Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 863
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • в сърцето на един мъж...
so what?, горе долу така излиза Confused

# 511
Не всяка жена. Маргото  познава този, при когото отива. Знае той какво иска от нея, и цялата и подготовка беше като,че е решила да спи с него. Отива в дома му. Ако отиваше на заведения щеше да е съвсем друга ситуация. Тя все пак не е ученичка,нито наивничка,нито пък той.
Това, че може да е сменила мнението си в последствие съм съгласна, както и че той трябваше да го уважи съм също съгласна. Просто тя не прецени човека и му подаде грешни сигнали.

# 512
Добре де, имала е желание да върне на мъжа си един вид за това, че не я ухажва, като преспи с някой, но да казвате, че си го е заслужила??? Ми утре вие може да сте в такава ситуация Confused Сбъркала е, не е преценила правилно, но тя има право да се откаже и трябва да й зачетат това право Peace

# 513
Значи, Маргото отива нагласена на среща в апартамента на мъж, може да иска секс, може и да се откаже, може да е готова, но смята че е рано, може да реши да си тръгне, може.......
но казваш че всъщност изнасилвача си взима неговото, защото тя му е подала сигнали, а после се отказва. Казваш, че щом си се запътил към кревата отказване няма. Напред и все напред!
Какви права бе Гея, някой смятат че единственото право на жената е да мълчи и да си отваря краката.

# 514
Не всяка жена. Маргото  познава този, при когото отива. Знае той какво иска от нея, и цялата и подготовка беше като,че е решила да спи с него. Отива в дома му. Ако отиваше на заведения щеше да е съвсем друга ситуация. Тя все пак не е ученичка,нито наивничка,нито пък той.
Това, че може да е сменила мнението си в последствие съм съгласна, както и че той трябваше да го уважи съм също съгласна. Просто тя не прецени човека и му подаде грешни сигнали.

Съгласна  Peace

Отново по темата Маргото, не мислите ли че това с изнасилването все пак не е случайност и ще доведе до други събития? Както беше с племенника на Бояна в аптеката и Съни.. Интересно какво ли ще стане .

# 515
  • Живее на Луната
Според мен ще стане нещо такова. Тя сега ще си затрае и няма да сподели с никой, но после ще се окаже че е имало камера например и Попов ще види....

# 516
Не мисля ,че някой твърди подобно нещо,Просто тя трябваше да помисли добре .Трябваше да откаже гостуването в апартамент ,по разумно щеше да е в ресторант, а ако прецени после да отиде с него в апартамента ,така тя ще каже своето да или не

# 517
Не мисля ,че някой твърди подобно нещо,Просто тя трябваше да помисли добре .Трябваше да откаже гостуването в апартамент ,по разумно щеше да е в ресторант, а ако прецени после да отиде с него в апартамента ,така тя ще каже своето да или не

Е да ,ама така нямаше да стане серията newsm62

# 518
Не мога да поярвам, че жени кръжат около идеята, че си го е търсила, че не е преценила правилно.
Защо е ходила, като няма да заплати с един хубав секс  накрая, то е ясно 'защо я канят'.
Не смея да гадая от какъв опит изхождате за подобни разсъждения

# 519
Аз съм много далеч от идеята за търсене на нещо чрез някакво поведение, това е абсурд да се твърди във век на сексуално и въобще всякакво насилие. Но наистина не ми допада че изкараха за мен тази красива и умна жена толкова наивна.

# 520
Денси, добре, де, защо да е наивна? Тя има някакви спомени за този човек, имала е отношения с него. Да, върти се всичко около флирта, но нима няма право въпреки че е отишла там, да каже не и това не да бъде разбрано правилно??? Дори и да е имала идея за приятно изкарване, за нещо по-така, винаги може да си промени мнението и разчитайки на това, че познава този мъж, да се откаже. Защо след като е отказала, той обаче не я чува?
Така че, това е напълно реално и възможно, без да завърши с изнасилване. И ужасно, ама ужасно грозно звучи това "тя си го търсеше", особено от устата на жени Confused

# 521
Е как да няма право да каже не?! Това е право на всеки! Наивна е, защото търси лек флирт нарочно и отива по апартаменти гласейки се, а като съпруга/дългогодишна/ на полицай и шеф на ГДБОБ е запозната с кофти случай и може би трябваше да заподозре какво ще и се случи веротно с този мъж насаме в празен апартамент. Всички хора живеещи в семейства на хора от системата денонощно слушат такива истории вк. и аз. Маргото обича истински Попов и не желае да прави секс с този мъж, а само търси близост и изкарване на безкрайното си свободно време. Би ли се съгласила тя като майка Зори да отиде така?
На нейно място вие бихте ли отишли?

Думите "търси си го" за човек са отвратителни без значенише от пола. Peace

# 522
не,нямам доверие на хора с които не съм общувала от години

# 523
  • Stuck in a moment
Така че, това е напълно реално и възможно, без да завърши с изнасилване. И ужасно, ама ужасно грозно звучи това "тя си го търсеше", особено от устата на жени Confused

Кой е казал, че си го търсела?
Но какво точно трябва да очаква - да слушат Шопен цяла вечер?

Много ми е интересно в един такъв контекст - след срещи с жена, след разговори и флиртове и вече при едно гости - според вас един мъж с какви очаквания трябва да бъде?
Очаквания, това какви точно са действията му след като е направил опит за секс - абстрахирайте се от тях.

(Това обсъждане заслужава отделна тема)

# 524
Нищо не може да очаква, всеки има право на мнение и затова за изнасилване се лежи в затвора и то дълго.
Тони ще полежи със сигурност и така и трябва да е.

Общи условия

Активация на акаунт