Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 892
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Кога ще сложат епизода в youtube, аз я гледах серийката де Mr. Green, ама мъжо не можа, и сега през 3 мин. ме пита, аман gydi

# 406
Кога ще сложат епизода в youtube, аз я гледах серийката де Mr. Green, ама мъжо не можа, и сега през 3 мин. ме пита, аман gydi
Laughing Значи не е само моя.Звъня ми по телефона да му разказвам и само вика:-Леле,верно ли? Joy .Обаче тази серия бих я изгледала отново.

# 407
# 408
# 409
# 410
  • София
В замунда го има вече от там ако можете теглете : http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=295192&hit=1

# 411
Сцената на покрива беше много силна, и много добре изиграна и от двамата, само малко сълзи ми липсваха от Мартин, ама такъв му е образа уж. Доста измислено ми се вижда това Иво да играе "соло", да го видим. Изведнъж Джаро се оказа зависим от пенсиониран генерал. Малко градски легенди тук. Ама знае ли човек.

# 412
# 413
  • София
Кой играе героя на Генерала? Гласът му ми е познат. Не гледах финалните надписи.
Стойчо Мазгалов
Стойчо Мазгалов почина доста отдавна - 2006, а може би 2007 год. Това е Стефан Илиев.

# 414
Серията беше динамична и драматична, май за първи път нямаше никакви шегички от Косъма, Близнаците...да видим в следващата серия дали ще се намери място пак за "Гатю Матю", да разберем дали ще види бял свят клипа Simple Smile

# 415
Страхотен епизод! Браво!  Hug

# 416
# 417
Най-накрая си намериха цигарена марка за реклама. Вече кутиите няма да са замръчкани, както се вижда от трея за следващия епизод  Laughing
Другата седмица ли е финала на сезона?

# 418
Най-накрая си намериха цигарена марка за реклама. Вече кутиите няма да са замръчкани, както се вижда от трея за следващия епизод  Laughing
Другата седмица ли е финала на сезона?
Не мисля.Трябва да излъчат още 3 епизода  Simple Smile

# 419
Много силна серия - динамична и с потресаващи развръзки..
Много ми стана гадно за Маргото. Не мисля, че някой по някакъв начин, би могъл да си "Го" търси. Харесваше и флирта, вниманието, но се предовери. Нормалните хора разбират от "Не", изродите - не разбират от нищо. Гадна беше и метафората с кецовете и смеха на Попов, а на заден фон страдащата Марго. Мисля, че там започна падение.
За човек, който е живял с Джаро, Съни трябваше да е по предпазлива - излизанията и оплакванията че се чувства, като в затвор и изиграха лоша шега. А за масонството на Джаро - никак не се учудвам. Дори смея да твърдя, че го подозирах. При Съни нещата станаха ясни още като разбра Джаро. Нямаше как да и се размине.
Новата линия с човека над Джаро мисля, че ще се доразвива. Не очаквам Иво да мине от добрите. По скоро ще замести Джаро. Пак ще се гонкат с Мартин, който ако спре да декламира и започне да играе ще е много добре. Незнам как са му поверили такава важна роля на този артист. И в сцената с убийстовото и в сцената на покрива, очаквах да викне, да се събуди, но уви.
Миронов е гадина. И той иска да се отърве от Джаро но по другия начин. Само Попов вярва в системата още

Общи условия

Активация на акаунт