Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 841
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Не са го давали със съпруга. Даваха го с някакво младо момиче, което поне за мен очевидно не беше съпруга, а някаква мома за секс, може даже и труженичка да е била  Joy
ето кой гледа внимателно. апартаментът му е друг, защото предишния е бил зает за снимките, сигурно, не се заглеждайте толкова. а не мислите ли, че зад него стои някой, а не е солов играч  Twisted Evil Той играе с Джаро, а Маргото е просто случайна жертва, която не му влизаше в плановете.
според мен самата сцена на изнасилването беше малко слаба откъм актьорска игра, на фона на целия епизод, можеше поне за косата да я хване  Laughing а и нейната съпротива беше една...все едно я държат 5-ма мъже  Crazy
Иначе много харесвам г-жа Маравиля  Peace, само тази сцена ми беше малко слабичка...

# 541
Страхотна серия, дано вече намерят някоя наистина готина мацка за Иво:) Има нещо гнило в Георги Стайков (героя му), но не мога още да схвана какво..С тоя празен апартамент, няма семейство, няма история никаква..
Георги Стайков излезе гад наистина... Но не е вярно, че няма семейство. В една от предните серии - когато откри подслушвателя, имаше жена при него, която очевидно беше у дома си. Сцената се развиваше в друг апартамент, което ме навежда на мисълта, че той определено е планирал това което направи с Маргото. Защото дотук не й е казал нито, че живее другаде, нито че има съпруга...
Имаше някаква жена, по халат, сушеше си косата със сешоар, наистина изглеждаше като у дома си, но дали беше съпруга, не акцентираха каква е. Но момиче "на повикване" не беше струва ми се.

# 542
  • Canada
Мдааа... И аз това казвам! Peace

# 543
Не мога да поярвам, че жени кръжат около идеята, че си го е търсила, че не е преценила правилно.
Защо е ходила, като няма да заплати с един хубав секс  накрая, то е ясно 'защо я канят'.
Не смея да гадая от какъв опит изхождате за подобни разсъждения

Laughing

Малко се е обърнало на тема за Маргото, ама...
Значи, аз лично не изхождам от личен опит за следващото Wink Но изхождам от опита ми изобщо с хората. ОК, естествено, че никой няма право да изнасили една жена. Това е ясно, но за жалост всякакви гадове има. И това го знаем всички.
И сега идва Маргото. Ами дори и да не си го е търсила баш, то тя сама си се натресла там и си е доста винована, разбира се. Не виждам какво толкова охкате от което. Жени, мъже... глупостта не е оправдание никога, за никой.
И не само глупостта, а наивитета, непознаването на хората и непредвиждането на ходове напред никога не може да е оправдание. В смисъл, ако си уважаващ себе си нормално интелигентен (изобщо не гений  Wink ) човек, би трябвало да имаш някакъв мозък. Когато нямаш такъв.. си навличаш какви ли не неприятности, защото не мислиш.
И по тази логика, ще мълчи пред мъжа си, разбира се. От срам заради същото.
Или какво да каже "Ами аз се срещам с един, лигавя му се, той очевадно ме сваля, на първата му покана изтърчах у тях като на тепсия, нагласена като за любовник, ама той пък.. защо ли си помисли, че ще има секс?!?! И като се напи..."
Когато се даваш на някой (който не е свествен човек явно, ама ти не си го виждал от ученичка, та е добре да си помислиш, че е хубаво да се внимава, все пак) и му даваш всички основания да си мисли, че искаш секс... ами лееееекинко си си виновна после. Ако не си на 12, де... Човек трябва да може да избягва някои неприятности, не с двата крака да скача в тях, а после да вика "олелееееее"....
Винаги са ме дразнили - разбира се и в реалния живот - хора, които се държат дебилно, а после са все жертви и никога не осъзнават, че може и те да имат не малка вина за нещата, които им се случват.
Wink

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 17:04 от Сова

# 544
Не мога да поярвам, че жени кръжат около идеята, че си го е търсила, че не е преценила правилно.
Защо е ходила, като няма да заплати с един хубав секс  накрая, то е ясно 'защо я канят'.
Не смея да гадая от какъв опит изхождате за подобни разсъждения

Laughing

Малко се е обърнало на тема за Маргото, ама...
Значи, аз лично не изхождам от личен опит за следващото Wink Но изхождам от опита ми изобщо с хората. ОК, естествено, че никой няма право да изнасили една жена. Това е ясно, но за жалост всякакви гадове има. И това го знаем всички.
И сега идва Маргото. Ами дори и да не си го е търсила баш, то тя си се натресле там и си е доста винована, разбира се. Не виждам какво толкова охкате от което. Жени, мъже... глупостта не е оправдание никога.
И не само глупостта, наивититета, непознаването на хората и непредвиждането на ходове напред никога не може да е оправдание. В смисъл, ако си уважаващ себе си нормално интелигентен (изобщо не гении  Wink ) човек, би трябвало да имаш някакъв мозък. Когато нямаш такъв.. си навличаш какви ли не неприятности, защото не мислиш.
И по тази логика, ще мълчи пред мъжа си, разбира се. От срам заради същото. Или како да каже "Ами аз се срещам с един, лигавя му се, той очевадно ме сваля, на първата му покана изтърчах у тях като на тепсия, нагласена като за любовник, ама той пък.. защо ли си помисли, че ще има секс?!?! И като се напи..."
Когато се подаваш на някой (който не е свествен човек явно, ама ти не си го виждал от ученичка, та е добре да си помислиш, че е хубаво да се внимава, все пак) и му даваш всички основания да си мисли, че искаш секс... ами лееееекинко си си виновна после. Ако не си на 12, де... Човек трябва да може да избягва някои неприятности, не с двата крака да скача в тях, а после да вика "олелееееее"....

Да обобщим:
Може би виновна затова, че го накара да си помисли че иска секс от него, но не и виновна за изнасилването.

# 545
# 546
От в. "Телеграф": "В следващия епизод Иво и Куката, които се съюзиха срещу Джаро, ще си присвоят части от наркопазара на шефа си. Това искрено ще разстрои мафиота и той ще замисли пъклен план за отмъщение. Въпреки че тайнственият шеф на Джаро- ген. Пенев, му забранява да се лее кръв, Туджаров е готов за война. Той назначава Мартин за своя дясна ръка."   Simple Smile
loca, даденият линк не се отваря.  Peace

# 547
още една статия за Мариан Вълев:
http://life.dir.bg/news/-10351776

# 548
пак нещо не става с този линк. Ето същата статия от друг сайт - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1193221

# 549
  • Stuck in a moment
Приятелката му (на Вълев) е голяма симпатяга. Клю-клю  Mr. Green

# 550

Laughing

Да обобщим:
Може би виновна затова, че го накара да си помисли че иска секс от него, но не и виновна за изнасилването.
За мен тя направи нещо много необмислено.Довери се на човек който не беше виждала от години.Хората се променят ако една жена на нейната възраст не го знае при това жена на полицай ....здраве му кажи.За мен никоя здравомислеща жена няма да приема за 2 среща с далечен познат вечеря в неговия апартамент.А и  с каква лекота излъга мъжа си.Глупава и необмислена постъпка в желанието си да я забележи друг мъж ви навлече неприятности

# 551
При сцената на покрива Попов пренесе Мартин (както казват актьорите).. Ако не беше Попов, Марти щеше да е жалка гледка.
Абсолютно съм съгласна. Страхотен Попов и жалък Мартин

Аз бях на същото мнение,докато не гледах повторението днес! Нищо подобно не ми се видя, напротив, точно Попов така крещеше безумно, преиграваше, а именно Марто си игра както винаги играе неговия герой - сдържано, но сега беше доста по-емоционално предвид ситуацията.
Относно това, че не извика накрая, не беше голям пропуск, даже това е клише по-скоро. Много силен край на епизода направиха, но на второ четене играта на Марто ми хареса повече! А бях предубедена. Peace

# 552
  • Бургас
Чак пък жалък Мартин не е  Mr. Green
На моменти дори се справя много добре...
А и, лично аз, предпочитам да се кефя на готиния филм и да не се вторачвам в малките му недостатъци. Идеалът и съвършенството са недостижими  Whistling Whistling

# 553
Интересно ми е, дали ще вкарат някоя нова мацка в серила, ей така за разкош Thinking,

# 554
Интересно ми е, дали ще вкарат някоя нова мацка в серила, ей така за разкош Thinking,
За някаква манекенка бях чула и чела, но не помня коя. беше с някаква странна фамилия!

Общи условия

Активация на акаунт