Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 858
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • в сърцето на един мъж...
Ами не е задължително да има очаквания за секс точно. Имам приятели, излизали сме, срещали сме се насаме в апартаменти, ама не са ми скачали...

# 526
Така че, това е напълно реално и възможно, без да завърши с изнасилване. И ужасно, ама ужасно грозно звучи това "тя си го търсеше", особено от устата на жени Confused

Кой е казал, че си го търсела?
Но какво точно трябва да очаква - да слушат Шопен цяла вечер?

а защо не?

# 527
  • Stuck in a moment
Напротив , може да има очаквания , че ще му се отвори парашута. Това е целял и така до даден момент му е било отговорено. Дали ще се сбъднат е съвсем отделен въпрос.

Това, че не се е съобразил с нейния отказ и я е изнасилил - това е ясно, че е престъпление и е наказуемо.

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 21:52 от l'etrangere

# 528
  • Canada
Страхотна серия, дано вече намерят някоя наистина готина мацка за Иво:) Има нещо гнило в Георги Стайков (героя му), но не мога още да схвана какво..С тоя празен апартамент, няма семейство, няма история никаква..
Георги Стайков излезе гад наистина... Но не е вярно, че няма семейство. В една от предните серии - когато откри подслушвателя, имаше жена при него, която очевидно беше у дома си. Сцената се развиваше в друг апартамент, което ме навежда на мисълта, че той определено е планирал това което направи с Маргото. Защото дотук не й е казал нито, че живее другаде, нито че има съпруга...

# 529
karelia79, ммм да.. това го бях забравила и обяснява празния апартамент..

# 530
Добре де вие да сте чували някога за мъж, който има среща със съученичка, която не е виждал и изобщо с някоя мацка.

Значи мери ризки пред огледалото излиза с нея и изведнъж, тя го кани в апартамента си.....питайте приятелите си, всички ще ви кажат, че дори приемайки е било с доста "смесени чувства" какво точно да си помислят.

Накрая разглеждаме снимки и дискове с музика, която харесваме, да ама не!!!! Той ми казва, че си тръгва???? Вадя аз точилката и го удрям по главата  Grinning (щото е мъж и ако му извия ръцете и го напъна на задна едва ли ще успея и ще има смисъл  Grinning )..................... И го почвам..........то няма и как да стане...

Та да сте чували за изнасилен мъж???? А случайно да сте чували: Той си го търсеше ??? Как пък все ние жените си го търсим бре  Grinning

# 531
 Ако у съседката падне самолет и ги изтрепе, все ще се намери някой да каже, каква мръсница, търсила си го е, заслепила е пилота с тигана.
 Може да те изнасилва и собственият ти мъж, нищо че си гола в леглото му ако е против воля та ти.

# 532
 smile3502

В коя серия са давали жената на Стайков

# 533
Не са го давали със съпруга. Даваха го с някакво младо момиче, което поне за мен очевидно не беше съпруга, а някаква мома за секс, може даже и труженичка да е била  Joy

# 534
  • España
Нали знаете и, че мъж който излиза с много жени е ПИЧ в най-лекия случай- ЖЕНКАР ...А жена ,която излиза с много мъже е   нали се сещате какво Това са някакви наложени от памтивека неписани норми в обществото и в човешките взаимоотношения!!! Мъжът винаги е тигърът, а жената -сърната !!! Аз не съм феминистка в смисъл на буквалната равнопоставеност на половете, а по-скоро апелирам да бъдем равнопоставени в нашите различия! Точно в този смисъл ,мисля че Маргото (може и неволно), използвайки своята женска сила (я как се беше натъкмила само!!!! smile3506),  отключи "тигъра" у Тони!!! Нещата се развиха абсолютно логично за мен!!!
Това, което ме смущава мен е, че същите хора които се възмущават на "животното" и "изрода" Тони приемат в отбора на" готините и нашите хора" ( образно казано), лица ,които търгуват с дрога; убиват; пребиват; унижават по изродски начин почти ежедневно други човешки същества......  с единствения мотив, че ги кефели ; имали готЕни цайси  или...... на баба си хвърчилото !!!!Това, което се случи с Маргото е отвратително, ДА, обаче не видях да е пребита...  разкъсана  от" изрода" Тони...........,  а защо не пожалихте в коментарите си Съни примерно  Crossing Arms.......   ей това нейното е УНИЖЕНИЕ!!! С  Джаро и после ,ако трябва да сме честни, Иво я държеше не по нейно желание ми се струва!!! В този ред на мисли ,мисля, че Ирена се справи добре с ролята на едно объркано момиче-жертва на обстоятелствата  а и няма как да не ми е симпатична дамата ......  все пак ми е градска newsm03!!!

# 535
  • София
По мои ограничени наблюдения, момичета като Съни рядко се залюбват с момчета като Джаро. Такива наивни, романтични, извисени и немеркантилни девойки, на каквато тя се опитваше да се прави, не могат да виреят до такива мъже. Затова образът на Съни ми е крайно неправдоподобен.

А за Маргото и Тони - "обещаното не е като даденото"  Laughing

# 536
  • España
По мои ограничени наблюдения, момичета като Съни рядко се залюбват с момчета като Джаро. Такива наивни, романтични, извисени и немеркантилни девойки, на каквато тя се опитваше да се прави, не могат да виреят до такива мъже. Затова образът на Съни ми е крайно неправдоподобен.

Eeeee,кино гледаме все пак-  там всичко е възможно!!!  smile3503
А и Джаро е естет !!! Не го виждах до една....." бомба "

# 537
  • София
 Joy И аз не го виждам до "бомба", но виж хладната и меркантилна кучка (адвокатка) идеално му пасва Mr. Green

# 538
Всеки има различен вкус. Според мен няма нищо красиво в Ирена Милянкова,други я намират за красавица. Образът на СЪни може и да е бил наивен, но за немеркантилен не мога да се съглася. А иначе според мен това объркана, наивна и т.н... са прекалено романтично погледнато казани нещата. Истината поне за мен е,че мацката си беше точно дезориентирана и не знаеше какво иска. В това и отношение си паснаха с Марто. Неговото детство е било ограбено и той се е вкопчил в една идеализирана идея с бягството, която всъщност не знае дори дали точно това иска.

# 539
  • София
Съгласна, това Рио беше доста преекспонирано. Добре, че скъса картичката  Laughing
Сега ще вземе една снимка на Джаро и ще си играе на дартс с нея...

Общи условия

Активация на акаунт