Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 892
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Все още съм убедена и , че Миронов е поръчал Желев.
Ами, и аз мисля така. Схемата на убийството на единия от убийците на Желев е доказателството...

# 391
Що се отнася до промото, предполагам че ще е някаква инсценировка това с Джаро, интересно с каква точно цел.

Мартин и Иво не виждам как ще станат приятели, още повече че Иво му повери Съни, а той не я опази, но пък се чудя това че я убиха в съда, няма ли да наведе Иво на определени мисли.

Той Иво му е пределно ясно, че Марто е уше и то от много отдавна. Пък и това вече е без значение.
Попов наистина не беше прав да вика по Мартин, след като Марто си беше в правото да е бесен.
Ужасно силна серия още ме побиват тръпки като се сетя. Сега ми се иска Иво да се развихри и да ги убие всичките!! Laughing Laughing Laughing

# 392
Много  динамична серия Peace
Наистина образът на Съни се изчерпи...но и на Мартин са му "вързани ръцете" с нея...и наистина с такава мисия,той не трябва да си създава  и лични проблеми...жалко за Съни ...едно момиче с мечта да танцува,да обича и да бъде обичана....
Не е толкова лесно Мартин и Иво да са комбина...и двамата си нямат доверие...
Съпругата на Попов... ученическа любов,но...сега не са ученици- най- после слезе от облаците...много е гадно ,това което й се случи ,наистина, но аз имах опасения за нещо по- лошо...все пак "ухажьора "и играе комбина с Джаро....

# 393
Егати епизода Hands Clap

Съни, според мен след изстрела в главата едва ли ще е оцеляла... за добро или зло!

Иво дет' вика, че не се развива, май баш сега започна да го прави Peace

Миронов ми е странен, малко двойна игра, уж против Джаро, уж с Попов и Марто, ама мътна и кървава е там при него, образа тепърва ще търпи развитие.

Маргото - каквото сам си направиш, никой не може да ти направи, а и не съм много сигурна дали е наранена чак толкова от случката, защото малко или много се подготви точно за това /но не по този начин/, то облекло, парфюм...

Много динамична серия! smile3501

# 394

затова я простреля и в главата, професионален снайперист.
уникална серия, ток ме тресе

Честно казано мен Съни не ме дразнеше много, реален образ си беше. Но така са преценили, да видим коя ще я замести.
И аз първоначално реших, че е била с жилетка, но мъжа ми каза че вторият път стрелецът е улучил в главата и няма начин.

# 395
Току що погледнах и промото... Не ми се мисли какво ще става в 3-ти сезон Mr. Green

Без Балилов сериала няма да е това, което е! Постановка е Naughty

# 396
Да, и аз Миронов не мога да го разбера какви ги играе, май иска да си отмъсти на Джаро без значение през кого и как ще мине. Досега неговия образ като че ли само мизерии е правил.

Иначе с този епизод много си вдигнаха летвата и очакванията на зрителите се покачват, да внимават  Naughty

# 397
А щом видях генерала се сетих за генерал Гоцев,думите му,поведението му.Мразя да правя такива аналогии ,но само очилата му липсваха и на прическа като него го бяха докарали

# 398
Кой играе героя на Генерала? Гласът му ми е познат. Не гледах финалните надписи.

# 399
Няма да се учудя,ако Мартин и Иво се влюбят в Зорето - от носталгия по танците...

# 400
Няма да се учудя,ако Мартин и Иво се влюбят в Зорето - от носталгия по танците...

hahaha

# 401
И аз си мислех нещо такова,че някой от тях двамата може да се хване със Зори  Simple Smile . Маргото-гадно,гадно,ама си го просеше.Така и се пада като лъже мъжа си.Очаквах Мартин да плаче,да крещи,някаква емоция,а то много лесно го преживя тва Сънито.Смъртта й беше гадничка.Снайперистът като я улучи си викам:-А тя сигурно е с жилетка и ще оцелее.Ама след като я простреля и в главата...А за следващия епизод-не ми се вярва Джаро да умре.Без него ще е скучно.Много ме кефи-голям гадняр е  Joy

# 402
Кой играе героя на Генерала? Гласът му ми е познат. Не гледах финалните надписи.
Стойчо Мазгалов

# 403
  • casa dolce casa
Стойчо Мазгаловhttp:
Не. Стефан Илиев.
И на мен Съни не ми харесваше, но ми стана мъчно.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 23:11 от Margherita

# 404
Стойчо Мазгалов
Точно
Боцмана от Васко да Гама от село Рупча

Общи условия

Активация на акаунт