Звездни компромати-121

• 54 271
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Пипа не само на фитнес ходи. В скъпите университети и колежи в чужбина много се държи на спорта и всеки ученик има минимум по един, в който е почти като професионално подготвен.

# 406
  • На земята, която е всъщност звезда.
Според Sinead O'Connor проблемите в четвъртия й брак са започнали 3 часа след бракосъчетанието  Crazy Официалната раздяла е 16 дни след брака, но според ирландското законодателство те трябва да са разделени 4 години и след това могат да подадат документи за развод  Whistling
Sinead O'Connor

Кейти Хоумс на път за фитнеса
Бабата и дядото на Джъстин Бийбър са претърпели автомобилна катастрофа.

Ама тя Кейтиту ходила на фитнес ли?  Shocked На мен ми е като желе  ooooh! Да не говорим, че никога не ми е харесвала. Пипа ми харесва повече от нея  Peace Да не говорим, че на Пипа и личи, че ходи на фитнес. Между другото като гледам Кейти по снимките има много по-гадни набити и къси крачка  Mr. Green

newsm78

# 407
  • not found
Май ставаше въпрос за Кейти Хоумс

# 408
Вселена, това Кейти Хоумс ли е на снимката?

# 409
Май ставаше въпрос за Кейти Хоумс

Точно за нея ставаше въпрос  Simple Smile

# 410
Не знаех, че като млада е била съпруга на Кари Грант и имат дъщеря.
О, да ,разликата им е била 40-ина години и след развода той взема попечителството,
дъщеря им му е единственото дете...
Бях разровила за нея около Али Макбийл  Crazy

# 411
  • където ми харесва
Аз отдавна си мислех да споделя за ужасните крака на Кейти Холмс... Дори няма база за сравнение, Пипа изглежда като Мис Свят, сравнение с пъпчивата женичка на Том Круз.

# 412
  • На земята, която е всъщност звезда.
Изисканият и студен апартамент на Вера Уанг, струващ 25 млн. долара. Жилището се намира на небезизвестния адрес Парк Авеню 740, където са живели Джаки О, Рокфелер и пр.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2079559/A-glimpse-insi … ue-apartment.html

# 413
# 414
# 415
Венета Райкова
Горещо победи поредното предаване, което БТВ пускаше през тези 8 години срещу нас!! БТВ призна, че Горещо е непобедимо като в началото на декември спря "В джаза"!! Поклон драги зрители, че 8 години сте верни на Горещо!! Благодаря и ще работя още по-ударно през новата година!!

От профила на Венета във фейсбук. Моля, не ми се карайте,ако е коментирано  Praynig

# 416
  • not found
Горещо и В джаза са ми в класацията от тъпо по-тъпо

# 417
Горещо и В джаза са ми в класацията от тъпо по-тъпо

И на мен! Ако трябва да гледам едно от двете предавания, предпочитам да си легна рано в събота вечер  Whistling

Най-вероятно Бионсе ще ражда и то точно навреме - има нейно клипче около снимките на нова песен, в което тя казва, че датата е 23 септември и тя е в 6тия месец. Така че - тъкмо сега му е времето да ражда. Не е официално потвърдено, но в болницата, в която ще ражда, са резервирали половината етаж само за нея.

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 12:20 от Славейче

# 418
# 419

Какво страхотно бе, направо феноменално, никога няма да и дам повече от 30 на тези снимки Shocked. В България не съм виждала жена на тези години да изглежда така... Повечето на 40 още имат вид на баби, и то жени с големи материални възможности.

Общи условия

Активация на акаунт