Звездни компромати-121

• 54 161
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
О не,аз в никакъв случай не казвам да става някаква турбо певица с типична турбенска визия  Laughing
Просто,за да е по-красива тя самата и да не влачи цял живот комплекси/защото никой не може да ме убеди,че не влачи  Naughty / би трябвало леееко да направи нещо за себе си.Нека да не е слаба,нека да не се тормози,но поне един елементарен хранителен режим да си създаде,за да направи услуга на себе си  Peace
За мен е тъпо да си красив ,но физиономията ти да се е разпростряла на 2 декара площ и да се губи тотално  Thinking
Нека не се тормози и насилва,но и да се храни интелигентно.

П.П.Говоря от камбанарията на хубав пълен човек,който цял живот си носи бремето  Close Знам как се чувствам на 60-65 и 75 кг.Плюсовете определено са за 65  Rolling Eyes  Laughing

# 586
Мале  Shocked 38792834793847 странци отново за Николета. Не веднъж съм казвала, че преди ми беше мнооооооого по-симпатична, но постоянно и навиране отвсякъде, от всички медии, включително от форуми, интернет, фейсбук и т.н., вече ми се драйфа, честно  Sick Това не знам какъв похват е, или не, това е единствения начин някой да я забележи като ни я навират постоянно. В никакъв случай Адел не може да бъде сравнявана с Николета, разликата е класи. И още нещо - Николета няма нищо друго освен визия, и то аз лично съм виждала много по-красиви. Не знам за какво да и се възхищавам, за това, че е някакъв велик творец, учен, факта, че е "звезда" в България е още по-показателен.

Натали-Хонг, няма за какво да и завиждам на Николетка, повярвай ми, особено за килограмите, колкото и да е слаба. И ако моето дете си е избрало Николета за идол, жалко за нея, наистина  Tired

# 587
  • София
elfi4ka , разбрах те напълно, затова написах, че нямам предвид твоя пост.  Peace

Аз пък уж чета, пък не съм разбрала, че става сравнение м/у Адел и Нилото  newsm78 А в какво се сравняват?

За мен двете теми се преплетоха, какво да им сравняваме  Laughing
Vividas, мани сега тая Николета. Не се ядосвай.  Laughing

# 588
# 589
abet, махам я, не искам да оставам грешно разбрана. Нямам нищо против фенките и, всеки има право да харесва, който си иска, както и да не харесва, който си иска, така ще бъде винаги. Дано няма обидени, Натали Хонг най-вече за теб  Hug

И за да не е спам:

Джесика Алба 3

# 590
# 591

elfi4ka точно това имах в предвид, което ти споделяш

# 592
Просто,за да е по-красива тя самата и да не влачи цял живот комплекси/защото никой не може да ме убеди,че не влачи  Naughty /

Съгласна съм с целия ти пост, но ми позволи да вмъкна, че по тези ширини (Англия) това с комплексите не е особено сигурно. Тук децата растат с мисълта, че са най-красивите, най-умните и най-най от всички, независимо как изглеждат и колко им е пипката. И това е не само заради родителите, но и в училище така ги третират; по телевизията не се дават само слаби манекенки и жена над 50кг определено не е дебела Peace

Дейвид Бекъм
Дензъл Уошингтън
Джъд Лоу
Майкъл Джордан

# 593
  • София
Никого не искам да обидя, но ме втриса като гледам какво е направила тв Планета - вече се очаква само манекенки ли да пеят?  Смешно е, добре че Арета Франклин не се е родила в БГ Peace

# 594
  • На земята, която е всъщност звезда.
Чак пък много оsтаряла  newsm78 на мен си ми прилича на 45 годишна жена  Grinning добре подържана при това, е да на горната сн. не е мн. сеХси  Rolling Eyes

Проблемът е в кофти пластичните операции, те винаги създават усещането за повече години. Мадона и Джулиян Мур напр. са с 6-8 години  по- големи, а изглеждат като връстнички.  Thinking

# 595
Адел изглежда секси и не разбирам как може да каже някой, че е дебела. Явно представите са тотално извратени, след като за да те определят като секси и добре изглеждащ трябва да приличаш на торба с кокали.  Stop

Adele

# 596
Хич не ви отива зрели жени да се карате по тоя просташки начин заради някаква си Николета. Rolling Eyes
Адел според мен е много красива, изглежда 1000 пъти по- интелигентна, фина и секси от една Гага примерно, въпреки че втората е като чироз. Красотата не е в килограмите, а в излъчването. Peace
Музикалните и способности въобще няма да ги коментирам. Wink

# 597
Адел изглежда секси и не разбирам как може да каже някой, че е дебела. Явно представите са тотално извратени, след като за да те определят като секси и добре изглеждащ трябва да приличаш на торба с кокали.  Stop

Adele

Аз това го разбирам - Адел Но има страшно мило и красиво лице!!! Само не си обяснявам, защо на повечето снимки е с леко отворена уста, сигурно фотографите и казват да застане така, де да знам.
Гага нищо, че е слаба млада и известна за мен няма чар и красота, може би под всикия този цирк който прави има нещо сладко в нея Simple Smile

# 598
Просто,за да е по-красива тя самата и да не влачи цял живот комплекси/защото никой не може да ме убеди,че не влачи  Naughty /

Съгласна съм с целия ти пост, но ми позволи да вмъкна, че по тези ширини (Англия) това с комплексите не е особено сигурно. Тук децата растат с мисълта, че са най-красивите, най-умните и най-най от всички, независимо как изглеждат и колко им е пипката. И това е не само заради родителите, но и в училище така ги третират; по телевизията не се дават само слаби манекенки и жена над 50кг определено не е дебела Peace

Дейвид Бекъм
Дензъл Уошингтън
Джъд Лоу
Майкъл Джордан

Сестра ми живее в Шотландия. Аз мога да потвърдя казаното от теб. Тя е пълничка и ми е казвала, че едва ли не сред връстничките и тя е най-слабичка  Simple Smile Там не са така вманиачени да са слаби  Peace

# 599
Красива жена и гаф с тоалета й...отново

http://-spam167-.com/2011/04/blog-post_5655.html

Общи условия

Активация на акаунт