Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 862
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
  • София
Страхотна серия, дано вече намерят някоя наистина готина мацка за Иво:) Има нещо гнило в Георги Стайков (героя му), но не мога още да схвана какво..С тоя празен апартамент, няма семейство, няма история никаква..

# 378
Страхотен епизод.Накефих му се максимално. Всеки следващ епизод става все по -добър.

# 379
мен честни казано малко ме издразни поведението на Попов, Мартин толкова пъти му поднасяше  Джаро на златен поднос и полицията толкова пъти се дъни, накрая му предаде и любовта на живота си - Съни, а той едно съжалявам не каза за това че са я убили, много беше жесток точно с тези думи "това не ти е кифла с шоколад", той мисли за собствените си проблеми с Джаро, а замислил ли се е как се чувстват другите.
Иначе сцената на покрива беше много добра, един вик ми липсваше накрая и всичко щеше да е перфектно, исках малко повече емоция от Мартинчо.

# 380
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Ей това беше най-интересният епизод до момента и от двата сезона!  Crazy

# 381
  • София
Да, страхотна серия, наистина! Малко повече сюжет в Съдебната палата трябваше...
А 10 епизод се очертава яко екшън!  smile3508

Защо ли започвам да си мисля, че накрая около Мартин и Иво ще изскочи заек от шапката...  newsm78

# 382
а мен, за пореден път, ме издразни рецитацията на покрива!

# 383
Страхотна серия!
Иво,Куката-уникални.Сцената с убийството на Съни - брилянтна. Дори и Мартин ми хареса накрая на покрива...много силни моменти имаше тази вечер.

Иво :Над Джаро има някой
 Куката:Ти да не би да си пиеш кафето с него  Laughing

И  промото май точно натам ни навежда.Генерала над Джаро  Thinking

# 384
Страхотна серия и според мен!
Много ми хареса лафа за "кифлата с мармалад"... Joy
Трябва да призная, че ме изненада Георги Стайков с поведението си. Надявах се там да се заформи връзка, но при това положение... Освен това мислех, че той е положителен образ. Rolling Eyes
Донякъде се радвам, че убиха Съни, защото ми бешемного дразнещ персонаж. Надявам се Иво да се оправи  и да завземе властта... Peace
Тоя ми е съмнителен още от началото, мисля си ,че жестоко ще прецака Джаро покрай тези пътища. Все още съм убедена и , че Миронов е поръчал Желев.

# 385
Освен сега вече Иво и Мартин да заиграят заедно...

А дано!
Няма как да стане, поне на този етап. Иво каза на Куката, че Мартин не му трябва. Иначе за епизода- мнооого силен!!! Както всеки епизод.  Hug

# 386
Що се отнася до промото, предполагам че ще е някаква инсценировка това с Джаро, интересно с каква точно цел.

Мартин и Иво не виждам как ще станат приятели, още повече че Иво му повери Съни, а той не я опази, но пък се чудя това че я убиха в съда, няма ли да наведе Иво на определени мисли.

# 387
С тоя празен апартамент, няма семейство, няма история никаква..
Е, има. Албум на Бийтълс.  Joy
Нищо чудно да е онова едновремешно момче от филма Вчера.
И тогава и сега все срещу системата.  Laughing

# 388
Стана ми мъчно за Маргото  Sad Джаро бил и масон  Shocked Thinking Сънито ми стана симпатична накрая Embarassed Blush Миронов се разкри пред Попов само за да разбере каква улика имат с/у Джаро за убийството на Желев, май иначе нямаше намерение да се разкрива  Thinking

В трейлъра - депутатката (Йоана Буковска) и журналистката май заформят нещо, ще ги видим що за образи ще бъдат, ако излязат на преден план, иначе и двете са хубавки  newsm78 И аз си мисля, че смъртта на Джаро е постановка  Thinking (

# 389
 Това с албума си беше препратка към "Вчера", нали там с Дана коментираха точно този албум Simple Smile "Даже помня кой ти го подари"Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт