Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 822
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Нормално ли е никой да не спомене Съни?
Нито Мартин. Нито полицията. Нито журналистите,които пишат за материала вложен в магистралата ,но не отразяват убииство на ключов свидетел по сред бял ден в съдебната палата , убит от снайперист?! Това ми се вижда крайно нереално Confused

Тя май не беше представена пред никой за какво дело е била там и дали е била ключов свидетел, НО все пак изобщо убийство на човек, свидетел или не, посред бял ден в съдебната палата от снайперист си е сериозна сензация и наистина е нереално да не го отразят. Ако се случи днес медиите ще гръмнат и ще правят материали за това сигурно седмици наред. Не бях забелязала този малък детайл, докато не го спомена, може би защото Съни ми беше крайно неприятен герой и до някъде се радвам, че я няма вече в сериала, та не забелязах липсата й Laughing

# 601
Аз съм от тези, които харесват Иво, но искам да уточня какво означава да го харевам - не подкрепям действията му, смятам го за гангстер, който убива хладнокръвно и това нищо не може да го оправдае, но харесвам ОБРАЗА му - сложността му, развитието което търпи и рабира се като кажем, че е чудесно изигран всичко си идва на мястото.
 Вкъщи той е (или поне беше доскоро) добрия син, който се прибираше вечер с покупките и се грижеше за майка си, а  на улицата вилнееше. Показват го като Човек, който  има своите добри и лоши моменти. Обичаше Съни и искаше да я спаси от Джаро, но в същото време и крещеше и я удряше също като него. С какво е по-добър. Да той го направи бесен че е изложила на опасност живота на майка му и неговия, което е по-добро извинение от това на Джаро, но е само това извинение. Твърдеше, че иска да застане срещу Джаро, но всъщност той не цели това - той иска да БЪДЕ Джаро. Да го измести от пиедестала за да застане сам там. Колкото повече навлиза в този свят, толкова по-малко стават добрите му човешки черти и толкова повече лошите. Нека не забравяме, че някога Джаро също е бил син, приятел, колега, а сега в него не е останало нищо. Изкачвайки се по стълбичката Иво постепенно деградира в същата посока. И затова ми е интересен да гледам как се развива образа му. Дано не съм досадила с дългите си размишления, просто исках да споделя как виждам нещата  Hug

Куката ме изненада: "аз съм честен гангстер"  rotfImbo
Журналистката и на мен ми харесва, хубаво играе и ми е интересно как ще я заплетат в интригите. Зори също ми хареса, когато стреля но май след това, което се случи няма да продължи повече с бандата. Остават само 2 епизода, а филма става все по-интересен.

# 602
Как ще оправдаят изстрела на Поповата щерка? Коя е тя за да стреля?

Крайна необходимост, заплаха за живота й...Добре, че тя реагира...другите по-опитни непосмяха.

# 603

Крайна необходимост, заплаха за живота й...Добре, че тя реагира...другите по-опитни непосмяха.

Подкрепям -  тя всъщност спаси Ади, докато Косъма само стоеше и гледаше.

# 604
  • Пловдив
Сега се поразрових и открих интересни неща за Теодора Духовникова.Не знаех,че е майка,камо ли, че има две дъщери Simple Smile Момичета,гледали ли сте я някъде Rolling Eyes Аз само Прогноза с нея гледах преди време.

Шани,това е Pierre Boulanger.Млад френски актьор.Много си падам по европейци Laughing

# 605
  • Canada

Да, но може би Косъма не трябва да действа. В смисъл че нали оня си беше някакъв мутраген, не им знаем отношенията.

# 606
  • София
Филмът е готин и не бих мога да чакам децата да си легнат, за да го гледам... И без това едвам дочаквам неделята... Търпение нямам.

И аз не мога да чакам,ама са много малки и се впечатляват много,после и някои думи има,дето ще ги повтарят под път и над път,питай ме как си овладявам ръката да не пусна филма Laughing

# 607

Да, но може би Косъма не трябва да действа. В смисъл че нали оня си беше някакъв мутраген, не им знаем отношенията.

Аз пък имам спомен, че един от охраната държеше Косъма, той веднага скочи.

# 608
  • España
Надявам се "заигравката" на Дамянов с Маргото да не е била предварително планирана, защото ако е...... Shocked  направо Джаро пред Миронов "пасти да яде"!!!!

# 609
Филмът е готин и не бих мога да чакам децата да си легнат, за да го гледам... И без това едвам дочаквам неделята... Търпение нямам.

И аз не мога да чакам,ама са много малки и се впечатляват много,после и някои думи има,дето ще ги повтарят под път и над път,питай ме как си овладявам ръката да не пусна филма Laughing
Мойто дете само пита кога е неделя и дали ще дават филма за полицаите  Laughing Тича из къщи с един воден пистолет и се прави, че стреля. По тази причина вече не го гледам в негово присъствие, то си е казано в началото, че не е подходящ за деца де. Не е лошо да помислят и да го дават малко по-късно, когато децата са заспали, иначе остава нета.

# 610
Подозирам, че Дамянов няма да се измъкне. И Попов ще намери в него оригамито и ще направи връзката между Миронов и Тони. Подозирам още че до края на сезона ще се сбогуваме с единия от всеобщите любимци - Джаро или Иво. Избирам да е Иво. Билалов направи ролята на деситилетието. И не че Бахаров играе зле, но някак си не си представям "Под прикритие" без Джаро(въпреки че по логично звучи, да не си го представям без Мартин, но никак не му харесвам играта)
За филма и децата - и аз не допускам моето да го гледа, за това го гледам в нета, но като фен на екшън филмите малкия се нареди онази вечер да гледа филма Такси.. уж безобиден, ама като се впечати от едни сцени и като заповтаря селд единия герой "Мамка му, мамка му.." едвам се овладях да не се изхиля..

# 611
  • София
Надявам се "заигравката" на Дамянов с Маргото да не е била предварително планирана, защото ако е...... Shocked  направо Джаро пред Миронов "пасти да яде"!!!!

О, да, категорично е предварително планирана. Миронов всячески се мъчи да натисне агресията на Попов към Джаро, какъв по-добър начин?

# 612
Така... да се включа и аз с коментар по последния епизод. Само на мен ли реакцията на Зори ми се струва супер нереална(за стрелбата става въпрос). Честно казано силно ме съмнява момиченце като и колкото нея вместо да се ошашка да реагира толкова хладнокръвно като изпечено ченге или даже Джеймс Бонд  Joy Да запази самообладание, да намери веднага пистолет под ръка.. да стреля и да улучи където трябва... ами ако беше улучила Ади?  newsm78 А  и честно казано дори не видях да дърпа предпазителя на пистолета.. така ни представиха нещата все едно ей така се стреля без проблем точно в дискотека.. при всичката тази тъпла, тъмнина, примигващи светлинки, викове и т.н.. А , да , и 17 годишните момичета така реагират хладнокръвно веднага като Сидни Бристоу от "Наричана още".. Моето лично мнение е,че сцената беше нереална.
      Относно Иво... според мен се видя ,че няма класата и финеса на Джаро, определено и ще излезе наистина глупаво момче. Според мен той е от типа хора , които от началото още те нападат и ако им мине номера. С това темпо и качество на стоката си ще сгреши. В живота мисля не става така... решил някой,че ще се отчитат всички на него от днес за утре и видиш ли веднага с малко размахване на пистолети ей така става..  ooooh! Ами нали утре ще се обединят двама-трима( пък даже и един..) и ще го издебнат и ще му теглят коршума.  Thinking Или може би разчита на това, че заяви гласно че полиция и прокуратура са зад гърба му?
    Генералът изглежда и той е замесен в тъмния бизнес, щом каза на Джаро,че навремето той му е дал работа, спасил му е живота и т.н..  Интересен ще ми е и той какво цели. Кого иска да хване или за своя облага .. не са ми ясни нещата още.
    Маргото много добре направи, че призна на Попов какво се е случило. Личеше си,че и тежи много. Кофти ми стана в сцената, когато като го попита защо са заедно той отговори "защото сме женени"... Въпреки че е сухар и отдаден на работата си обаче мисля,че Попов я обича и след тази случка ще се сближат повече. Или поне се надявам.
     Миронов наистина вече съм убедена,че не е по-добър от Джаро. Изненадах се наистина,че Дамянов е негов човек, защото нали Бояна го представи на Джаро. Остана сега да излезе,че и Бояна е човек на Миронов и режисирано си ляга с Джаро  Laughing
     А кой мислите е този от трейлъра за следващия епизод, който насочва пистолет към челото на Дамянов ? А към Джаро.. изглежда следващите два епизода ще са още по-динамични. Дано останем удоволетворени от финала на сезона и дано има следващ!  Heart Eyes

# 613

О, да, категорично е предварително планирана. Миронов всячески се мъчи да натисне агресията на Попов към Джаро, какъв по-добър начин?
Аз пък съм сигурна, че не е планирано и че Миронов въобще не знае, че Тони и Маргото се познават.

# 614

Аз пък съм сигурна, че не е планирано и че Миронов въобще не знае, че Тони и Маргото се познават.

И аз така мисля, а и дори и да е било планирано с цел да я шантажират вече няма как да стане, след като Маргото сподели с Попов.

Общи условия

Активация на акаунт