Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 214
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
ехаааааа..........
а на поне 1 въпрос безплатно отговори ли ти?

# 541
  • Стара Загора
Не  Naughty И ся се чудя дали да пращам на тази,Маг Сибила

# 542
Не  Naughty И ся се чудя дали да пращам на тази,Маг Сибила

Маг Сибила преди няколко години ми беше отговорила на 1 въпрос,но не пропусна да ми каже че съм имала Магия-която разбираш ли трябва да се развали веднага...Wink Сега вече не знам дали,ще отговори!     bouquet  bouquet

P.S:Някой да е чувал за Нина от гр.Камено?Била много добра ясновидка???

# 543
Тия хора ги нямат парите за нищо. Naughty

# 544
Тия хора ги нямат парите за нищо. Naughty

да понякога направо се ....ужас!Аз мисля,че човек с дарба не трябва да има такса а колкото му оставиш!Но повечето го обръщат на печалбарщина за съжаление!!

# 545
  • Стара Загора
Точно..На мен преди малко Соня ми отговори на един въпрос,но времето ще покаже дали е вярно  
 Party

# 546
Точно..На мен преди малко Соня ми отговори на един въпрос,но времето ще покаже дали е вярно  
 Party

Дано ще ти стискам палци  Peace Peace Peace

# 547
 Party

A, Соня пък коя е?
Как може да й бъде зададен въпрос?

# 548
  • Стара Загора
http://xn--80aafsimphxd7ese.com/forum/posting.php?mode=reply&f=4&t=2
Ето тук във форума се регестрираш и и пращаш съобщение тя се пише sonia.трябва да имаш да и пратиш имената си,рождената дата,снимка и евентуално ако искаш да питаш за друго човек и за него същото.На мен ми каза,някой работи,които малко ме съмняват да станат,но ще видим писала съм и на други като ми отговорят ще споделя с вас Simple Smile Hug

# 549
http://xn--80aafsimphxd7ese.com/forum/posting.php?mode=reply&f=4&t=2
Ето тук във форума се регестрираш и и пращаш съобщение тя се пише sonia.трябва да имаш да и пратиш имената си,рождената дата,снимка и евентуално ако искаш да питаш за друго човек и за него същото.На мен ми каза,някой работи,които малко ме съмняват да станат,но ще видим писала съм и на други като ми отговорят ще споделя с вас Simple Smile Hug
Благодаря!Не знаех,че става дума за Заварчик.Виждали сме се наживо...не се ориентира каква е настоящата ситуация,а  нещата, които предсказа за бъдещето не се случиха.

# 550
  • Стара Загора
Ами не знам ще видим.Извинявам се за провописа,но гледах малкия и за това

# 551
Момичета, нека и от мен да сложа едно огромно ДА за Ани!!!!! Днес рано сутринта й се обадих по въпрос, който ми предстоеше през деня /само да не си помислите, че се обаждам на някого току-така?! Simple Smile/ Ами просто все едно беше при мен и слушах думите й, само че от човека, при когото бях! Уникална е! Сега в сряда имам час при нея, после ще споделя! Успешен ден на всички!   bouquet

# 552
ryannn poshata ti e pulna... Simple Smile

# 553
  • Стара Загора
На мен Сибила,ми каза само за магии,а на конкретните въпроси не ми отговори  ooooh!

# 554
Има ли някой, при който посочените от Ани срокове са минали, а предсказаните събития не са се случили или при мен е някакво екстремно изключение ?Sad(
Благодаря за споделянето.

Общи условия

Активация на акаунт