Звездни компромати-121

• 54 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
# 616
# 617

И много, ама много различна..поне за мен.

# 618
Определено е много различна, но е толкова истинска и красива, че направо се чудя как е могла да си причини тази визия от предпоследната снимка.

# 619
http://plasticsergeant.com/julia-volkova-tatu-before-and-now

Ами тази ? Дали и тя не се е променила.. Леко Crazy

# 620
 Това с Юля от Тату е нечовешко, не можех да повярвам преди време като попаднах на нейни снимки. Такова красиво момиче да си причини това, не разбирам...Болест някаква ли е...

# 621
# 622
Дълбок поклон !Мир на душата му ! Flowers Rose

# 623
Това дали наистина е изречено от Adele? Доста тъпо ми се струва да намесва Кейти Пери и забравих коя още беше в първата показана снимка. Хайде, ти си бъди дебела и пей, какво намесваш други певици? Малко като извиненията на нашите чалгарки, Ивана пеела на живо и можела да е дебела, пък другите пробивали с цици. Кой с каквото може.

всъщност Адел беше направила подобно изказване и за Никол Ричи но специално в/у въпрос за пълнотата й. Не помня дословно, но смисъла беше, че никой не знае песен на Никол Ричи, а за нея ( Адел) е важно да бъде запомняна с музиката си. ( което за едно момиче на 22 години е силна позиция)
А защо прави клипове, след като музиката е за слушане -  тогава е доста глупава вметка, непознаващо музикалния бизнес.
Истината е, че ако някой продава дискове в момента в музикалния свят ( глобално) това са Адел и Лейди Гага.
И двете са далеч от  стериотипа за красива жена ( въпреки, че за мен Адел е много красива жена), но са толкова чудовищно талантливи и добри, че трябва да си с опериран мозък, за да не схванеш, че при тях визията няма никакво значение. И е добър знак, че масово публиката не е напълно затъпяла.

# 624

Странна статия, наистина newsm78Красивка е Меган Фокс, но повече от Джоли не е, определено. Филма едва ли ще е толкова успешен без Джолито.
Дженифър Анистън да беше родила едно дете на Брат Пит, и може би нямаше да се разведат......стига се е правила на многострадална Геновева......новият и възлчбен ми е много антипатичен...мазен тип.
Лейди Гага да я слушам може, но клиповете и са ми противопоказни, не искам да я виждам #Crazy
Адел има наистина невероятен глас.

# 625
# 626
Алисия честно не знаех че има такива снимки и тя... в такъв случай не знам за какво плюе

# 627
  • Русе/София
Е..ти псевдо елита.Собственичката на столичен бар,на честването на годишнина на заведението.В гръб с жълтата рокля
увиснал бюст с екстри и допълнение към цялостната визия,да покаже  че носи чорапи

# 628
Алисия честно не знаех че има такива снимки и тя... в такъв случай не знам за какво плюе
А аз не знам защо непрекъснато това ти е темата  newsm78

# 629
А аз не знам защо непрекъснато това ти е темата  newsm78

Oт отбора на ЛАЙНо си ти от всякъде. Още компромати така, преди делото на 08 януари имаш ли да изкараш и да припомниш на хората?  Wink Да не е ЛАЙно през ФБ, да си ти по форумите. Поне плаща ли ти нещо или сте на едната добра воля?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт