Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 852
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Иво ми е бил винаги противен и като визия, и като герой. Аз съм една от малкото му нефенки тук.

# 571

Иво ме разочарова  Naughty Twisted Evil( 'Не ми пука за клиентите'), но пък Кукааата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ('Аз съм честен гангстер', 'Не искам да умират на улицата')- може и да е от другата страна на барикадата, но има принципи, може да е луд, но е чистосърдечен  Heart Eyes (чудех се дали като разбере, че не е смъртноболен ще се изметне и ще зареже и Бог , и библия, но не би  Laughing Heart Eyes, излезе мъж на честта  Grinning ) А Иво се очертава да бъде същия безпощаден главорез като Джаро, но без неговия стил, класа и финес
  Rolling Eyes

И аз съм на същото мнение.

# 572
Много силен епизод - култови реплики, неочаквани драматични обрати  Heart Eyes

Напълно съгласна. Смях се, държаха ме в напрежение, беше ми интересно. Изключително динамичен епизод беше. А култовите реплики бяха доста в епизода.

# 573
  • España
Иво ми е бил винаги противен и като визия, и като герой. Аз съм една от малкото му нефенки тук.
И аааз......  и ааааз .....!  Дойде време най-накрая да извикаме на глас " -Царят е гоооол!", метафорично казано!!! Wink

# 574
Трейлър на еп.11 цък.  Какви обрати само... леле, леле! С нетърпение ще чакам следващия епизод. Както всеки път, де Simple Smile

# 575
"Дъщеря ти танцува на мутри и на всичкото отгоре застреля един"

# 576
На мен пък този епизод нещо не ми хареса! Някак нещата не се развиха както аз исках. Пък и действието и напрежението не беше като в миналият епизод. Не казвам, че беше слаба, а че след предишната беше на по - ниско ниво. Хареса ми Зори. Това момиче е дете на баща си от всякъде. Браво много смела беше. Нещо общо няма с лигавата тинейджърка от миналият сезон.
Фенка съм на Иво, но няма да тръгна да го оправдавам. Това със улицата си беше гадно и в моите очи. Само дето не беше логично за досегашният му образ. Мисля си, че скоро ще видим отново доброто му сърце. Джаро отново беше хипер зловещ, а на сцената с журналистката ми спря дъха от страх.

П.П В крайна сметка ще има ли 3-ти сезон. Страх ме е да не зарежат най - добрият сериал от едната щуротия.

# 577
И аааз......  и ааааз .....!  Дойде време най-накрая да извикаме на глас " -Царят е гоооол!", метафорично казано!!! Wink
И аз Не съм му фенка.
Джаро изключително добре си играе ролята. Peace

# 578
Malko_Slance, няма защо да се притесняваш, че харесваш Бахаров (Иво) Hug Аз се кефя на сър Антъни Хопкинс като Ханибал Лектър в 'Мълчанието на агнетата', при все че не си падам по серийни убийци   Joy Joy Joy

Не съм голям кино-разбирач  Blush, но ми се струва че Духовникова стои доста естествено на екрана  Thinking Сега като влезе на фокус, явно дава заявка за силен женски образ - смела и принципна журналистка  Grinning (имаше една журналистка, която заляха с киселина, дано да я ползват за прототип newsm78, но без да я стига гадната случка  Rolling Eyes)

# 579
  • София

Момичета, бихте ли дали линк ила да ми кажете откъде да изтегля серията, че я пропуснах... Моля.  Hug

# 580
Иво и добро сърце?!

Срува ми се, че образът се романтизира. Не е възможно добър човек да участва във всичко, което той прави. Добър е към майка си, защото го е родила, добър е към Съни, защото беше обсебен от нея, но към никой друг не е бил добронамерен и човечен.

Попов е доста лишен от емоции, но все пак отношението към Маргото като разбра какво й се е случило го оневини донякъде в  моите очи.

И аз не съм фенка на Иво, но на Михаил Билалов -   bouquet. Брилянтен е ! Толкова години не е бил на сцена, а не е загубил нищо от сценичното си поведение  - талантът си е талант!

# 581
Ето и епизода: http://vbox7.com/play:51be9d817a
И аз току що го открих.
Приятно гледане! Simple Smile

# 582
  • Бургас

Момичета, бихте ли дали линк ила да ми кажете откъде да изтегля серията, че я пропуснах... Моля.  Hug

http://www.podprikritie.bg/episodes

# 583
  • София
Много добър епизод  Peace
Иво сега се бори за територия. Не мисля, че е чак толкова негативен  Sunglasses

# 584
  • София
Благодаря, сладурки! Отивам да го гледам!

Общи условия

Активация на акаунт