо за 8 въпроса таксата съответно е двойна - 200 евро и т.н.
Ако желаете да се запознаете по-подробно с предлаганите от нас услуги, посетете сайта ни http://www.selenabg.com/,както и www.zdravoslovno.biz и http://www.talismani.hit.bg./

Общи условия

Активация на акаунт