Звездни компромати-121

• 54 145
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • На земята, която е всъщност звезда.
МГМ, английският не ми е матерен, но все поразбирам нещичко и в двата коментара имената на Никол Ричи и Кейти Пери имат негативен отенък!

Аз пък не откривам такъв, още повече че Никол Ричи не е музикант и не е издавала албум, така че явно е дадена само като пример за много слаба жена.

инфантилна, продължава да е такава в твоите очи, защото си от хората, които продължават спора, дори когато не са прави.  Tired  

# 691
# 692
  • UK
Ами аз не мисля така. Ако беше някоя друга, може би, но Никол Ричи точно ми е първата асоциация като си помисля за "слаб човек", тя просто е кльощава. Като нарицателно за кльощава жена е, според мен точно така е използвано името и в цитата.

# 693
 Ок, МГМ, аз го разбирам другояче, както Ивана примерно казва- Аз съм певицата на народа, пея на живо, харесват ме заради песните ми, нямам проблем с килограмите си, пък Андреа нека се чекне и гологъзи, публиката и е друга. И да, не го казва с точно тези думи. Ако наистина няма проблем с килограмите си не би трябвало да коментира добре изглеждащите си колежки и албумите им. Все пак има и добре изглеждащи и продаваеми певици,.

# 694
Адел въобще не е нагла ,
по интервютата прави впечатление , че се подценява и не гледа сериозно на себе си , както правят хората с ниско самочувствие , въпреки че го прикрива ...

съмнява ме , че е направила тези изказвания за Никол Ричи ( която въобще не е от нейната лига , тя от коя ли лига е ... ) ...

# 695
Честно да ви кажа,аз лично не съм срещала човек/жена/ ,която да е с наднормено тегло и да не е никакъв проблем за нея  Wink Надали има жена,която не е суетна,дри и малко,още повече щом става въпрос за килограми.Това,че казва едно,не означава,че не и пука и мега щстлива с килограмите си  Laughing Още повече,че при нея си звучи направо като оправдание.И не видях някъде да намеква,че има болест,дори напротив  Crazy

# 696
  • UK
Ама тя не казва НИЩО такова, в смисъл, не мога да разбера откъде ги взимаш тези неща, дето ги слагаш за доводи, като тя буквално не казва нищо такова. И горе се писа, предполагам на всички е ясно така или иначе - Никол Ричи не е певица, тоест не виждам защо правите асоциацията между "изглеждам като Никол Ричи" и "правя кофти албум", а Кейти Пери да не би да не знае, че продава толкова музика, колкото и дупе? Не е обидно да правиш шоу освен музика, това е идеята на Кейти Пери като краен продукт.

# 697
Ох...честно да ви кажа,все едно ми е за Адел.Не слушам такъв тип музика,така че нямам отношение към нея  Mr. Green

Никой не иска от нея да е слаба,предполагам,че цялото това въртене и сукане с нейните цитати е като отговор на злободневни въпроси и коментари,които са се бълвали по нейн адрес  WinkНадали има друга причина  Peace

# 698
  • Sofia
Т.е ако пренебрегнем това за албумите тя директно казва, че по-добре да е по-дебеличка, отколкото да изглежда като Никол Ричи.
Я да видим - това не е ли обида към тялото на Никол Ричи?
И не е ли еквивалентно на това, да те обидят, че си пълен?
Да не забравяме и че има хора, които просто не могат да напълнеят, дори и да искат!
Не е редно да се обижда както пълнотата, така и прекалената слабост.

# 699
 Tired Добре. Чудесно отношение на Адел, Никол и Кейти сигурно са благодарни, че изобщо ги е споменала и им прави реклама. Така надявам се да е ок вече.
Весело посрещане на Новата година пожелавам на всички ви   bouquet

Едно клипче с една страхотна жена, която изглежда страхотно сега, след всички шитни, които се случиха. Правят изненада на Дженифър Хъдзън.

">#![/video]

# 700
  • UK
Пак правим свободни съчинения май, а? ОК, разбивам цитата като за неразбралите. Тя казва, че ако трябва да избира дали да тежи цял тон и да прави добър албум, или да изглежда като Никол Ричи и да прави кофти албум, избира първото. В този ред на мисли дори може да се каже, че прави комплимент на Никол Ричи за това, че е обратното на "тежа цял тон", тоест един вид, има страхотно тяло.

# 701
# 702
Пак правим свободни съчинения май, а? ОК, разбивам цитата като за неразбралите. Тя казва, че ако трябва да избира дали да тежи цял тон и да прави добър албум, или да изглежда като Никол Ричи и да прави кофти албум, избира първото. В този ред на мисли дори може да се каже, че прави комплимент на Никол Ричи за това, че е обратното на "тежа цял тон", тоест един вид, има страхотно тяло.

И аз го разбирам точно така  Peace

Но някой може пък да се обиди,че въобще намесват името му  Rolling Eyes

# 703
http://www.dnes.bg/pop/2011/12/30/presni-sluhove-bionse-rodi-momichence.147674

относно Бионсе и бебето, на което даже е оповестено и името.  Whistling

# 704
Аз продължавам да си мисля,че детето на Бионсе е от сурогатна майка  Crossing Arms Твърде съмнително и потайно е всичко.Знаем как изглежда една бременна жена  Wink Може и да няма голям корем,но си личи,че жената е бременна,по лицето,излъчването...въобще всичко.И за какво пък аджеба е тази потайност  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт