Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 823
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Интересно ми е, дали ще вкарат някоя нова мацка в серила, ей така за разкош Thinking,

Нали вкараха Теодора Духовникова, остава само да й развият героинята. Много ми е симпатична, като жена.

За Маргото си мисля, че ситуацията е много нереална. Мисля, че сценаристите са си я натъкмили тая сцена защото им е трябвала, но на мен не ми се вързва на персонажите.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 14:39 от Анонимен

# 556
  • с/у ОколоМръсТното
Търсеше ли си го, това изнасилване жената на Попов?  Thinking

# 557
При сцената на покрива Попов пренесе Мартин (както казват актьорите).. Ако не беше Попов, Марти щеше да е жалка гледка.
Абсолютно съм съгласна. Страхотен Попов и жалък Мартин

Аз бях на същото мнение,докато не гледах повторението днес! Нищо подобно не ми се видя, напротив, точно Попов така крещеше безумно, преиграваше, а именно Марто си игра както винаги играе неговия герой - сдържано, но сега беше доста по-емоционално предвид ситуацията.
Относно това, че не извика накрая, не беше голям пропуск, даже това е клише по-скоро. Много силен край на епизода направиха, но на второ четене играта на Марто ми хареса повече! А бях предубедена. Peace
  Лурдес  Hug.  И аз мисля като теб. Точно Попов крещеше като обезумял. Не можеше да си поеме въздух. Дано не  е прегракнал след тази сцена.   Wink

# 558
Нали вкараха Теодора Духовникова, остава само да й развият героинята. Много ми е симпатична, като жена.

Коя е в сериала?

# 559
  • Бургас
Журналистка /правеше интервю с Джаро преди няколко серии/.

# 560
Ех, тоя Попов, истинктът на ченге си каза думата ... набара визитката на Тони  Mr. Green ... Почна се  Wink Twisted Evil

# 561
Куката няма ли да свали вече тия очила. Laughing
Аууу Джаро има много черен хумор Grinning

# 562
"Като почна да се напикавам..."

# 563
Хаххахахахахахахахха сънищата на Куката ме закопаха направо Laughing

# 564
  • с/у ОколоМръсТното
Хаххахахахахахахахха сънищата на Куката ме закопаха направо Laughing

Joy

но играта на джаро загрубя Tired

# 565
Тоя Попов пак недоволен. Няма угодия.

# 566
Тоя Попов пак недоволен. Няма угодия.

И все по-недоволен ще става. Особено като отиде да види кой забавлява Тони тази вечер Wink

# 567
  • Canada
Ех, тоя Попов, истинктът на ченге си каза думата ... набара визитката на Тони  Mr. Green ... Почна се  Wink Twisted Evil
Ами той да не е пън?!? То пък как може Маргото да е толкова загубена, че да хвърли номера му в коша като скъса преди листчето, че да направи впечатление на всички.. ooooh!
Много изкуствен беше шамара на Духовникова...
Малеее, пък тази врътка с Тони Дамянов и тоя неприятен Миронов ми доде в повече... Исках в следващата серия Дамянов да си го получи, но като гледам май ще се отърве...

# 568
Хареса ми серията, неочаквани неща. Като гледам промото за следващата - още по-силна ще е!

# 569
Много силен епизод - култови реплики, неочаквани драматични обрати  Heart Eyes
Маргото първо ме ядоса  #Cussing out (държа се грубо с домашните, все едно те са й виновни  Naughty), после ми стана мъчно за нея ("Защо сме заедно?", -'Защото сме женени"  ooooh! Rolling Eyes, Попов все е в акция и няма време за нея, дори когато има нужда от него  Sad ), и най-накрая ме изкефи Маргото  thumbsup Heart Eyes, че сподели какво я мъчи  Simple Smile...  Попов е малко саркастичен и грубоват, Маргото пък твърде чувствителна и витална, но и двамата с Попов са добри и честни хора  Wink
Иво ме разочарова  Naughty Twisted Evil( 'Не ми пука за клиентите'), но пък Кукааата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ('Аз съм честен гангстер', 'Не искам да умират на улицата')- може и да е от другата страна на барикадата, но има принципи, може да е луд, но е чистосърдечен  Heart Eyes (чудех се дали като разбере, че не е смъртноболен ще се изметне и ще зареже и Бог , и библия, но не би  Laughing Heart Eyes, излезе мъж на честта  Grinning ) А Иво се очертава да бъде същия безпощаден главорез като Джаро, но без неговия стил, класа и финес
  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт