Звездни компромати-121

• 54 101
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Значи Бионсе е видимо бременна, какво по-точно могат да направят чудовищните пари? Да не си е имплантирала корем? newsm78
И ви се струва по-вероятно тези двамата, които са от години заедно и видимо се обичат да си наемат сурогатна майка, да правят театър, да имплантират корем за да...я пак кажете защо?  newsm78
При положение, че тя е млада и вероятно както всяка жена би искала да изпита вълнението да стане майка, а и има достатъчно средства да преодолее всеки проблем със забременяване в случай, че има такъв?

Трябва все пак да има някаква логика в действието на хората, нали?!

# 721
  • София
Спекулациите тръгнаха от това, че корема и често бе с различна големина.  Peace На наградите, където обяви бременността си, беше бая оформен. после онова предаване, където сядайки, отпред роклята и се сгъна барабар с корема доста странно...
Бе трябваше да направи една бременна фото-сесия, та да се успокоим.  Laughing

# 722
  • Варна
Спекулациите тръгнаха от това, че корема и често бе с различна големина.  Peace На наградите, където обяви бременността си, беше бая оформен. после онова предаване, където сядайки, отпред роклята и се сгъна барабар с корема доста странно...
Бе трябваше да направи една бременна фото-сесия, та да се успокоим.  Laughing

Също така няколко пъти променя термина си за раждане, то беше 22.02., после стана януари, после пак февруари и накрая през декември се пръкна. Thinking

# 723
  • София
Да, изобщо някаква тайнственост витае около тази бременност, нетипична за звездите.  Laughing
Иначе преди няколко дни бяха пуснати тук снимки, заснети от камера в магазин - ми много бременна изглежда на тях, знам ли...
А щом ние тук ги нищим тия неща, си представям какво се вихри в САЩ по темата.

# 724
Бионсе с чудовищните пари с които разполага винаги може да забременее  Laughing Peace
За бебе други работи трябват, но щом казваш....
Да бе, парите не били от значение за направа на бебе.

Разбира се че трябват, когато се налага да платиш на някой друг, да ти го роди.

# 725
  • На земята, която е всъщност звезда.

..."чувствам се адски секси с няколко /10-20/ килограма в повече".

Яяяя, това кой го е казал? Simple Smile

Никой конкретно, това са мои интерпретации на изявления на най-различни звезди, когато са се освинили. Не може да не си чувала, че един коя си обожава извивките си и бля бля...ама като види Жизел и позеленява.

Ето:

Бейонсе: ""I feel best when I'm not really thin and not really heavy, when I'm still curvy,"
Кристина Агилера ""Christina loves her curves,"
 и т.н. и т.н.

Така си и мислех, че е твоя интерпретация. Но не мисля, че звездите са говорили за + 20 кг, а за + 5 напр. Сама можеш да си отговориш кой е по- секси и за завиждане :

# 726
Моника да вземе да си поскрие бюста и да не го вее с такива отворени дрехи.Еми не е естетично  Whistling
Естествени,естествени,но всичко си има граници  Crazy

# 727
  • Sofia
Също така няколко пъти променя термина си за раждане, то беше 22.02., после стана януари, после пак февруари и накрая през декември се пръкна. Thinking

А, то остава да си каже и термина. И без това само заради слуховете болницата вече е оградена от папараци, остава и лично да ги покани на точна дата.
Тя моята кума не си казваше термина, че да не я тормозят с него, пък какво остава за Бионсе, ще я влудят. И аз да съм на нейно място ще се опитам максимално да затрудня пресата, не стига зора от раждането, ами и с папараци и медии да се разправям  Naughty

# 728
  • София
Разбира се че трябват, когато се налага да платиш на някой друг, да ти го роди.
Мисля, че разбираш какво имах предвид - когато една жена не може да зачене по естествен път, парите са особено важни. Надали Бионсе ще седне да чака пари от фонд за инвитро например.  Mr. Green
Не вярвам Бионсе да си рискува кариерата и името с бутафорен корем. Смешно е.

# 729
Не харесвам Николета, нито Бийонсе, но ... добре, че не съм звезда и някой постоянно да се взира в корема ми и да коментира най-голямото ни щастие с мъжа ми .  Rolling Eyes

# 730
Разбрах те tonkabonka.
Но предполагам и ти разбираш, че има случаи в които и инвитрото не помага или не се получава.
Както и да е - да им е живо и здраво! И наистина , добре е че някой нас така не ни коментира.

# 731
  • На земята, която е всъщност звезда.
Малко да се посмеем: как би изглеждала дъщерята на Джей Зи  Laughing:

Шаржът е правен преди доста години.

# 732
Не харесвам Николета, нито Бийонсе, но ... добре, че не съм звезда и някой постоянно да се взира в корема ми и да коментира най-голямото ни щастие с мъжа ми .  Rolling Eyes

Еми тя явно иска да се коментира, след като сама си показа корема на наградите на МТВ. После театъра не го разигра добре в онова шоу, в което голямото коремче изчезна при сядането. После наистина коремът й странно беше ту голям, ту малък. Ето 2 снимки, които са само със седмица разлика.

http://celebrity-gossip.net/beyonce/photo/beyonce-knowles-1367

http://celebrity-gossip.net/beyonce/photo/beyonce-knowles-1370

# 733
Че тя на първата си е съвсем плоска.
На втората вече изглежда по-бременна и придържа нещо  Thinking Laughing

# 734
  • София
Да не си Бионсе на днешно време.  ooooh!
В Америка ми се струва, че не са толкова тесногръди като у нас, че да прикриват евентуално сурогатно майчинство.
Раждат си деца, правят си инвитро, осиновяват си, ползват сурогатни майки... И май никой не крие как се е сдобил с детето си. Но разбира се, важното е да има съспенс. Иначе няма тръпка. Горката Бионсе.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт