Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 52 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Stuck in a moment
И на мен екшън изпълненията на Куката не ми допаднаха, обаче си го обяснявам с желанието на сценаристите да включат и точно такъв екшън елемент и нещо комично, за да не стане тежък филма. Пък и с това музикално оформление стил Тарантино, по време на такива сцени....

Въпреки че толкова се е изменил Люси, смятам че игра добре, беше много достоверен.

Бояна и Джаро разбиват като двойка! Crazy
Личи че Джаро е истински жестокия, а пък на нея и се иска да вярва, че има нещо повече между тях от бизнес, пари и кекс...

Страшно ми хареса начина, по който бяха снимали сцената, когато свалиха Бояна от линейката насред улицата, боса, безпомощна, самичка в мъглата. Страхотен кадър!

# 286
Мен ми е чудно как никой от полицаите не разпозна Куката при стрелбата и нямаше последствия след това. Сякаш е някакъв фантом и се крие в дън земя.

# 287
И на мен екшън изпълненията на Куката не ми допаднаха, обаче си го обяснявам с желанието на сценаристите да включат и точно такъв екшън елемент и нещо комично, за да не стане тежък филма. Пък и с това музикално оформление стил Тарантино, по време на такива сцени....

Въпреки че толкова се е изменил Люси, смятам че игра добре, беше много достоверен.

Бояна и Джаро разбиват като двойка! Crazy
Личи че Джаро е истински жестокия, а пък на нея и се иска да вярва, че има нещо повече между тях от бизнес, пари и кекс...

Страшно ми хареса начина, по който бяха снимали сцената, когато свалиха Бояна от линейката насред улицата, боса, безпомощна, самичка в мъглата. Страхотен кадър!

Лично аз съм голям почитател на Тарантино, на музиката към филмите му и въобще всичко свързано с него, но смятам че нашите не трябва да копират, а да създават сами (както е казал Хуго Бос) .
Люси наистина и на мен ми беше много достоверен, жалко за човека че така е напълнял, искрено се надявам да не е нещо сериозно, но пък с тази визия точно ми пасва като "мазен" продуцент, така да се каже. Иначе песента "Гатю Матю" беше под всякаква критика(четох че била авторска на Миленита) , и аз ако бях продуцент не бих я одобрила  Embarassed

Бояна и Джаро и мен ме кефят много като двойка, но ми се иска малко да поразчупят жестокия му образ... Иска ми се да го покажат малко и в някаква добра светлина, че е способен и той да изпитва чувства. (според мен голяма грешка е като цяло във филмите "лошите" герои да се изкарват прекалено лоши, както и "добрите" прекалени светци, защото така мисля се губи връзка с реалността, за справка от друг сериал..примерно на мен Боряна от "Стъклен дом" ми е просто нереален образ, абсолютно неприложим към действителността)

Иво не ми се връзва със Зори според мен.. повече ми харесваше в първия сезон тя, сега ми е лигава и дезориентирана.. Според мен не му трябва някоя тийн-ка на него, ами някоя готина мадама, отракана, която знае какво иска.

# 288
Мен ми е чудно как никой от полицаите не разпозна Куката при стрелбата и нямаше последствия след това. Сякаш е някакъв фантом и се крие в дън земя.

Това, както и обира на оборота от техномаркета със тяхна лична кола  #Crazy

# 289

Това, както и обира на оборота от техномаркета със тяхна лична кола  #Crazy

Те навсякъде са си с техните коли, поне малко да сменят за прикритие, ама - тц. Мартин и той като следеше Иво и пред къщата, където е Съни..застанал с колата под уличната лампа точно  Simple Smile

# 290

Иво не ми се връзва със Зори според мен.. повече ми харесваше в първия сезон тя, сега ми е лигава и дезориентирана.. Според мен не му трябва някоя тийн-ка на него, ами някоя готина мадама, отракана, която знае какво иска.
И на мен не ми стоят добре заедно  Thinking Нека се появят и други кандидатки за Иво  Wink (нови женски образи)  Thinking Аз си фантазирам ... да се появи жена ченге ... много готина, но безкомпромисна ... и на служебния й път да се изпречи Иво ... От сблъсъка с такава изключителна жена, Иво хем да се влюби истински, хем да си постави за цел да бъде достоен за нея ... и т.н.  Flutter Писна ми от домакини, метреси, мутреси, барманки, танцьорки  #Cussing out (в Бг има и нормални, дори и изключителни хора  Naughty )

# 291
Нали се беше появила една журналистка по едното време .Дето Джаро си и беше написал интервюто с въпроси и отговорите Mr. GreenЕ тази ми е идеална за ИвЧо: Laughing

# 292
Нали се беше появила една журналистка по едното време .Дето Джаро си и беше написал интервюто с въпроси и отговорите Mr. GreenЕ тази ми е идеална за ИвЧо: Laughing
Точно за тази журналистка  се сетих и аз, че може да се завърти интрига с Иво. И реших да пиша, а galinna_pj ме е изпреварила  Hug. Как мислите, дали е възможно?  Thinking  На този етап не виждам друга походяща за Ивчо.

# 293
  • UK
в дир-а пише, че в следващите 4 серии някой ще умре. дано да не е Иво

# 294

И на мен не ми стоят добре заедно  Thinking Нека се появят и други кандидатки за Иво  Wink (нови женски образи)  Thinking Аз си фантазирам ... да се появи жена ченге ... много готина, но безкомпромисна ... и на служебния й път да се изпречи Иво ... От сблъсъка с такава изключителна жена, Иво хем да се влюби истински, хем да си постави за цел да бъде достоен за нея ... и т.н.  Flutter Писна ми от домакини, метреси, мутреси, барманки, танцьорки  #Cussing out (в Бг има и нормални, дори и изключителни хора  Naughty )

Ох, напълно споделям мнението ти ! Какво ще кажеш за някоя мацка с готино тренирано тяло, полицайка под прикритие... да трябва да съблазни Ивчо... той да се влюби..но и тя да се влюби в него и да имат дилема и двамата  Embarassed Embarassed

# 295

Ох, напълно споделям мнението ти ! Какво ще кажеш за някоя мацка с готино тренирано тяло, полицайка под прикритие... да трябва да съблазни Ивчо... той да се влюби..но и тя да се влюби в него и да имат дилема и двамата  Embarassed Embarassed

Какво пречи това да стане и с разследваща журналистка, ядосана от наглостта на Джаро и искаща да го разоблечи. Теди Духовникова супер ми пасва за любов на Иво. Талантлива е, а колко е красивааа. Ще съм много доволна от такова развитие.

# 296
аз искам да акцентирам на нещо много странно: Корумпираното ченге на Д. Донков се срещаше с една мадама, която попита за фирмите " в нейното министерство" отнсно търга, после Попов намери 'трупа на данъчната" с нейната флашка? май нещо се издъни сценария

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 20:35 от gold__

# 297
Флашката не беше ли в нещата на Донков? Thinking

# 298
мисля, че след като намериха тупа, за който ченгето на Чочо разпитваше заподозрения, тгава донесоха торбичката с флашката

# 299
Аз съм почти убедена, че беше в нещата на Донков, защото акцентираха на това, как Попов си я подхвърля, но знам ли, може някак да е попаднала при трупа. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт