Звездни компромати-121

• 54 165
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Още един цитат от Адел

Е тя защото е дебела и айде сега оправдания, че музиката й е само за ушите, тогава защо се показва във видео клипове?  hahaha

# 601
# 602
Анътни не можах да го позная!!!  Shocked

ох тази Ел е прекрасна!!!

като говорихме за килограми и случайно попаднах в един сайт на тази снимка на Кейти, и там беше озаглавена Jealousy

# 603
Анътни не можах да го позная!!!  Shocked

ох тази Ел е прекрасна!!!

като говорихме за килограми и случайно попаднах в един сайт на тази снимка на Кейти, и там беше озаглавена Jealousy

Еми нормално, виж как я гледа дебелото момиче вдясно  Rolling Eyes

# 604

Е тя защото е дебела и айде сега оправдания, че музиката й е само за ушите, тогава защо се показва във видео клипове?  hahaha
Най-вероятно ,защото е в музикалната индустрия на 21век,а не на 19ти.

# 605
Vividas, знам и за това я постнах

Гледам си в същия този сайт снимки и попаднам на тази на Меган Фокс имам я на компютъра от повече от година, чак сега забелязах, че и се вижда.... половия орган  Shocked и като дадеш зуум на снимката се вижда, че краката и не са почистени

Дори като се загледам, дрехите й са добавени с фотошоп или нещо подобно..... излиза че има чисто гола снимка?

# 606
 Това дали наистина е изречено от Adele? Доста тъпо ми се струва да намесва Кейти Пери и забравих коя още беше в първата показана снимка. Хайде, ти си бъди дебела и пей, какво намесваш други певици? Малко като извиненията на нашите чалгарки, Ивана пеела на живо и можела да е дебела, пък другите пробивали с цици. Кой с каквото може.

# 607
Тая снимка на Меган Фокс си е чист фотошоп според мене. Peace

# 608

Гледам си в същия този сайт снимки и попаднам на тази на Меган Фокс имам я на компютъра от повече от година, чак сега забелязах, че и се вижда.... половия орган  Shocked и като дадеш зуум на снимката се вижда, че краката и не са почистени

Дори като се загледам, дрехите й са добавени с фотошоп или нещо подобно..... излиза че има чисто гола снимка?

Shocked Имала си такъв компромат на компа и чак сега да го откриеш  Mr. Green Ужас! Между другото аз щракнах на снимката без да чета написаното от теб за ... половия орган Blush и я зумнах и ... ей такива  Shocked Joy

Не знам дали са поствани, от ноември са, много е красива на тях. И аз не смятам, че е най-голямата красавица на 2011, но е много чаровна и сладка  Heart Eyes

Дженифър Анистън

Скоро попаднах на нейно интервю, мисля, че беше в Cosmo. Редуваха се: "Do" и "Don't do" и след всяко тя обясняваше за себе си. Ясно личеше разочарованието от брака и с Брад. В един от коментарите и след "Don't do" беше, че никога не трябва да караме приятеля ни да ни обещава, че ще бъде с нас завинаги, защото това едва ли можело да се случи (цитирам по памет). Ясно е, че няма как да не е афектирана, аз лично също щях да съм много. Явно за нея брака и с Брад е щял да бъде до край, но уви  Tired

# 609

като я гледам така тази снимка е по-вероятно само главата да е на Меган Фокс,т.е. всичко да е колаж.

# 610

Е тя защото е дебела и айде сега оправдания, че музиката й е само за ушите, тогава защо се показва във видео клипове?  hahaha
Най-вероятно ,защото е в музикалната индустрия на 21век,а не на 19ти.

Така е, аз затова казах, защо се показва във видео клипове, а не защо има клипове?  Laughing

# 611
# 612
dollface ,напълно те разбрах,но честно казано копаем там където няма иинтрига.Момичето винаги е било пълничко и най-вероятно се е примирило с този факт.А и тя самата е чудесно доказателство ,че хубавата  и стойностна музика,която прави се превръща и в комерсиална(в най-добрият смисъл на думата),а не е за отбрани слушатели.
P.S.Радвам се ,че макар и на широкото гръбче на Адел ,темата пое в друга посока  Grinning

# 613
http://www.glasove.com/leydi-gaga-zashtiti-adel-ot-napadki-na-fenovete-17543
Гледам, че тематата за Адел е още актуална, затова поствам и изявлението на Лейди Гага по въпроса.
На мен лично ми харесва такава, каквато е - момиче с одухотворено излъчване, красиви черти и невероятен глас  Peace В една фолкпевачка с идеално тяло откривам отблъскващи неща, докато в Адел няма нищо, което да ми дразни очите  Peace

Меган Фокс е много красива, ама егати  Crazy снимката, ако е нейна, без фотошоп.

# 614
Дано е колаж! Че ме втрещи
Ако е такъв то той е много добре направен!!

А аз сега да привлека злобата към себе си - не ми харесва как пее Адел, не е мой тип нито като стил в музиката, нито като глас. За мен например страхотен глас има Тони Бракстън, леко позабравена вече но за мен класика

Общи условия

Активация на акаунт