Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 879
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Леле, леле какви обрати! Много хубава серия!!!!
Peace

# 361
Много хубав и динамичен епизод. Този кой беше подпред? Дали има вече трейлър за новия?

# 362
Освен сега вече Иво и Мартин да заиграят заедно...

А дано!

# 363
Леле, леле какви обрати! Много хубава серия!!!!
Peace
Да!Наистина беше много интересен епизод.Добре,че не убиха Иво  Mr. Green

# 364
bugsy, Chicci, iro-kai, issidorra, kiara69, koffe01, Malko_Slance, naadddiia, Pretty woman..., veni_tn, vera_kruz, victoria b, vilka 43, АфРоДиЗиаЧкА, ЖАДИ, Лурдес, Меган (+ 9 Скрит/и) и 27 Гости преглежда(т) тази тема
голяма навалица, поне досега и толкова гости не съм виждала да са в темата

# 365
bugsy, Chicci, iro-kai, issidorra, kiara69, koffe01, Malko_Slance, naadddiia, Pretty woman..., veni_tn, vera_kruz, victoria b, vilka 43, АфРоДиЗиаЧкА, ЖАДИ, Лурдес, Меган (+ 9 Скрит/и) и 27 Гости преглежда(т) тази тема
голяма навалица, поне досега и толкова гости не съм виждала да са в темата
Хахах!Ами много сме се развълнували и всички сме влезли в темата.Иначе това беше епизод 9 ако не се лъжа  Simple Smile

# 366
Епизодът беше тотална резачка  Shocked Party   Heart Eyes

# 367
Гадно ми е за Съни, ама пред Иво, предпочитам нея. А убийството и беше толкова зловещо, че тръпки ме побиха. Образа и наистина се изчерпа. Сега по едно момиче и за Ивко и за Марто. В трейлъра показаха Джаро в ковчег, ама сигурно е някаква инсинуация. Съмнявам се да убият точно Джаро.
А Иво и Куката ме накефика на макс. Много са готини, особено Ивчо!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 368
даваха ли вече трейлъра за следващата серия, че ние превключихме канала на друг филм?

# 369
  • Canada
Страхотна серия и според мен!
Много ми хареса лафа за "кифлата с мармалад"... Joy
Трябва да призная, че ме изненада Георги Стайков с поведението си. Надявах се там да се заформи връзка, но при това положение... Освен това мислех, че той е положителен образ. Rolling Eyes
Донякъде се радвам, че убиха Съни, защото ми бешемного дразнещ персонаж. Надявам се Иво да се оправи  и да завземе властта... Peace

# 370
много готин епизод: Маргото, Джаро, Иво, Мартин, Хр.Мутафчиев!
И Съни - най-после!

# 371
  • София
Мъчно ми стане за Съни, сценат абеше ала Кръстника съответния номер дето имаше убийство на една сватба, музиката, забавения кадър. Яд ме е, дето викат децата "Не е честно!" #Cussing out

# 372
Ейй, изтървала съм трейлъра !! Къде да го гледам? Наистина е голяма навалица. Явно всички много сме превъзбудени от епизода. Най-после махнаха Сънито  bowuu Сега по една жена за Иво и Марти, както споменахте.

Само според мен ли беше малко кофти от страна на Иво така да притисне Куката с това инкасо?

# 373
  • Stuck in a moment
Лелееее, такава серия, остави ме без дъх!!!
И ми стана мъчно за Съни, не очаквах да я застрелят.

Егати невероятната случайност беше дето Бояна видя Съни в аптеката.....
Това ръкостискане между Иво и Куката значи ли, че ще са тандем?

# 374

затова я простреля и в главата, професионален снайперист.
уникална серия, ток ме тресе

Общи условия

Активация на акаунт