Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 891
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Не според няма как да убият Иво, той е ключов образ, а и всички знаят че е любимец на зрителите, продуцентите няма да си бият автогол. От друга страна образът на Съни се поизчерпа и явно вместо да я завъртят в нова плоскост са решили да я убият (ако има нещо вярно в статията де).  Добра лоша аз си свикнах с нея и ще ми липсва. Мразя да се разделям с герой от филмите, но ако вкарат някой хубав нов женски образ, ще се опитам да го преглътна  Grinning

# 346
  • Бургас
Някой по-напред го беше казал -  Съни и Марти са като Боряна и Камен  Whistling Няма смисъл от такива образи и ситуации  Mr. Green
Въпреки че, мен лично, Съни не ме дразни. Но дано, ако има заместничка, тя да е по-класна ... Mr. Green

# 347
Приятно гледане!

# 348
Много гадно с Маргото.

# 349
Ами не е много приятно това, което се случи с нея, но тя какво дири там? Толкова ли е наивна, мен, ако питаш, сама си е  виновна.

# 350
Не мога да се съглася, че като отива там и заявява несъгласие с неговото решение да спи с нея. Когато каже "Не", той битрябвало да чуе.

# 351
Айдеееееее, Сънито май я убиха верно!

# 352
А ако е   с жилетка?

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 21:54 от masha24

# 353
Не мога да се съглася, че като отива там и заявява несъгласие с неговото решение да спи с нея. Когато каже "Не", той битрябвало да чуе.

Принципно си права, но има мъже, на които НЕ въздейства доста... възбуждащо Twisted Evil

# 354
Страшна серия, много силна!

# 355
уникалнааааа серия, още съм в шок от всичко което се случи

# 356
Всичко беше много нагласено! И около аптеката и в съда.

# 357
Якоооооооо! Жестока серия!

# 358
Леле, леле какви обрати! Много хубава серия!!!!

# 359
Освен сега вече Иво и Мартин да заиграят заедно...

Общи условия

Активация на акаунт