Звездни компромати-121

• 54 159
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ох, човек да пусне мъъъничко само и вече се хванало!  hahaha

# 571
Само не разбрах, кой какво пусна, и защо да избождам очи или там каквото казахте, просто казвам, че това е профила, явно някои още не са излезли от ПМС-а и си търсят повод за разправия, сори темата е друга  Wink

Ръсел Бранд без пръстена си, явно слуховете за развод са излезли истина

# 572
Ти освен за ПМС за друго можеш ли да говориш, малката ?
 rotfImao

# 573
Я, кажи, кажи.. взимаш ли по някой друг лев за цялата тая история? Другият вариант е да сте рода.  Thinking

# 574
  • Варна
Тъкмо и аз щях да питам дали сте роднини. Grinning Наталия Лозанова в подписа ти, ти ли си?
Няма лошо да сте, тъкмо ще получаваме инфо от извора.

# 575
Може това да е сестра й. Онази от сватбата, дето приличаше на Алисия и всички бяхме втещени какво прави тя там.
А какво е ПМС? Crossing Arms

# 576
# 577
Адел може да разправя каквото си иска, но един добър изпълнител трябва да притежава и визия, за да има все пак някакво присъствие на сцена, да вземем Риана например, освен музиката има и балет, за да се превърне песента в представление, но това е само мое мнение

# 578
  • not found
Зависи и от музиката ,която изпълнява всъщност .

# 579
  • Варна
Адел си има визия. За мен (и не само за мен) пълните хора не са грозни.  Peace
Доколко думите са нейни или на нейния ПР е друг въпрос.

Лейди Гага ми доста по-отблъскваща от Адел.

# 580
Аз наистина не занех коя е Адел /егати и певицата,където съм  Laughing /.Но наистина въобще не гледам музикални програми,та може би затова  Thinking Не съм я засичала по бг телевизиите.

# 581
Още един цитат от Адел

Момичета, излагате се, как ще няма визия момичето сега, след като е минало през ПР мелачката, вече изглежда супер.

Въобще що за критерий за красота е тази мания по анорексички?

ПРЕДИ и СЕГА

# 582
Вчера разглежда по-обстойно снимките и се натъкнах на много хубави.Там е малко по-слаба и изглежда страхотно!
Но имаше и доста пълни  Rolling Eyes

За мен тя би трябвало да поддържа една долу-горе прилична форма ,за да изглежда съвсем добре.Престъпление е да крие това красиво лице сред тонове маса/малко грубо прозвуча/.Не говоря да става 50-60 кг.Но поне около 80-те да се върти.
Определено има снимки на които е 100+ и това определено я загрозява Rolling Eyes Лично мое мнение!

И всички тези цитати са си живо оправдание бих казала  Laughing

# 583
  • София
А на снимката и / на Адел де/ от "преди" какво и е? Хубаво младо момиче. Хубави очи, устни............ после просто е гримирана. И аз не разбирам тази рамка дето се е наложила, особено при младите момичета. Красотата има много страни. Ама за повечето да си красив значи да си кльощав, намацотен, тунингован................. Трябвала и визия, за да изпъкне на сцената  newsm78
Дръжки. То нямай талант, пък ако ще и на маймуна да се гримираш все тая. Голями гласове, като Арета, Монсарат и много, много други не се доказаха с визия  Peace

Елфичка, писали сме заедно. Поста ми не е отправен към никого и аз само си разсъждавам  Laughing

# 584
Дръжки. То нямай талант, пък ако ще и на маймуна да се гримираш все тая.
+1  thumbsup

С едно допълнение има хиляди еднодневки които пробиват с визия, но те не са тези които ще останат в историята на музиката.

Общи условия

Активация на акаунт