Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 52 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • срещу двата комина :)))
това имам впредвид. след като Джаро убие Съни, остава само една кримка...поне на мен вече няма да ми е интересно.
а сигурни ли сме , че ще я убие  newsm78

# 331
  • UK
по-зле ще е,ако убие Иво-тогава Марти и Съни ще конкурират Боряна и Камен  Laughing

# 332
  • срещу двата комина :)))
по-зле ще е,ако убие Иво-тогава Марти и Съни ще конкурират Боряна и Камен  Laughing

да, за мен това ще е най-лошото  Sad направо не си представям сериала без Захари

# 333
Ще съм ви благодарна ако ме насочите към някой торентсайт. Мерси  bouquet
Пробвай от ENERGY TORENT, аз от там свалям.

# 334
Сега гледах трейлъра на утрешния епизод и ако убият Иво много ще се разочаровам от сериала Crossing Arms. Съни я давам без проблем  Mr. Green.

# 335
Стана от раз. Мерси Меган   bouquet

# 336

да, за мен това ще е най-лошото  Sad направо не си представям сериала без Захари
Хей, сценаристите? Как така ще "убивате" Иво? Накъде без него?  Не съм съгласна.  Crossing Arms И доста фенове на сериала ще кажат същото.    А без Захари (Иво), сериалът няма да е на ниво. Така че, опичайте си акъла.  Simple Smile 

# 337
  • Бургас
Ама какво говорите вие тук бе? Как така без Иво? Shocked Нищо няма да е същото без Бахаров... Crossing Arms

# 338
http://www.politika.bg/article?id=25350

- Какво от историята на героя ви Иво не знаем?
- Не мога да издавам много неща, но например зрителите не знаят за бащата на Иво и смятам, че този сезон ще станат ясни някои неща от миналото на героя ми. Самият Иво не знае много неща за баща си, които може би ще му станат ясни.

Надали ще "убият" Иво.  Praynig

# 339
Не е Иво, Съни ще е  Peace

# 340
Нея ще я прежаля.

# 341

Идеално ще е. Ще се прежаля дори няколко епизода да гледам страдащите Мартин и Иво само и само да махнат Съни. Наистина с нейния инфантилен образ двойката ще стане като камен и Боряна... Да се маха Съни и да вкарат някой нов свеж образ на самоуверена жена, която знае какво иска.. за разлика от Съни. Има милион варианти по-добри от нея.

# 342
Запис и от мен.Този бг сериал ми е любимият.Дано не вземат да убият Ивоо.Той ми е от любимците  Simple Smile .И Куката много ми харесва-страхотен образ е  Joy .

# 343
  • Бургас
Иво, Косъма и Куката - на мен та са ми фаворити ... Искрено ме радват Mr. Green

# 344
  • София
Макар и късничко, и аз се записвам във вашите редици.
Изгледах сериала на един дъх почти.  Heart Eyes  Crazy
Много ми хареса!
За днес  си оставих да гледам 8 епизод от 2 сезон в ютюб и довечера засядам пред тв-то!  Popcorn tv

Общи условия

Активация на акаунт